Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (5)

QUOTE(Una Li @ 2010 07 30, 10:25)
Tikrai ne visada. Deja, kartais taip...

As cia is asmenines patirties...
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 07 29, 09:55)
Taip ir siūlo-atiduot, nes nei vienas iš draugų nėra susidūrę su tokiom ligom ir slauga.

O jei tie žmonės nesusidūrę su tokiom ligom, ar jų nuomonė tokia jau vertinga? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2010 07 29, 11:35)
juk tai mūsų bendri tėvai, tai ir meilė ir atsakomybė ta pati g.gif .

Una Li, kai kuriais atvejais tai tik ,,teoriškai'' (beje, ir manuoju). sad.gif
Papildyta:
QUOTE(waja28 @ 2010 07 29, 17:12)
O as taidabar jau imu bijoti,kadangi taippat buvo toks zodinis susitarimas su sese,kad man mamos sodyba liks,o sesei mociutes,nes ji ja priziurejo,o as mama.Mociutes priziuret kaip ir nereikejo,nes ji mire budama96metu,ir mire labai greit,gal kokia savaite ir sirgo ir tai sese buvo ja i ligonine isvezusi.O iki tol tai mociute pati apsitarnaudavo pilnai.O galu gale,musu sodybos salia viena kitos,tai sese ir pas ta mociute retai atvaziuodavo,nes zinojo,kad as esu salia ir jeigu kas blogai tai bent paskambinsiu ir pranesiu.Tai mirus mociutei taip ir susitarem,as atsisakiau pas notare savo dalies(kadangi mes dvi tik buvom paveldetojos)ir viska paveldejo sese,o sutarem ,kad jiatsisakys savo dalies mirus mamai.Bet vat dabar nesijauciu saugi,nes ka as zinau ,kas jai gali sauti i galva.O ji nenuspejama tokia.O testamento rasyt ar siaip perrasyt turta mama negali jau.Tai bus kaip dievas duos.

Nenoriu gąsdint... sad.gif Tau tikrai lieka tik maldos ir tavo tvirtumas (čia irgi iš asmeninės patirties).
Papildyta:
QUOTE(Lauruška @ 2010 07 29, 18:25)
Bet žinot ką? Iki šiol kad ir kiek jis gavo/atėmė/išsireikalavo, tai jam nei laimės, nei ramybės, o ypač - pasitenkinimo neatnešė...  unsure.gif

Va čia svarbu atkreipti į tai dėmesį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 07 29, 17:56)
Man irgi paliks namukas, čia ir gyvenam, nieko neparašė, bet yra tvirtas žodinis susitarimas, mūsų šeimoje tai galioja, ir visi prižažįsta. Nepaisant to seserys ir pinigais padeda, ir darbu, ir savo laisvalaikius aukoja...
Baisu, kai taip palieka vienai vargą vargt  unsure.gif Kokių pinigėlių pasiimt?  blink.gif Atvežt reikėtų  doh.gif

Labutis, zinai tie zodiniai susitarimai egzistuoja kol gyvi tevukai, o kai ju netenkame tada ir pasibaigia zodiniai susitarimai.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 08 01, 17:46)
zinai tie zodiniai susitarimai egzistuoja kol gyvi tevukai, o kai ju netenkame tada ir pasibaigia zodiniai susitarimai.

Geriau apie tai negalvot. Nes vis tiek nieko nepakeisi. Kai ateis laikas, tada ir spręsis. O dabar geriau susitelkti į ligonio priežiūrą, nes juk tai šiuo metu ir svarbiausia.
Kas žino, jei bus kitaip, gal ir pačiam nebereikės. smile.gif Juk viskas gyvenime keičiasi...
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 08 01, 18:46)
Labutis, zinai tie zodiniai susitarimai egzistuoja kol gyvi tevukai, o kai ju netenkame tada ir pasibaigia zodiniai susitarimai.

...tikiuosi taip nenutiks, kažkaip labai rami tuo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 08 02, 12:58)
...tikiuosi taip nenutiks, kažkaip labai rami tuo klausimu  g.gif

Kaip sakoma, "mintis materiali" - jei nebijai, tai ir neatsitiks mirksiukas.gif
Ir aš nebijau... bus kaip bus.
Tėvukui mano geriau. Jau pats pavalgo - netgi sriubą thumbup.gif Džiaugiuosi labai laiku sutvarkiusi SP-1. Nes jau dabar sunkiau būt buvę.... Nors nusikalbėti taip pat nusikalba, manęs nepažįsta - susipažįstam iš naujo. Buvo didžiulė naujiena jam, kad jis yra JAU 67-erių doh.gif Sakė, "nu nieko sau senis iki tiek ištempė...". Bet paskui liūdnas visą laiką buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2010 08 02, 16:28)
jis yra JAU 67-erių  doh.gif Sakė, "nu nieko sau senis iki tiek ištempė...".

Koks jaunas dar smile.gif Gaila, kad serga 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, 67 metai dar ne senas.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 08 02, 18:13)

Mano tėtis mirė 62 mrtų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 08 02, 19:45)
Mano tėtis mirė 62 mrtų... verysad.gif

Užjaučiu console.gif labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2010 07 29, 19:25)
Kur prasideda turtiniai dalykai - neretai giminiškumas ir sąžinė palieka paskutinėj vietoj  doh.gif

drinks_cheers.gif 100%
slaugėm močiutę...apie du metus...bet ji jau tik ant patalo buvo..
Tai irgi tik mano mama, tėtė ir mes prižiūrėjom ją... o tėtės brolis, tik arbatėlės kartą į du mėnesius atvažiuodavo... doh.gif sunku ir skaudu, kai atrodo tą vargelį turėtų abu broliai dalintis, o vat kaip gaunasi... unsure.gif bet aišku prie turtinių reikalų, tai jau tas brolis pats pirmas doh.gif doh.gif tada ir laiko turi ir galimybių suvažinėt visur mad.gif mad.gif
Laikykitės mergaitės ir kuo dideliausios sveikatėlės Jūsų slaugomiems:4u: console.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 08 02, 17:14)
Koks jaunas dar  smile.gif  Gaila, kad serga  4u.gif

QUOTE(sann @ 2010 08 02, 19:13)

Tikrai nesenas. Bet per tą nuolatinį gėrimą jis atrodo gerokai prasčiau nei mano 85 metų senelis - jis dar ir vaikšto, ir save apsitarnauja, nors paskutinėm dienom irgi blogai jaučiasi..... verysad.gif Bet gal dar išsikapstys smile.gif
Atsakyti