kefyras gerai, bet jogurtas geriau.
Kauliuku isvis geriausia neduot, tik sausgyslinius, apvirtu isvis negalima, jei jau norit duot kauliuku, tai tik su mesa kailiuku, pazaidimui, nes pats kaulas suniui negerai, nuo jo ir vemt ir viduriuot gali, o blogiausia tai kad gali dantis issilauzyt.
Kiaulienos kaulu negalima jokiu, nei virtu ne zaliu.
Jei labai labai issipurvina pakisu po kranu zaislus, su muilu neplaunu.
Suns seiles ir skrandzio rugstingumas labai skiriasi nuo zmogaus, todel nebutina persistengti su zaislu svarinimu, maisto apvirinejimu. Juk sunys ir nuo zemes maista sueda, ir iskasa pasvinkusi surija ir nieko.
geriausia nupirkit fermento tableciu, kaip jau minejau, linex ar joghurt tipo.
Aciu uz suteikta issamia informacija, ateiciai zinosim, kad kiaulienos kaulu duoti negalima zinojau, nes ir davem jautienos, na bet dabar visai neduosim.
Aš pasakysiu tiek, kad mažam šuniukui geriau duoti susitvarkyti pačiam. Nes greitai mes galim sukišti tuos vaistus ir sustabdyti viduriavimą, bet tad ir viduriuos kas biški. Geriau leisti organizmui pačiam susitvarkyti. Aš neseniai taip buvau su jogurtu prisižaidusi.... prisikaičiau forumuose, kad sureguliuoja geras ir blogas bakterijas pilvukyje ir t.t. tai jo prireikė, tai taip paleidau vidurius, kad vandeniu darė....
tai va daryčiau aš taip, išsivirčiau vištienos, tik kuo neriebesnios, nuimčiau skūreles, susmulkinčiau ir sumaišyčiau su sausu, man po 2 tokių maitinimu sustabdė iš karto. Tik aišku perspėju jei stipriai viduriuoja kelias dienas ir nenustoja, tai reikia stabdyti vaistais ir vesti pas veterinarą, čia mano receptas trumpam viduriavimui

[quote=gaudyk,2010 09 02, 10:13]
Amabella - tikiu kad kandidatu i jaunikius atsiras, tik prirasykit parodu rezultatus ir displazijos ir akiu tyrimu rezultatus, tai bus daugiau info
Akiu tyrimai padaryti(kaip sake vet. gydytojas super)displazija A,alkunes O,zodziu viskas normoje.Parodose nedaug buvom,3 kartus ivertino puikiai,viena kart JN,viena karta l.gerai.Atrodo taip jaigu gerai atsimenu.
Amabella - tikiu kad kandidatu i jaunikius atsiras, tik prirasykit parodu rezultatus ir displazijos ir akiu tyrimu rezultatus, tai bus daugiau info

Akiu tyrimai padaryti(kaip sake vet. gydytojas super)displazija A,alkunes O,zodziu viskas normoje.Parodose nedaug buvom,3 kartus ivertino puikiai,viena kart JN,viena karta l.gerai.Atrodo taip jaigu gerai atsimenu.
Planuoju šuniuka įsigyti iš "klajoklių šuns", neseniai sužinojau, kad Kyra laukiasi, tai iš karto ir užsiregistravau. su p. Dalia jau ankščiau pradėjome bendrauti, nes samojedą jau seniai planuojam įsigyt. prieš tai nemažai bendravau su latviais, bet nepavyko man su jais susikalbėt. Pati norėčiau šuniuka įsigyti ne parodoms, bet šunų terapijai, nes giminėj turim problematišku vaikučiu. aišku, jei matysiu, kad šuo perspektyvus ir noriai dalyvauja parodose, meginsim susirinkt ir tos srities apdovanojimus
Dirbu medicinos srityje ir šunų terapija man būtų atgaiva širdžiai, jei tik pavyks. pastebėjau, kad ir forume kažkada seniai vyko diskusija šia tema, tai dabar yra gera proga diskusija atnaujinti
Pabendravusi su Editasss Nordu nusprendžiau įsigyti patiną
o vardą šiaip jau išrinkau, tik teks dar su Dalyte pasiderėt, kad leistų taip pavadint
nors gal dar ankstoka... pasaulį išvyst turėtų rugsėjo pabaigoj 
p.s. kilimas liko tik 1, mažytis toks, o batus nuo atvykstančių mažųjų saugodavau, tai kaip gyveno spintoj, taip ir toliau ten gyvens

p.s. kilimas liko tik 1, mažytis toks, o batus nuo atvykstančių mažųjų saugodavau, tai kaip gyveno spintoj, taip ir toliau ten gyvens

