Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

kodel kankinausi? Siek tiek nugramdziau apvyniodama spalva, bet naturoj daug maziau krinta i akis, nei foto... gal dar ir pataisysiu kada... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 09 rugsėjo 2010 - 16:34
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 09, 14:39)
Parodysiu kelis auskariukus naujus...

Nerti iš vielos:
user posted image

man irgi šie labai labai patiko smile.gif

o štai aš savo naujus tokius gintariukus rodausi ax.gif
user posted image

atsiprašau už arklišką nuotrauką blink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokios fainos išraitytos detalytės pas Mangirdiene rolleyes.gif
Atsakyti
Giagute uz kiek parduotum sita grozi? wub.gif http://img836.images.../i/giagute.jpg/
Atsakyti
Mangirdiene - pirmasis rinkinukas tobulas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 09, 18:34)
kodel kankinausi? Siek tiek nugramdziau apvyniodama spalva, bet naturoj daug maziau krinta i akis, nei foto... gal dar ir pataisysiu kada...  biggrin.gif

as kazkada tokius pat juodus dariau-viena vielute nesilupo,o kita pirkta toj pacioj vietoj ziauriai luposi doh.gif siaip labai grazus auskariukai thumbup.gif ir nereikia nieko taisyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu išvedėt iš kelio, su savo nestandartiniais auskarais. Labai ir man norėjosi išbandyt blush2.gif

Taigi, nusipirkau vakar žavarinės vielos ir palankstinėjau šiek tiek... Dabar klausimas - ar gai šie 2 auskarai būt pora?

user posted image user posted image
Niekaip negaliu apsispręst, ar jie tinka į porą, bet iš kitos pusės jie man patinka... biggrin.gif

Norėčiau objektyvios nuomonės. Ne pagyrimų, o tiesiog tiesos cool.gif

Beje, auskarų įvėrimus irgi pirmą kartą bandžiau lankstyt pati - aišku neidealu, bet šiaip procesas patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 rugsėjo 2010 - 10:56
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 09 09, 17:40)
ne cia akriliniai matiniai,tas matiskumas,gal taip atrodo smile.gif
o cia dar vieni ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

uz kiek parduotum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 10, 11:52)

Niekaip negaliu apsispręst, ar jie tinka į porą, bet iš kitos pusės jie man patinka...  biggrin.gif 

okodėl netinka? daug dabar yra skirtingų auskariukų kad poroj mirksiukas.gif man pačiai nepatinka, bet neatmetu tokio varianto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2010 09 10, 13:54)
okodėl netinka? daug dabar yra skirtingų auskariukų kad poroj  mirksiukas.gif man pačiai nepatinka, bet neatmetu tokio varianto  smile.gif

Nepatinka butent šitie ar apskritai nepatinka skirtingi auskariukai?

Man skirtingi apskritai irgi nepatinka, bet šį kartą kažkodėl užsimaniau būtent tokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 10, 14:00)
Nepatinka butent šitie ar apskritai nepatinka skirtingi auskariukai?

apskritai nepatinka, pasigrožėt galiu, bet pati turbūt per daug standartinė kad dar skirtingus nešiočiau, kvailas įsitikinimas turbūt biggrin.gif
Atsakyti