Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 21, 19:35)
Is paryskintu maisto produktu is vis nevalgau g.gif Ai bet man ir taip 100% zinau, kad ne maisto irnesakyk.gif
Vat is aplinkos veiksniu, jau anksciau esu pastebejusi nepakantuma paryskintiems, bet migrenos priepuolio jie neissaukia, tik galva truputi isiskauda ir sukasi... unsure.gif

NA, kiekvienas žmogutis kitoks smile.gif man iš tų dalykų bent kokie 8 tikrai kenkė smile.gif
Sunkiausia buvo atsisakyti riešutų ir vyno smile.gif oj, dar tiesa, nerekomenduotinas ir pelėsinis sūris smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif nežinau, bus bėdos su pomidorais lotuliukas.gif doh.gif nors aš pastebėjau, man dažniausiai oro sąlygos ->kuo karščiau tuo blogiau, kuo vėsiau tuo geriau, o jei karšta ir drėgna - amba
ir miego nerėžimas -> keltis ir gultis turiu tuo pačiu metu. Maistas nebent fermentinis g.gif raudoną vyną geriu tik desertinį saldų, arba raudoną sausą bet niekada po to galvos neskaudėjo g.gif
o vat saulėta diena blogai, bet durnumas, kad ir saulės akinių negaliu nešioti sukasi galva lotuliukas.gif migreninė neurotikė blush2.gif

Gero savaitgalio ir sveikų galvų
Atsakyti
As jau beveik savaite be migrenos thumbup.gif
Maista ziuriu kaip rekomenduota, taciau, kai pratus prie pienisku produktu visa laika reikia galva sukti ka cia valgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 07 23, 18:26)
o vat saulėta diena blogai, bet durnumas, kad ir saulės akinių negaliu nešioti sukasi galva  lotuliukas.gif migreninė neurotikė blush2.gif

As kitokiu akiniu nuo saules irgi negaliu nesioti, nes galva sukasi, bet radau vienus labai fainus su polaroidiniais stiklais, tai jau antri metai juos tampau, nes su jais toks jausmas, kad is vis be akiniu, o jau apsibraize kokie... blush2.gif Bet... kitu graziu, tinkanciu nerandu, tai ir nesioju tuos... ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
as su tokia pat beda.. NA ziauru zinokit jau darosi su ta migrena gyvent..vis galvoju: "kada ji pasibaigs?" doh.gif Daktaru aplankyta nemazai,tyrimu dar daugiau smile.gif isvada-migrena. Pasiulymai gydyti- tai vaistai ir saves stebejimas. Va ir visa metodika gydyoju,nes nieko kito ir taip aisku,kad nepasiulys. Mano priepuoliai ziaurus buna. Vemiu ir atsigauti niekaip negaliu. Leidziuos i raumenis,i vena,geriu vaistus ir pan.Kosmaras kazkoks. Dabar prisispirkus turiu Imigran'o, bet nuo jo vemiu ir vemiu,kai stiprus priepuolis. Jei nera stipru-tada pykina tik. Priepuolio metu bijau sviesos, garsu,kvapu ir t.t. Galva skauda daznai,dabar isvis vos ne kas antra diena! unsure.gif
Jau per tiek laiko esu atsirinkus ka galiu valgyti,gerti, kiek turiu miegoti ir pan smile.gif Negaliu valgyti cesnako (nevalagau jau daug metu),surio daug,negeriu vyno, raudono ypac. Isvis alkoholio nevartoju beveik,labai retai,progom. Pailseti turiu butinai, nes kitaip-skausmas palydovas. Na zodziu,gyvenimas to skausmo dienomis tikrai nemielas.Pries moteriskas dienas taip pat skauda nezmoniskai. Tad jaungiuosi i Jusu visu negaluotoju bureli,su savo skausmo ir kitu pojuciu pilnu krepsu,ir tikiuosi, kad kazkada tas skausmas bus retas svecias! 4u.gif
Graziu dienu! 4u.gif
Atsakyti
...Lelyte..., sveika atvykusi, bet tuo paciu pasakysiu, kad labai gaila, kad musu retos dideja! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 26, 13:25)
...Lelyte..., sveika atvykusi, bet tuo paciu pasakysiu, kad labai gaila, kad musu retos dideja! 4u.gif

tai jau tikrai.. unsure.gif aciu uz silta priemima, pabendrausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 07 26, 13:10)
Sveikos merginos  4u.gif
as su tokia pat beda.. NA ziauru zinokit jau darosi su ta migrena gyvent..vis galvoju: "kada ji pasibaigs?"  doh.gif  Daktaru aplankyta nemazai,tyrimu dar daugiau  smile.gif  isvada-migrena. Pasiulymai gydyti- tai vaistai ir saves stebejimas. Va ir visa metodika gydyoju,nes nieko kito ir taip aisku,kad nepasiulys. Mano priepuoliai ziaurus buna. Vemiu ir atsigauti niekaip negaliu. Leidziuos i raumenis,i vena,geriu vaistus ir pan.Kosmaras kazkoks. Dabar prisispirkus turiu Imigran'o, bet nuo jo vemiu ir vemiu,kai stiprus priepuolis. Jei nera stipru-tada pykina tik. Priepuolio metu bijau sviesos, garsu,kvapu ir t.t. Galva skauda daznai,dabar isvis vos ne kas antra diena!  unsure.gif
Jau per tiek laiko esu atsirinkus ka galiu valgyti,gerti, kiek turiu miegoti ir pan  smile.gif  Negaliu valgyti cesnako (nevalagau jau daug metu),surio daug,negeriu vyno, raudono ypac. Isvis alkoholio nevartoju beveik,labai retai,progom. Pailseti turiu butinai, nes kitaip-skausmas palydovas. Na zodziu,gyvenimas to skausmo dienomis tikrai nemielas.Pries moteriskas dienas taip pat skauda nezmoniskai.  Tad jaungiuosi i Jusu visu negaluotoju bureli,su savo skausmo ir kitu pojuciu pilnu krepsu,ir tikiuosi, kad kazkada tas skausmas bus retas svecias!  4u.gif
Graziu dienu!  4u.gif

