Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

QUOTE(Luigina @ 2010 12 03, 11:22)
Atitempiau savo klausimą iš testų temos čia, nes žiūriu čia aktyvesnė tema, gal čia kas atsakysit.  smile.gif

as vis tik tokios nuomones, kad is niekur ta antra juostele neatsiranda. Jei atsirado, greiciausiai zirniukas kabinasi. Juolab jei ir mmm veluoja. As tavo vietoje nueiciau HCG tyrima is kraujuko pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 12 03, 11:51)
as vis tik tokios nuomones, kad is niekur ta antra juostele neatsiranda. Jei atsirado, greiciausiai zirniukas kabinasi. Juolab jei ir mmm veluoja. As tavo vietoje nueiciau HCG tyrima is kraujuko pasidaryti mirksiukas.gif

Mmmm vėluoja 4 dienas. Ir seniau tokių bajerių yra buvę, po to pareidavo raudonosios doh.gif NT iš pradžių išryškėjo viena juostelė, o antra tik po kokių 8 minučių. Teste parašyta, kad jo rezultato nebegalima vertinti po 5 min. Nusprendžiau laukti toliau. Bijau prisisvaigt, o po to skaudžiai nusivilt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2010 12 03, 12:59)
Mmmm vėluoja 4 dienas. Ir seniau tokių bajerių yra buvę, po to pareidavo raudonosios  doh.gif NT iš pradžių išryškėjo viena juostelė, o antra tik po kokių 8 minučių. Teste parašyta, kad jo rezultato nebegalima vertinti po 5 min. Nusprendžiau laukti toliau. Bijau prisisvaigt, o po to skaudžiai nusivilt  verysad.gif

o kodel nenori kraujo tyrimo pasidaryti? g.gif
o jei ne karta yra taip buve, tai manau reiketu ginei pasirodyti ir pasakyti. Gal bando zirniukas kabintis, bet kazko truksta ir neprisitvirtina, o gal koks hormoninis sutrikimas...Vis tik manau geriau ginei pasisakyti apie tokius atvejus.
Atsakyti
O as vkr pasiskaiciavau ir suzinojau, kad jeigu pastojau tai pastojau per pacias vaisingiausias dienas, nes buvo viduriukas smile.gif Ach pasimetus db esu, nelaukiu as tu mmm nors gal ju ir nebus smile.gif Jei ju nebus td mano sunus 4 gimtadienio proga tures arba broliuka arba sesute nes gimtu ta pati men kaip ir mano sunus, gal net gi ta pacia diena biggrin.gif Pilva vis paskaudena, sonu snd jau neskauda tik suduria karts nuo karto ir i tualeta daznai begt pradejau, medziagu apykaita greitesne pasidare thumbup.gif O kad mano pilvelyje gyventu tas zirniukas, nes kitaip nzn ar su vyru planuosim greitu laiku leliuka, o butu netyciukas ir butu super duper 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 12 03, 17:01)
butu netyciukas ir butu super duper 4u.gif

to ir linkiu 4u.gif
o kada tau mmm diena?
Atsakyti
Deja nebus super duper ir db neaisku kada bus, nes su vyru kazkaip dar nedrasiai pamastom apie antra leliuka, o butu smagu verysad.gif Db pastebejau kad ateina mano blogosios dieneles, pradejo tepliot, bet taip neaiskiai verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nu ka padarysi, reiskia taip ir turi but smile.gif Linkiu visom kurios laukia ar jau nujaucia kad bus leliukas lengvo nesiojimo ir grazaus leliuko 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau klausimely uzduoti, o kaip su iskyrom pastojus, kokios jos? mmm gerokai veluoja ir iskyros vandeningos, kartais jauciuosi kaip apsisisiojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 12 03, 16:06)
o kodel nenori kraujo tyrimo pasidaryti? g.gif
o jei ne karta yra taip buve, tai manau reiketu ginei pasirodyti ir pasakyti. Gal bando zirniukas kabintis, bet kazko truksta ir neprisitvirtina, o gal koks hormoninis sutrikimas...Vis tik manau geriau ginei pasisakyti apie tokius atvejus.

Planavime esu dar žalia blush2.gif Man atrodo, kad jau beeinant tyrimų man prasidės vėluojančios mmmm doh.gif Kitą savaitę eisiu pas ginekologę, žiūrėsiu ką ji pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2010 12 04, 01:56)
Norejau klausimely uzduoti, o kaip su iskyrom pastojus, kokios jos? mmm gerokai veluoja ir iskyros vandeningos, kartais jauciuosi kaip apsisisiojus blush2.gif

man labai gausios, vandeningos. Is tikruju kartais taip isbega, kad issigastu ar kartais neprisisiojau i kelnes blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 12 04, 16:10)
man labai gausios, vandeningos. Is tikruju kartais taip isbega, kad issigastu ar kartais neprisisiojau i kelnes blush2.gif  lotuliukas.gif

jo man irgi taip,vakar kaiptik su akusere kalbejau tai sake slapima kai atnesiu uzsidengti maksti su vata nes del gausiu isskyru(del hormonu) gali rodyti slapime baltyma ax.gif o isskyru tai daug,siryta prabundu slapia visa,maniau kraujuoju ar kas blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mane ivyko tokia situacija : visu pirma tai ciklas po antro vaiko buvo ziauriai nereguliarus 30 - 36 d. kreipiaus pas gine israse vaistu susireguliavo porai men bet tik koks stresas vel ciklas sutrinka, o va dabar buvo taip kad jau turejo prasideti mmm jau ir patepliojimai kelias dienas buvo bet kaip tik per tas dienas ziaurius stresus apturejau ir persalau ir dingo patepliojimai mmm diena ir isvis ner mmm, pradejau gert vel vaistukus ciklo reguliavimui bet jau 4 d. nieko nera, nestumo pozymis nebent butu lakstymas i wc, todel ir nebesuprantu ar tai tik eilinis sutrikimas ar vistik nestuke.gif kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 04 gruodžio 2010 - 21:34
Labas, mergytes. Galiu ir as pasidalinti savo pirmaisiais pozymiais. ax.gif Visu pirma nerealiai jautrus ir netgi skaudus speneliai, man labai dilgciodavo kairiji sona, taip pat padaznjes lakstymas i wc, dar pries turejusias but mm buvo padaugeje isskyru, ir maude pilvo apacia lyg jau prasidetu mm, beje dar ir dabar pamaudzia, na aisq paskutinis pozymis dingusios mm 4u.gif
Atsakyti