QUOTE(...Lelyte... @ 2010 07 26, 13:10)
Sveikos merginos
as su tokia pat beda.. NA ziauru zinokit jau darosi su ta migrena gyvent..vis galvoju: "kada ji pasibaigs?"

Daktaru aplankyta nemazai,tyrimu dar daugiau

isvada-migrena. Pasiulymai gydyti- tai vaistai ir saves stebejimas. Va ir visa metodika gydyoju,nes nieko kito ir taip aisku,kad nepasiulys. Mano priepuoliai ziaurus buna. Vemiu ir atsigauti niekaip negaliu. Leidziuos i raumenis,i vena,geriu vaistus ir pan.Kosmaras kazkoks. Dabar prisispirkus turiu Imigran'o, bet nuo jo vemiu ir vemiu,kai stiprus priepuolis. Jei nera stipru-tada pykina tik. Priepuolio metu bijau sviesos, garsu,kvapu ir t.t. Galva skauda daznai,dabar isvis vos ne kas antra diena!
Jau per tiek laiko esu atsirinkus ka galiu valgyti,gerti, kiek turiu miegoti ir pan

Negaliu valgyti cesnako (nevalagau jau daug metu),surio daug,negeriu vyno, raudono ypac. Isvis alkoholio nevartoju beveik,labai retai,progom. Pailseti turiu butinai, nes kitaip-skausmas palydovas. Na zodziu,gyvenimas to skausmo dienomis tikrai nemielas.Pries moteriskas dienas taip pat skauda nezmoniskai. Tad jaungiuosi i Jusu visu negaluotoju bureli,su savo skausmo ir kitu pojuciu pilnu krepsu,ir tikiuosi, kad kazkada tas skausmas bus retas svecias!
Graziu dienu!
Lelyte, ir man i vaistus vien paziurejus jau blogumas kyla, pastaruoju metu 2 - 3 IMIGRAN pokeliu per men. suvartodavau

Kai visai nebegalejau nuejau pas hemeopate Aiva Vaivariene - rekomendavo mityba, pratimus, lasiuku prirase. Dabar jau savaite galvos skausmo nebuvo ir savijauta daug geresne

. Siulau ir paciai pas profesionalu hemeopata pasikreipti, gal ka patars. Sekmes