QUOTE(Alywuoge @ 2010 09 03, 10:59)
Planuoju šuniuka įsigyti iš "klajoklių šuns", neseniai sužinojau, kad Kyra laukiasi, tai iš karto ir užsiregistravau. su p. Dalia jau ankščiau pradėjome bendrauti, nes samojedą jau seniai planuojam įsigyt. prieš tai nemažai bendravau su latviais, bet nepavyko man su jais susikalbėt. Pati norėčiau šuniuka įsigyti ne parodoms, bet šunų terapijai, nes giminėj turim problematišku vaikučiu. aišku, jei matysiu, kad šuo perspektyvus ir noriai dalyvauja parodose, meginsim susirinkt ir tos srities apdovanojimus
Dirbu medicinos srityje ir šunų terapija man būtų atgaiva širdžiai, jei tik pavyks. pastebėjau, kad ir forume kažkada seniai vyko diskusija šia tema, tai dabar yra gera proga diskusija atnaujinti
Pabendravusi su Editasss Nordu nusprendžiau įsigyti patiną
o vardą šiaip jau išrinkau, tik teks dar su Dalyte pasiderėt, kad leistų taip pavadint
nors gal dar ankstoka... pasaulį išvyst turėtų rugsėjo pabaigoj 

Alywuoge << labai saunu kad jusu naujo seimos nario isigijimas yra toks islauktas ir gerai apgalvotas

Del kilimu as taip labai nepergyvenciau, kai musu Knutas augo tik kelis kilimus suvyniojom, kitus palikom, takeli koridoriuje "sumyzo" baisiai, bet jis jau buvo senas ir mes zadejom ji ismesti bet kuriuo atveju

Jei renkates suniukai noredami uzsiimti dogoterapija, galbut jus sudomintu Campbell suniuku temperamento testas renkantis suniuka, nes ne kiekvienas samojedas yra terapeutas, toli grazu ne.
http://www.dobermann...mpbell_test.htm

Ja ja, Knutas judrus ir labai didelis individualistas.
Jo veiseja uzsiima dogoterapija ir kai rinkomes suniuka iskart pasake, kad sis yra gana uzsispyres ir megsta pasigincyti
Taip ir yra, Knutas garsiai ir ikyriai protestuoja ar reikalauja jei ko uzsimano ir dabar
Jis nera labai meilus ir retai ateina pats pats pasimeilinti, na nebent ko nors tikisi iskaulyti. Bet kaip ir kiekvieniems seimininkam mams jis pats paciausias
Jo veiseja uzsiima dogoterapija ir kai rinkomes suniuka iskart pasake, kad sis yra gana uzsispyres ir megsta pasigincyti

[quote=Amabella,2010 09 02, 19:07]
Amabella, o kiek Jusu kalytei metuku?

Skaiciau, kad pries kur nors iseinant ir paliekant suni viena namuose reikia jam duoti jo zaislus, kad tuo metu kai musu nera jis galetu zaisti, bet kai gristame turime juos paiimti, kaip Jus elgiates sioje situacijoje.
Mes gyvename name ir turime savo nuosava sodeli, tad jis daznai buna isleidziamas ten pasizaisti, tad jo zaislai taip pat ten, ar tai klaida, reiketu ir is kiemo juos paiimti kai as arba mano vaikinas namuose? Lauksiu komentaru.
Mes gyvename name ir turime savo nuosava sodeli, tad jis daznai buna isleidziamas ten pasizaisti, tad jo zaislai taip pat ten, ar tai klaida, reiketu ir is kiemo juos paiimti kai as arba mano vaikinas namuose? Lauksiu komentaru.

[quote=roberta1985,2010 09 03, 12:27]
[/quote]
Musu merginai 2.5 metukai.

[/quote]
Musu merginai 2.5 metukai.