Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(laurytea @ 2010 12 21, 15:51)

labai gražu wub.gif
Atsakyti
kepiau rusiska polimerini moli. jis man perdege, sudege visas juodai, dar issipute. zodziu nieko neisejo. idomu, kodel. drauge kepe fimo, nors pamirso valandai, puikiausiai iskepe. gal cia tik rusisko ipatybes tokios? ar kam buvo, kad orkaitej perdege ar neteisinga temp. nustacius kas nors kito blogo ivyko?
Atsakyti
Aš kartą idėjau kept ir visai pamiršau, prisiminiau kažkur po 3 val doh.gif šiaip nieko nenutiko, tik skaidrus baltas pasidarė tokios kreminės spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 12 27, 12:33)
Aš kartą idėjau kept ir visai pamiršau, prisiminiau kažkur po 3 val  doh.gif  šiaip nieko nenutiko, tik skaidrus baltas pasidarė tokios kreminės spalvos  ax.gif

o jus nustatot orkaites temp. kaip tiksliai parasyta, ar is akies ziurit g.gif gal tai ir gali lemti darbu susigadinima. kepiau mazai atsukus g.gif sovietinej orkaitej. darbeliai, figureles, paukstukai verysad.gif atrode issipute, padideje, pavirto i angliukus. nors kepiau apie 10 min. atbegau kai jau pajutau plastmases kvapa lotuliukas.gif buvau duris uzdarius, kad vaiku nenunuodyt ir saves. paveluotai pajutau biggrin.gif
Atsakyti
pas mane orkaite elektrine tai temperatura galiu nustatyti tiksliai ir dar ijungiu laikmati kad po pusvalandzio isijungtu ax.gif

o su sovietine tai isivaizduoju kad sunku, uztai rekomenduociau isigyti orkaites termometra. daug nekainuoja.
Atsakyti
sveikos, modelistes, su sventem jus smile.gif seniai jau cia lankiausi, o ir paskutini darbeli tik vasara lipdziau, bet man senelis saltis buvo dosnus ir atnese modelino enciklopedija bigsmile.gif teks modelina is spintos traukti. db ziauriai susinervinau, nes knygoj paskaiciau, o man paciai nedaejo, kad tarkim darant koki zieda ar apyranke milefiori technika, galima pirma pagrinda iskepti ir tada butu daug patogiau griezinelius klijuoti. o as pasidarydavau pagrinda ir iskart griezinelius dedavau...na kodel as pati taip anksciau nesumasciau doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
norejau pasirodyti su savo pirmuoju meginimu lipdyti rozes blush2.gif
user posted image
Atsakyti
O aš ateinu damušt temos su kuklia dovana draugei 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Pulina, aciu ax.gif
irunia, ne taip jau ir kuklu lotuliukas.gif grazu thumbup.gif
ir rozes labai labai grazios rolleyes.gif

o as vis su savo kaledinem dovanom bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
oho, kiek vaizdu uzderejo..kokios rozes bigsmile.gif o jau Irunios koks grazus pakabutis, tas rastas koks superinis, kaip naturalaus akmuo wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti