Įkraunama...
Įkraunama...

Dominikos Respublika

Na kagi, grizom is Dominikos, kelione buvo absoliuciai nuostabi. Gyvenom viesbuti, Gran Bahia Principe Premier punta canoj. Vykom i 4 keliones, viena is ju- Katalinos sala, nuostabus papludimiai wub.gif Pasitaike labai geras oras is 14 dienu 2 lijo, bet vis tiek buvo silta, o siaip temperatura ~30laipsniu diena, rytai vesesni. Tikrai verta apsilankyti sioje salyje smile.gif
Atsakyti
Uzersinote ir mane su Dominyka blush2.gif .gal kas buvote,ten per kaledas ar naujus metus? patinka viska is anksto planuoti smile.gif
Atsakyti
o mane domina, kada ten vykti geriausia... turiu omenyje, kada ten nera kokio liuciu sezono, o daugiau saules..... ax.gif
Atsakyti
pas juos sausasis sezonas skaitosi nuo lapkricio iki kovo.Mes buvo spalio gale tai oras tikrai buvo geras, temperatura apie +30 ir virs, bet kelias dienas buvo lietaus,o viena is ju netgi teko pamatyti ir tropine liuti...
Atsakyti
o vandens temperatura? 4u.gif
Atsakyti
Siaip pas juos skaitosi sezono pradzia gruodi, auksciausia temperatura gali siekti 40laipsniu ipusejus sezonui. Vandens temperatura, manau apie 25laipsnius. Siaip as niekur nemaciau absoliuciai nei vieno laikrodzio, nei termometro, tik temperatura galima pasiziuret telefone. Na, o laikas... laimingi laiko neskaiciuoja biggrin.gif mums 2 dienas uztruko issiaiskinti kiek valandu yra, nes siaip -5h, bet pas juos nesisuka laikas, tai paaiskejo, kad yra -6h biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 19 vasario 2012 - 23:43
Sveikos,

Gal kam bus aktualu:
Praeitą savaitę Dominikos Respublikoje (Punta Canos regione) buvo karšta - mano supratimu ir šilta - mano draugės nuomone, vadinasi skirtingi žmonės tą patį dalyką skirtingai vertina 4u.gif Realiai oro temperatūra buvo apie +33-35 kasdien, tarpais manau siekė ir kokį 40 - dienos metu. Per savaitę porą kart trumpai nulijo (~15min) ir jau po 10 min lietaus nė pėdsakų nelikdavo. Vakarai vėsesni, bet megztuko galima buvo ir nesivežti.

Vandens temperatūros nepasakysiu, bet Karibų jūra buvo šilta kaip arbata, dažniausiai ramoka, bet ir per didžiules bangas teko pasivartyti.

Paplūdimiai - pasaka wub.gif bet amžinas gultų trūkumas, nors tai ne bėda - ant tokio smėliuko galima ir pagulėti tongue.gif
Maistas - dar viena pasaka, ypač skanūs vaisiai wub.gif Nors visą laiką valgėm dauggg, svorio nepriaugom lotuliukas.gif Ne ką mažiau suvartojom ir kokteilių - dažniausiai nealkoholinių, nes prie tokio karščio laipsnių nesinorėjo tongue.gif

P.s. Savaitė - tai gerokai per mažai laiko, kad pailsėt ir pasižvalgyt po Dominikos r. cool.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Nusipirkome ir mes kelione i sita roju wub.gif wub.gif wub.gif Birzelio 16, 14 dienu ax.gif keliausime i Puerto Plata, All inclusive. Gal kas nors daug maz gali pasakyti, kiek doleriu rekomenduotina veztis? g.gif tikrai noresime keleta papildomu turistiniu kelioniu issipirkti, niekur nerandu saraso su kainomis, kas bus siuloma g.gif
Atsakyti
laba,mane ir viskas domina apie Dominyka,noriu kaledas ten svesti.ieskom bendraminciu,gal kas prisijungtu mirksiukas.gif planuojam is vokietijos skristi,mes su vyru ir 11mete dukra.
Atsakyti
QUOTE(Windi @ 2012 04 30, 14:11)
Sveiki  4u.gif
Nusipirkome ir mes kelione i sita roju  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Birzelio 16, 14 dienu  ax.gif  keliausime i Puerto Plata, All inclusive. Gal kas nors daug maz gali pasakyti, kiek doleriu rekomenduotina veztis?  g.gif  tikrai noresime keleta papildomu turistiniu kelioniu issipirkti, niekur nerandu saraso su kainomis, kas bus siuloma  g.gif

Visos geresnes keliones kainuoja ~100$, mes dveim zmonem, dviem savaitem emem 1000$ tai tikrai pakako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 05 07, 22:44)
Visos geresnes keliones kainuoja ~100$, mes dveim zmonem, dviem savaitem emem 1000$ tai tikrai pakako  smile.gif

merginos, is kur jus tokias kainas gaunat..? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nelabai supratau klausimo unsure.gif
Atsakyti