Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(~Indre~ @ 2010 09 13, 20:48)

superiniai wub.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 09 14, 12:00)
Na va - kad jau liepiat, tai fotografavau ant balto fono ir bandžiau redaguot visą rytą  blush2.gif

na zinok is karto 100 kartu graziau darbeliai atrodo wink.gif
jei gerai nufotkini ant balto lapo, tai daznai irgi nereikia ten niko koreguoti wink.gif tik apkarpyti "padejeju" ilindusius pirstukus wink.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
Nesilankiau cia pussimti metu, perziurejau n puslapiu.. originalumo vis daugeja ir daugeja thumbup.gif Darbai ir nuotraukos vis grazyn ir grazyn cool.gif

Kazkaip siandien atejo nuotaika pasirodyti su savaja kurinija..
Mano firminis dizainas (sidabras ir perlai) ax.gif
user posted image
Truputis neslifuotu gintariuku, kuriuos pati ir sugreziojau..
user posted image
Ir truputis kaistančio medzio kvapo..
user posted image
Atsakyti
pirmieji auskariukai labai gražūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 14, 14:24)
Vitada - "Laukinė mergaitė" wub.gif

QUOTE(gedrime @ 2010 09 14, 15:15)
Vitada, "laukine mergaite" tai nerealiai atrodo.  Labai grazu ir subtilu. 4u.gif

QUOTE(hobite @ 2010 09 14, 16:23)
"Žalias skanėstas" man labiausiai patinkantys.

Malonu, kad patiko smile.gif 4u.gif blush2.gif drinks_cheers.gif Gražių idėjų visoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 13, 09:34)
Dosera - paprasti, bet gražūs auskariukai  4u.gif

Aaagnex - ačiū 4u.gif , tave irgi galiu pagirti - sparčiai tobulėji - ir auskariukai ir nuotraukos vis gerėja ir gerėja mirksiukas.gif .

QUOTE(smėlioAudra @ 2010 09 13, 23:12)
Labai gražiai žiūrisi Doseros "Laisvė".

smėlioAudra - labai malonu blush2.gif rolleyes.gif

Mangirdiene - kokia skani spalvų puokštė paskutiniuose darbeliuose thumbup.gif .

Feja - labai dailūs pirmieji auskariukai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2010 09 14, 20:12)
Truputis neslifuotu gintariuku, kuriuos pati ir sugreziojau..

Šie auskarėliai fantastiški wub.gif
Atsakyti
Justina P, Mangirdiene, ~lullaby~, Dosera - ačiū visoms už pagyrimus, tike foto, tiek mano darbams wub.gif

Stengiuosi tobulėt, nes vert pradejau prieš kokius 4,5 metus, o poto beveik 2 metus i rankas net repliu nebuvau paemus, taigi - daug ka dabar tenka mokytis vos ne iš naujo blush2.gif

Iš visų naujausiai parodytų labiausia atmintyj įstrigo _Fejos_ pirmieji auskarai wub.gif Gal pavyks ir man kada šitą techniką įvaldyt... g.gif

Beje, Mangirdienės aukarai, tai ne mano skonio, bet patinka man labai sidabrinės detalės... Vis krinta i akis, nes labai megstu visokius ratukus, grandinėles ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 rugsėjo 2010 - 07:54
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 15, 06:53)
Justina P, Mangirdiene, ~lullaby~, Dosera - ačiū visoms už pagyrimus, tike foto, tiek mano darbams  wub.gif

Stengiuosi tobulėt, nes vert pradejau prieš kokius 4,5 metus, o poto beveik 2 metus i rankas net repliu nebuvau paemus, taigi - daug ka dabar tenka mokytis vos ne iš naujo  blush2.gif

Iš visų naujausiai parodytų labiausia atmintyj įstrigo _Fejos_ pirmieji auskarai  wub.gif  Gal pavyks ir man kada šitą techniką įvaldyt...  g.gif

Beje, Mangirdienės aukarai, tai ne mano skonio, bet patinka man labai sidabrinės detalės... Vis krinta i akis, nes labai megstu visokius ratukus, grandinėles ir pan...

Pritariu, Fejos pirmieji auskarai tikrai nuostabus 4u.gif Kai tvarkinga betvarke, tai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai į temą, bet gal kas galėtų įmest schemutę kaip tokį, ar panašų suvert, labai reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Besame, pati dar nemoku tokių vert tai ir schemų negaliu parodyt, bet man atrodo yra atskira tema apie tuos burbulus.
Mangirdienės šykart tik pirmi patiko, Fėjos irgi pirmi smile.gif

Ir dar idedu savo parodyt ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 09 15, 16:39)
Besame, pati dar nemoku tokių vert tai ir schemų negaliu parodyt, bet man atrodo yra atskira tema apie tuos burbulus.
  Mangirdienės šykart tik pirmi patiko, Fėjos irgi pirmi  smile.gif
Ir dar idedu savo parodyt  ax.gif

Aha, radau ax.gif Įdomūs auskarai, iš ko čia pagaminti?
Atsakyti
Iš polimerinio molio. Čia tik pirmi blynai, ateity bus daug daugiau visko, nes laaabai susižavėjau juo biggrin.gif
Atsakyti