Sveikutes:)
Aš ir prie jūsų prisijungsiu. Šiuo metu galiu pasidžiaugti, kad migreniniai skausmai yra valdomi arba neapsunkina man gyvenimo, nors vaistų nenaudoju:)
Pasidalinsiu savo istorija, gal kam nors padės..
Mano istorija tokia, kad man skausmai tęsėsi apie 3 metus., kas mėnesį. Man prasidėdavo apie vaisingas ir dienas ir faktiškai pirmą mėnesinių dieną baigdavosi. Prieš tai aš apie porą metų naudojau harmonines piliules. Slapti įtarimai, kad tai išprovakavo man migreną

Ilgai aš vaikščiojau pas gydytojus- gal kokius pusantrų metų man darė įvairius tyrimus, kad atmestų kitų ligų įtarimus.
Iš pradžių naudojau vaistus nuo skaumo, kaip citramonas, nimesil, ibuprefen, solpadeine. Vėliau, kai pradėjau skaičiuoti ir pastebėjau, kad per mėnesį suvartoju 30 tablečių ir vis vien jaučiu skausmą, man paskyrė Relpax. Jis iš tiesų efektyviai skausmą malšindavo. Tačiau kai gydytoja sužinojo, kad per mėnesį sunaudoju 4 tabletes, man jau norėjo skirti rimtesnį gydymą.
Na, ir tuomet pasirodė laidų ciklas apie maisto priedus ir neekologišką maistą.
Faktiškai nuo sausio mėnesio aš pradėjau atidžiai nagrinėti viską, ką dedu į burną. Apie 3 mėnesius griežtai valgiau tik tuos produktus, kurie buvo ekologiški ir be jokių E, miegoti pastoviai apie 8 val., keisti mąstymą ir dėl nieko nesijaudinti. Ir mano galvos skausmai liovėsi
Dabar stengiuosi valgyti be jokių E, tačiau būna įvairiai
Kai jaučiu, kad jau gali prasidėti skausmas, man labai padeda pirtis, ar tiesiog rankas palaikyti 10 minučių po karštu vandeniu, 50g. brendžio, koka-kolos buteliukas, stipri kava, arabata su imbieru. Didžiausias pasiekimas yra tai, kad paskutis galvos skausmas man buvo 2010.01.22 d., kai anksčiau apie 3 metus būdavo kas mėnesį
Sėkmės visoms kovojant su migrena