Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(Interdiz @ 2010 08 26, 11:45)
Jūsų šią žinutę teks parodyti savo vienai užsakovei, man jau keli žmonės sakė, kad blizgios plokštės priežiūra tikrai nėra sunki ir jokių "murzų" nesimato, bet kažkodėl manim netiki sad.gif

Aš tai manau, kad priklauso nuo plokštės. Visokių tų blizgių yra. Aš pati gegužės mėnesį užsakinėjau virtuvę ir rinkausi plokštes. Tai tikrai ant vienos uždedi delną ir lieka visi pirštų anstapaudai, o uždedi ant kitos - ir nieko nelieka...
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2010 08 26, 12:10)
Aš tai manau, kad priklauso nuo plokštės. Visokių tų blizgių yra. Aš pati gegužės mėnesį užsakinėjau virtuvę ir rinkausi plokštes. Tai tikrai ant vienos uždedi delną ir lieka visi pirštų anstapaudai, o uždedi ant kitos - ir nieko nelieka...

hm g.gif o gal galėtumėt man pasakyti kurio gamintojo plokštė blizgi lakuota tokia stebuklinga? Mano vienos užsakovės virtuvė yra iš "Termopal" blizgios plokštės visas komplektas (apatinės ir viršutinės spintelės), na ir nieko, viskas čiki.

Įkeliu trumpam MDF dažytos blizgios plokštės virtuvę. Šeimininkė sakė, kad tokią prižiūrėti-jokių problemų (pažymiu, kad čia ne "Termopal" o MDF dažyta)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 26 rugpjūčio 2010 - 11:33
QUOTE(Interdiz @ 2010 08 26, 12:17)
hm  g.gif  o gal galėtumėt man pasakyti kurio gamintojo plokštė blizgi lakuota tokia stebuklinga? Mano vienos užsakovės virtuvė yra iš "Termopal" blizgios plokštės visas komplektas (apatinės ir viršutinės spintelės), na ir nieko, viskas čiki.

Aš gale likau prie dviejų gamintojų: ALNO/IMPULS ir HANAK. Pvz.: HANAK'e blizgios plokštės, kad neliktų anstpaudų, neradau. O ALNO/IMPULs radau. Nors paskui vistik užsisakiau HANAK'e visą virtuvę iš neblizgios plokštės smile.gif Bet mano MB tėvai šią vasarą užsisakė iš ALNO/IMPULs pilką blizgią virtuvę. Ir kiek bandžiau pas juos namie čiupinėti, pirštų antspaudų nelieka.
Atsakyti
Pas mane MDF, blizgumas70%, metalizuotas + poliruotas.
Interdiz, tai jei žmogus nenori tos blizgios plokštės, nebūtina jos primygtinai ''brukti''. O dėl priežiūros tai aš niekada nesuprasiu sakančių ''nedėk šitų grindų, labai matysis purvas", ''plytelės šitos nepraktiškos, nes visi lašai matysis" ir pan. Juk nenustoji plauti grindų, jei plytelės tokios , ant kurių tos dulkės nesimato g.gif Na čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 08 26, 12:17)
Įkeliu trumpam MDF dažytos blizgios plokštės virtuvę. Šeimininkė sakė, kad tokią prižiūrėti-jokių problemų (pažymiu, kad čia ne "Termopal" o MDF dažyta)

Nu tų MDF, termopalų ir visokių kitų velnių aš neskiriu... biggrin.gif Ir tikrai nesu ekspertė šioje srityje. Esu užsisakius vieną vienintelę virtuvę gyvenime ir viskas. Todėl tikrai negaliu lygintis su tom, kurios su tuo susiduria kiekvieną dieną. Aš tik gyvai pačiupinėjus ploktštę galiu pasakyti ar man gražu, ar negražu; ar lieka pirštų antspaudai, ar nelieka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 08 26, 12:45)
Pas mane MDF, blizgumas70%, metalizuotas + poliruotas.
Interdiz, tai jei žmogus nenori tos blizgios plokštės, nebūtina jos primygtinai ''brukti''. O dėl priežiūros tai aš niekada nesuprasiu sakančių ''nedėk šitų grindų, labai matysis purvas", ''plytelės šitos nepraktiškos, nes visi lašai matysis" ir pan. Juk nenustoji plauti grindų, jei plytelės tokios , ant kurių tos dulkės nesimato g.gif Na čia tik mano subjektyvi nuomonė.

Ne ne, gink dieve, tikrai jokių brukimų negali būti, bet aš pati noriu išsiaiškinti kas ir kaip yra doh.gif unsure.gif o ir galų gale, kad žmonės nebijotų truputį kitokio dizaino, kitokių medžiagų doh.gif todėl ir klausiu. Ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 08 26, 11:45)
O dėl priežiūros tai aš niekada nesuprasiu sakančių ''nedėk šitų grindų, labai matysis purvas", ''plytelės šitos nepraktiškos, nes visi lašai matysis" ir pan. Juk nenustoji plauti grindų, jei plytelės tokios , ant kurių tos dulkės nesimato g.gif Na čia tik mano subjektyvi nuomonė.

logikos tokiuose pasisakymuose yra, nes paprastai kiekviena seimininke tvarkosi sistemingai, o ne taip, kad jei nesimato, tai nevalau savaitemis, o jei matosi - valau be perstojo. Tame ir yra esme, kad vienos medziagos ka tik nuvalytos, jau po pusdienio atrodys vel kaip nevalytos, o kitos, ir tvarkymosi metui atejus, atrodys pakankamai svarios.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 08 26, 11:42)
Na kažkaip aš su tokia problema nesusiduriu g.gif Jei plaunu indus ne indaplovėje, tai padedu rankšluostuką ir ant jo tuos išplautus indus sudedu.

Aciu 4u.gif
dedu ir as, nes kitaip pastoviai plaukciau-nes bute neturiu indaploves biggrin.gif pas uosvius akmens mases plautuve su padekliuku- nu tai nepalyginamai geriau thumbup.gif tai ir stengiuosi savo busimoj virtuvej isvengti visu "nepatogumu" kurie yra dabar 4u.gif
Atsakyti
sveikos, noreciau ir as parodyti savo suplanuota virtuve, bet nezinau kaip ikelti nuotrauka...projektavau su alnos programele, ne viskas ten yra ko as norejau bet tik siaip noreciau parodyti pati apstatyma ir pasitarti del saleles...
patarkit kaip ikelti ja?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2010 08 26, 16:03)
patarkit kaip ikelti ja?.. g.gif

Žr. čia 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti