Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 09 11, 09:25)

Nr. 45 (opalas, sidabriniai užsegimai)
user posted image

Ar tikrai opalas?

Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 09 12, 09:16)
Laurytea, as jauciu baisia silpnybe biseriui, tai man tikrai labai grazu :-)

man paciai daug mieliau daryt tokius kruopscius darbelius nei kepurele - karoliukas - kepurele - ... nors ir uztrunka kurkas daugiau laiko, bet kazkaip nenuobodu vis bandyt isgaut kazkokia forma, nes daznai pradedu daryt kazka dar nezinodama kas tai bus bigsmile.gif
taigi, dar vienas darbelis mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
laurytea simpatiski auskarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 09 12, 13:11)
Ar tikrai opalas?

Na taip, kai pirkau, taip sakė
Atsakyti
cia mano auskariukai,lauksiu kritikos,komentaru smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

pas mane jie kuklus,bet neprasti smile.gif
Atsakyti
O gal oniksas, tikriausiai sumaišiau doh.gif hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 09 12, 15:50)
cia mano auskariukai,lauksiu kritikos,komentaru smile.gif

Pirmi man negrazus ir net negaiu pasakyt kas blogai (mano akims)... ga noretusi tu swarovskiuku didesniu? O gal as deciau tik viena ta ratuka, o apacioj kazka kita dar pakabinciau... (tiesa pasakius ir pas mane panasus kitos spalvos ratai guli ir laukia, kad ateis ju eile blush2.gif )

Paskutiniai labiausiai patiko, nors spalva ir visai ne mano... Bet labai grazi ta metaline (o gal ir sidabrine g.gif ) detale
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 09 12, 16:45)
laurytea simpatiski auskarai 4u.gif

aciu uz baliona, mamyciuke ax.gif o tavieji auskariukai visada buna grazus (na, gal mano skoniui ir nevisada itinka bigsmile.gif ) ir atrodo tikrai profesionaliai padaryti thumbup.gif o is paskutiniu rodytu paskutiniai ir man graziausi wub.gif o tuose pirmuose apatinio ratuko irgi turbut buciau nedejus g.gif uztai tie mazi kristaliukai lb skoningai man atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 12, 17:09)
Pirmi man negrazus ir net negaiu pasakyt kas blogai (mano akims)... ga noretusi tu swarovskiuku didesniu? O gal as deciau tik viena ta ratuka, o apacioj kazka kita dar pakabinciau... (tiesa pasakius ir pas mane panasus kitos spalvos ratai guli ir laukia, kad ateis ju eile  blush2.gif

Paskutiniai labiausiai patiko, nors spalva ir visai ne mano... Bet labai grazi ta metaline (o gal ir sidabrine  g.gif ) detale

aciu uz issamu komentara smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurytea @ 2010 09 12, 17:23)
aciu uz baliona, mamyciuke  ax.gif o tavieji auskariukai visada buna grazus (na, gal mano skoniui ir nevisada itinka bigsmile.gif ) ir atrodo tikrai profesionaliai padaryti  thumbup.gif o is paskutiniu rodytu paskutiniai ir man graziausi  wub.gif o tuose pirmuose apatinio ratuko irgi turbut buciau nedejus  g.gif uztai tie mazi kristaliukai lb skoningai man atrodo  rolleyes.gif

aciu uz issamu komentara hm...galvoju kuom pakeist ta detale hm...kazin kaip plunksnos atrodytu(tik isivaizduoju )
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 09 12, 14:54)
O gal oniksas, tikriausiai sumaišiau  doh.gif  hihihi.gif  blush2.gif

Oniksas,tokiu pat turiu biggrin.gif
O man Mamyciukes tiems pirmiems ,gerai atrodo abieji tie ziedai,tik as daugiau deciau tu kristaliuku zaliu ir imaisyciau dar kitu spalvu ,pvz. juodu,skaidriu ,butu pilnesni,isbaigti labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai visi tokie standartiniai ax.gif gal tik tie ketvirti visai nieko
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 09 12, 22:40)
Man tai visi tokie standartiniai  ax.gif  gal tik tie ketvirti visai nieko

standartiniai, bet juk nereiskia, kad negrazus bigsmile.gif
Atsakyti