QUOTE(Orma @ 2012 05 13, 00:49)
Sveikos, jauciu, kimba angina... Ant vienos is tonziniu atsirado balksvu taskeliu, nuryt ka nors - reikia valios, skausmas plinta i ausi, jau nekalbant apie kosuli... Zodziu. Gerai kad t nera... Gydytojos israsytas Hexoralis ir Gelomyrtolis nepadejo, nebeiskesiu iki pirmadienio, kreipsiuos ryt i budinti daktara, jauciu gausiu antibu, kuriu nevartojau jau beveik 5 metus...
Baisoka ir del mazo - pradejo koset, VEL... Maitinames iprastu rintmu.
Skaiciau skaiciau apie antibus, tai man ir neaisku, kokie saugesni maitinant. Gytoju komentarai apksritai varo i nevilti - "gal jau uztenka maitinti?", "DAR maitinant 10 men. kudiki?", "ar neplanuojate nutraukti zindyma?" ir pan.. Bijau, kad neprikibtu su "gera proga" nutraukti maitinima ir israsys kokius kenksmingus vaistus...
mano maziui metai ir 8 menesiai....antibiotikus teko gerti bent pora kartu....esu tos nuomones, kad vaikui reikalinga gyva ir sveika mama.....
liepos menesi laukia ausu operacija, pasakiau gydytojui, kad dar maitinu- sako nieko tokio .darysim vietine nejautra, vietinio poveikio antibiotikai po to...vienu zodziu...laikykites ir bukit tvirta