Edeja, super, kad sirdele sveika

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 07, 17:38)
Labai neblogas straipsniukas

Cia, kalbasi su mano daktare

Sveikos
Jungiuos aš į jūsų gretas
, ateisiu pasikeikt retkarčiais

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 12 07, 19:07)
sveika prisijungus i istverminguju buri

~Sunflowers~ - pasakei laikyt vietą šiltą, tai vis tebelaikau, labai norėčiau keistis jau
tikiuosi mano norai bus išpildyti, nes sako, kad
atsakyt negalima
(čia palinkėjimas toks mandras...
)
o jei dar lietuviškai tai iš vis super būtų, sveika prisijungus, bet kad kuo rečiau čia tektų užsukt 
bet straipsnis man labai patiko, pasirodo vyksta kažkas dėl tos migrenos, nesam nuskriausti kapitaliai, bet jei tai lėtinė liga, manau kompensacija galėtų būti didesnė

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 12 07, 19:07)

bet straipsnis man labai patiko, pasirodo vyksta kažkas dėl tos migrenos, nesam nuskriausti kapitaliai, bet jei tai lėtinė liga, manau kompensacija galėtų būti didesnė

QUOTE(Lutė @ 2010 12 08, 12:53)
vadinas lietuvos seimas nepripazins kad tai letine liga, kad nereiktu daugiau kompensuoti

QUOTE(tiutiute @ 2010 12 08, 13:15)
vadinas lietuvos seimas nepripazins kad tai letine liga, kad nereiktu daugiau kompensuoti 

man atrodo kad seimas pats yra lėtinė liga + su silpnaprotystės elementais

QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 08, 15:58)
o man anksčiau dar buvo pasakyta polikjlinikoj, kad vaistų nekompensuos, nes migrena mano be auros
Paskutinį sykį buvo ta aura...atsibodo juodai. Apskritai, ar yra pagijusių???ty kad nebelieka migrenos? ar klimakso laukt, sako, praeina?????

Paskutinį sykį buvo ta aura...atsibodo juodai. Apskritai, ar yra pagijusių???ty kad nebelieka migrenos? ar klimakso laukt, sako, praeina?????
na šiam forume dar nesutikau pasveikusios, manau reik laukt klimakso