Sveikos, mamytes!

Maitinu krutimi. 1,5 men sunelis sirgo ausu uzdegimu, gydytoja paskyre antibiotikus. Pradejus juos gerti, vaikuciui siaubingai raize pilvuka...jis klyke iki pamelinavimo

. Nustojus gerti antibijotikus, geruju bakteriju pagalba susitvarkem pilviuka...galima sakyt is vis nebeliko jokiu diegliu. Labai dziaugemes. Dabar jam be 1 sav. 3 men. Ir susirgau as

...pulinga angina, kraujas lb blogas...israse man antibiotika, tinkanti ir vaikuciui. Maitinimo nenutraukiau...bet viskas vel prasidejo is naujo...sunelis vel verkia del pilvuko skausmu, nemiega naktim...dabar jau ir as verkiu. Nebezinau, ka daryti

. Duodam ir geruju bakteriju, ir espumizano. Bandziau karta pasiulyt misinuko, bet ne uz ka neima...nepripazista buteliuku jokiu. Tada pabandziau maitint sauksteliu...pyksta, spjauna lauk. Tik gaves kruti apsiramina...aisku, kol vel neprasideda pilvo skausmas...tada niekas nebepadeda

Ir dar pastebejau...nezinau ar tai susije, bet pirma kart gavus antibiotiku, sunui prasidejo seborejinis dermatitas...ant galvytes uzsidejo gana storas luobas. Po to aliejuku pagalba pavyko beveik jo atsikratyt...o dabar vel man pradejus gert vaistus, per nakti tas siaubingas luobas atsirado...net baisu ziuret

. Nebezinau ko griebtis...net asaros byra. Gal vis gi bandyt ieskot tinkamo misinuko? ir kol geriu vaistukus, bandyt juo maitint...o jei jis nei vieno neims??? Vaistukus man reik gert dar 7 dienas

Gal galit patart ka? Gal yra koks skanesnis misinukas??? As bandziau duot NAN nr1. Pasveikus noriu grizt prie naturalaus maitinimo.