Įkraunama...
Įkraunama...

Samojedai vasarai įpusėjus

Labas rytas 4u.gif
Ar parodoje galima turėti mažytį cypantį žaisliuką kad galėčiau atkreipti savo šunio dėmesį??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2010 09 21, 09:02)
Labas rytas 4u.gif
Ar parodoje galima turėti mažytį cypantį žaisliuką kad galėčiau atkreipti savo šunio dėmesį???  g.gif

Jei šuo ringe yra ne vienas geriau neturėti mirksiukas.gif jei vienas gali turėti.
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 09 21, 13:07)
Jei šuo ringe yra ne vienas geriau neturėti  mirksiukas.gif  jei vienas gali turėti.

Aišku. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Editass - koks gražus Jūsų avataras wub.gif wub.gif wub.gif

Reikia ir man jau pasikeisti g.gif
Atsakyti
Avietyte Jusu samukas tikras gigantas lotuliukas.gif bet uztai labai grazus gigantas wub.gif
Vakar pas mus nakti lijo su griaustiniu ir zaibais, tai Sugutis, kaip mazas vaikas bijantis griaustinio isiropojo pas mus i lova ir nejo isstumti lotuliukas.gif dar gera pusvalandi veliau kai lietus nustojo blaskesi po kambarius kol uzmigo vargsiukas, jusiskiai is taip reguoja i griaustini?
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2010 09 24, 12:19)
Avietyte Jusu samukas tikras gigantas lotuliukas.gif bet uztai labai grazus gigantas wub.gif

Ačiū, greičiau gigantė biggrin.gif Ji mano meškutė wub.gif
O mano samukė nereaguoja visai į jokias perkūnijas, žaibus ir lietus. Aplamai jai viskas "Dzin" lotuliukas.gif Svarbiausia kad ėdalo amžinai būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 24 rugsėjo 2010 - 11:24
Jums gerai, musiskis tai visko bijo is eiles, bent koks menkiasias garselis ir jis jau gasdinasi ax.gif
beje vakar buvo nubaustas uz sioki toki nusikaltima kuri padare. doh.gif As tvarkiausi sau ramiai namus, o jis isgirdes indu barskejima susirinko visas savo manatkes ir nubego i miegamaji pas mus ant lovos, kazkaip net nepagalvojau kad gali zbitkas kresti, maniau miega, veliau atejo i virtuve ir atsigule ant sofos svetaineje(pas mus virtuve su svetaine kartu) girdziu ciapsi, tad nusprendziau paziureti ka ten nusitveres turi, ogi ziuriu mano telefonas, o tiksliau kas jau buvo is jo like doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai buvo pirmasis jo negeras darbelis, kuriu manau dar tikrai bus ne vienas. Tik tas gerai, kad telefnas nebuvo is brangiuju, nes geraji buvo draugas ne per seniausia pametes mano, tad nusipirkau paprasciausia NOKIA. na dabar teks manau dar viena pirkti ir nesiotis su savim ant virveles po kaklu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo, samukų zbitkos - tai jomajo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2010 09 24, 11:34)
Editass - koks gražus Jūsų avataras  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Reikia ir man jau pasikeisti  g.gif

smile.gif tavo ir gražus pasidarė wub.gif
QUOTE(roberta1985 @ 2010 09 24, 12:19)
jusiskiai is taip reguoja i griaustini?

Frėja bijo griaustinių ir petardų ir fejerverkų šaudymo. Prieš Naujus ir po naujų metų mums yra kankynė su ja. Driokstelėjo petarda lauke kur nors ir namo bėga, kaip galvą pametus. Kažkada vaikystėje sprogo petarda netoli jos tai ir išsigando.
Nordas nebijo. Bet aš stengiuos per griaustinį ir petardų didelius šaudymus nevaikščiot.

Kaip sekas parodai sekmadieninei ruoštis?
Avietyte labai gerai Najuką iššukuok prieš maudymą. smile.gif
Och mačiau dalyvių saraše bus estų nemažai ir latvių vienas samojedas. Išviso 8 dalyviai.

Roberta>> Ar iškrito iltinis dantukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editass: 24 rugsėjo 2010 - 12:47
QUOTE(editass @ 2010 09 24, 13:44)
smile.gif  tavo ir gražus pasidarė wub.gif

Kaip sekas parodai sekmadieninei ruoštis?
Avietyte labai gerai Najuką iššukuok prieš maudymą. smile.gif
Och mačiau dalyvių saraše bus estų nemažai ir latvių vienas samojedas. Išviso 8 dalyviai.

Ačiū 4u.gif
Man sunkiai sekasi ruoštis parodai biggrin.gif pradedu panikuoti ir stresuoti biggrin.gif Na nieko naujo biggrin.gif
Įdomu bus pažiūrėti į estų ir latvių šunis tongue.gif O paskui kur nors paskaityti, ką apie mus pletkavoja tongue.gif
Atsakyti
Seniai jau besirodėm, mūsų baltieji meškučiai
Frėja dar vasarą su kailiniais smile.gif
user posted image

user posted image
slepiamės nuo saulės
user posted image

user posted image

user posted image

Nordas
user posted image

user posted image