Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

Žiemos taku šventės jau atėjo,
Teatneša daug laimės, džiaugsmo valandų,
Lai sunkios valandos Jums pralekia lyg vėjas,
O laimės dienos slenka pamažu...
Su šventėmis mielosios! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Eglutė spinduliuoja, tviska namuos lyg pasakų šaly.
Kaledų laukdama sublizga pačiam gražiausiam kambary.
Tegul prie jos visi ateina ir iš arti, ir iš toli,
Tegul pasidalina laime šioj KALĖDINĖJ NAKTY

Gražių švenčių!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 24 gruodžio 2010 - 21:40
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet parekomenduoti kokiu vaistu, tepaliuku ar pleistriuku, kuriuos butu galima gauti amerikoje arba anglijoje? Vis didesnis pasirinkimas, gal kas ka nors isbande smile.gif
Atsakyti
su Sventemis 4u.gif

as cia kaip naujoke, gal ir naiviai ka parasysiu blush2.gif , bet iskyla man vis klausimu...
per kucias teko isbandyti migard (pirma karta triptana). is pradziu galvojau, kad prarijau 16 Lt ir sultim uzsigeriau verysad.gif bet po dvieju valandu kaip ranka viska nueme. ar cia toks ilgas jo suveikimo laikas?
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2010 12 27, 17:11)
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet parekomenduoti kokiu vaistu, tepaliuku ar pleistriuku, kuriuos butu galima gauti amerikoje arba anglijoje? Vis didesnis pasirinkimas, gal kas ka nors isbande smile.gif

Tai kas lietuvoj tas ir ten, tik pasirinkimas didesnis kaip pati minėjai - tiesiog išbandyt g.gif

QUOTE(san @ 2010 12 27, 18:34)
su Sventemis 4u.gif

as cia kaip naujoke, gal ir naiviai ka parasysiu blush2.gif , bet iskyla man vis klausimu...
per kucias teko isbandyti migard (pirma karta triptana). is pradziu galvojau, kad prarijau 16 Lt ir sultim uzsigeriau verysad.gif bet po dvieju valandu kaip ranka viska nueme. ar cia toks ilgas jo suveikimo laikas?

aš manau kad galėjo būt toks ilgas veikimas
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
su praejusiosm sventem 4u.gif
ir su ateinancia rytoj mirksiukas.gif

lute-sveikinimai dar karta wub.gif faina jau tau wub.gif

Atsakyti
Ačiū 4u.gif

o aš jau aptūrėjau tokia biški alia migreną, tik nežinau ar čia nuovargis buvo kaltas ar aš reklamos auka (turiu minty sutapimas) nes kaip tyč tą dieną žurnale radau ariel mėginuką ir jį išbandžiau po plovimo (rankom) man ir pradėjo ta galva skaudėt, ir dar rankos kaip per alergiją g.gif tai nurašiau tam, lauksiu ar neužeis dar syk

Linkiu neskaudančių galvų per šventes.
Sun - kaip tu laikais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 12 30, 13:57)
Sun - kaip tu laikais? 4u.gif

Net nezinau, lyg ir nieko smile.gif 4u.gif

Kada parodysi leliuka? wub.gif Del vardo apsisprendet jau? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Lute, dar karta sveikinimai tau wub.gif 4u.gif
Kitoms sveikinimai praejusiu Kaledu ir artejanciu Nauju metu proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(san @ 2010 12 27, 19:34)
su Sventemis 4u.gif

Migardas yra is tu triptanu, kurie suveikia pamazu, bet ju veikimas yra prailgintas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Fėja**: 30 gruodžio 2010 - 15:40
aga vardą davėm Elija
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 12 30, 16:24)
aga vardą davėm Elija

Labai grazus vardas thumbup.gif wub.gif Jau antra lelyte zinosiu tokiu vardu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 12 30, 16:24)
aga vardą davėm Elija

sveikinu apsisprendus wub.gif
as jau 4 pazinosiu elija wub.gif
Atsakyti