Lelyte, ir man i vaistus vien paziurejus jau blogumas kyla, pastaruoju metu 2 - 3 IMIGRAN pokeliu per men. suvartodavau  doh.gif Kai visai nebegalejau nuejau pas hemeopate Aiva Vaivariene - rekomendavo mityba, pratimus, lasiuku prirase. Dabar jau savaite galvos skausmo nebuvo ir savijauta daug geresne  thumbup.gif . Siulau ir paciai pas profesionalu hemeopata pasikreipti, gal ka patars. Sekmes  4u.gif 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asara1: 27 liepos 2010 - 11:01
Labas, kolegos 4u.gif na, tikiuosi priimsite mane i savo bureli.migrena sergu jau panaisiai 10metu - vaistai isbandysti visi, netgi ir is uzsienio, siuo metu gelbstintis dalykas Cinie, bet....siuo metu auginu 3men suneli ir pati maitinu.priepuolio metu geriu vaistus ir piena ispilu doh.gif taip 12val.bet paskutiniu metu buvo tooooks stiprus priepolis (kamavo 5 dienas) kad nebegalejau net sunumi pasirupinti....nestumo metu buvo uzeje 3 kartus: nestumo pradzioje, vidury ir pabaigoj, bet kentejau, nes nebuvo tokie ziauriai stiprus...po gymdymo visi pranasavo kad baigsis migrena, bet ji dar sunkesne, i menesi uzeina 3-4 k.siuo metu didziausia problema kaip maitinti vaika paciai ir kovoti su migrena.tas turbut pastumejo uzsirasyti pas gydytoja homeopata (cia kazkas jau skaiciau irgi gydesi).tikiuosi viskas susitvarkys.
ka daro kitos maitinancios mamytes ir sergancios migrena?
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 25, 21:34)
As kitokiu akiniu nuo saules irgi negaliu nesioti, nes galva sukasi, bet radau vienus labai fainus su polaroidiniais stiklais, tai jau antri metai juos tampau, nes su jais toks jausmas, kad is vis be akiniu, o jau apsibraize kokie... blush2.gif Bet... kitu graziu, tinkanciu nerandu, tai ir nesioju tuos... ax.gif

Ane, o kas ten per akiniai (apšviesk, kaimas gi 4u.gif )

QUOTE(...Lelyte... @ 2010 07 26, 13:10)
Sveikos merginos  4u.gif
as su tokia pat beda...Graziu dienu!  4u.gif

Labutis, sveika prisijungus 4u.gif visada išklausysim ir paguosim mirksiukas.gif

QUOTE(braske09 @ 2010 07 27, 15:37)
Labas, kolegos 4u.gif na, tikiuosi priimsite mane i savo bureli... ka daro kitos maitinancios mamytes ir sergancios migrena?

Priimam visas ir linkim pasveikti, na o apie mamytes tai pačiai reiks mus čia konsultuoti blush2.gif nes mes 2 nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 25, 21:34)

QUOTE(Lutė @ 2010 07 27, 19:17)
Ane, o kas ten per akiniai (apšviesk, kaimas gi  4u.gif )

as tai kadangi visada su akiniais turiu vaiksciot tai su akiniais nuo saules budavo problema. su paprastais ir nematydavau ir galva svaikdavo ilgiau panesiojus. tai db isigyjau fotochrominius thumbup.gif cia kur pries saule paprasti akiniai ima ir uztamseja. tai liux daiktas. net nepasistebi kada jie uztamseja isejus i lauka ir galvyte nepyksta ant ju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2010 07 21, 10:49)
na tai dažniausiai iki to laiko ir turi suretėt arba dingt migrena, man ir biškiuką negerai, kai orai sublūdina  doh.gif bet mėsa ant galvos gerai ir galvai, ir pietus dar gali paruošt doh.gif na sėkmės, kad neužeitų podružkė nelaukiama

nu toji mieloji draugeska seniai buvo mane aplankius biggrin.gif tfu tfu tfu kad tik neprisikalbejus buvo cia kuria diena pradejus mausti galva tai brendzio grama ikaliau ir praejo bigsmile.gif gal daugiau nebeaplnkys ji manes? g.gif

QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 21, 12:24)
ir vasarele tiek dziaugiuosi,kad net nera laiko namie buti thumbup.gif

as ir vasara dziaugiuos. retai prie kompo ir prisedu... kazkaip netraukia jis manes matyt todel kad zinau jog rudeni teks bakalaurini rasyti tai teks didziaja laiko dali prie jo praleist

geros likusios vasareles ir gero savaitgalio
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimą akinių, bet būna normalių be dioptrijų jų?
tiutiute - geros tau vasaros, poilsio ir gero nusiteikimo ties bakalauriniu 4u.gif
Atsakyti