labai aičū
kažkur internete, atrodo perliukas.lt
nežinau ar aš čia į temą ar ne, bet visgi apie auskarus... http://public.fotki....rai/5-8-12.html o ką daryt su tokiom komentatorėm? Anksčiau man kaip tik visi sakydavo, kad pusvelčiui atiduodu, o dabar va kaip
suprantu, kad nėra tie auskarai labai originalūs ar ką, bet tame ir esmė, kad jie tiek ir verti
nusipirkau turguj vėrinį, galvoju išardysiu ir bus karoliukų gražių. Po to pamačiau, kad daug netinkamų naudoti, tai likusių sveikų savikaina gerokai išaugo
o dar skubiai man reikėjo tų auskarų, specialiai siunčiaus tinkamus laikiklius akmenukams, bet kaip tyčia vėliau auskarų nebereikėjo
žodžiu norėjau pinigėlius už medžiagas ir vargą atgau ir tik še tau, atsiranda kažkokia zyzianti furija
jei jum taip būna, tai ką darot?
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 07 29, 00:01)
nežinau ar aš čia į temą ar ne, bet visgi apie auskarus... http://public.fotki....rai/5-8-12.html o ką daryt su tokiom komentatorėm? Anksčiau man kaip tik visi sakydavo, kad pusvelčiui atiduodu, o dabar va kaip
suprantu, kad nėra tie auskarai labai originalūs ar ką, bet tame ir esmė, kad jie tiek ir verti
nusipirkau turguj vėrinį, galvoju išardysiu ir bus karoliukų gražių. Po to pamačiau, kad daug netinkamų naudoti, tai likusių sveikų savikaina gerokai išaugo
o dar skubiai man reikėjo tų auskarų, specialiai siunčiaus tinkamus laikiklius akmenukams, bet kaip tyčia vėliau auskarų nebereikėjo
žodžiu norėjau pinigėlius už medžiagas ir vargą atgau ir tik še tau, atsiranda kažkokia zyzianti furija
jei jum taip būna, tai ką darot? 
Mažiau kreipk dėmesį, visiems neįtiksi ir nepatiksi. Tos, kurios mėgsta paburbėti, bet nepirkti, tai visad taip.. Joms viskas brangu. Parduok už 5lt ir tai sakys, kad per brangu.
QUOTE(cindy @ 2010 07 29, 00:53)
Mažiau kreipk dėmesį, visiems neįtiksi ir nepatiksi. Tos, kurios mėgsta paburbėti, bet nepirkti, tai visad taip.. Joms viskas brangu. Parduok už 5lt ir tai sakys, kad per brangu.
jau tikrai, tik nekreipk demesio ir nesivelk i diskusijas
Paguodėt
žinau, kad biški durnai padariau, bet toks pyktis buvo užėjęs...
Sveikos, gal kuri zino kaip galima butu paciai pasidaryti medinius-azurinius auskariukus? Labai noreciau pabandyti, bet nezinau ar galima savomis rankomis ... Aciu is anksto
QUOTE(Dotoku @ 2010 07 29, 17:27)
Sveikos, gal kuri zino kaip galima butu paciai pasidaryti medinius-azurinius auskariukus? Labai noreciau pabandyti, bet nezinau ar galima savomis rankomis ... Aciu is anksto 
Kad kažin ar įmanoma
Nežinau kurioje temoje parašyti, bandysiu čia.
Kas galėtų man pagaminti tokį komplektuką?
Kiek suprantu čia viskas iš čekiškų kristaliukų, ar kaip jie ten vadinasi.
Auskarai turėtų būti gana ilgi, virš 10 cm.

Norėčiau sesei padovanoti rugsėjo 1 proga, įstojo į universitetą.
Esu susiradusi vienoje parduotuvėje, bet norėčiau sulaukti ir kitų rankdarbiais užsiimančių meistrių pasiūlymų.
Jei galėtumėte pagaminti, parašykite AŽ su kainos pasoūlymu. Ačiū.
Kas galėtų man pagaminti tokį komplektuką?
Kiek suprantu čia viskas iš čekiškų kristaliukų, ar kaip jie ten vadinasi.
Auskarai turėtų būti gana ilgi, virš 10 cm.

Norėčiau sesei padovanoti rugsėjo 1 proga, įstojo į universitetą.
Esu susiradusi vienoje parduotuvėje, bet norėčiau sulaukti ir kitų rankdarbiais užsiimančių meistrių pasiūlymų.
Jei galėtumėte pagaminti, parašykite AŽ su kainos pasoūlymu. Ačiū.
QUOTE(Avijacija @ 2010 07 31, 21:03)
įdedu savo kelis darbelius. Pamėginau daryt vynuoges, na iš tikro tai pirmi auskariukai galima sakyt iš vis daryti su replytėm. Tai dar yra brokelio..... bet jau baigiu perpras kilpučių darymą
Kokios fainos kekikes
Patiko pirmieji, įdomus akmenukas
ir dalmantininio jaspio kekės patiko, gražiai padarytos