Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(MonaJ @ 2010 09 07, 18:57)
man dare taip: .............., o sestad 9.30 punktavo 36 folikulus...  ax.gif

Papildyta:

ziauriai norejau gert ir valgyt (nes pries punkcija nuo vidurnakcio sake nei valgyt, nei gert). nedave...

tai punkcija buvo gegužės 8d.?
nu bet 36 kiaušialastės blink.gif oho 4u.gif šaunuolė 4u.gif

dėl punkcijos matai kaip įdomiai, aš VK po punkcijos po kokios maximum valandos iškarto lėkdavau į kavinę valgyti biggrin.gif man sakė, kad galima smile.gif
o čia kaip ir po rimtų operacijų, yra tam tikras laikas, na bet čia jau smulkmena, iškęsti nevalgius biggrin.gif
ir VK bent pas mus taip būdavo, kad mane atveda į palatą po punkcijos, aš drimbu į lovą, nes man šalta,tik tada vyras gamina turtą, tai vyrui ten visai neįdomu turbūt būna, jo žmona ten kažkokia biškį apsvaigus guli, man visada ir skaudėdavo labai, o vyras ten eina kur į toletą atlikti savo darbą doh.gif

na aš važiuoju penktadienį, jau bus aišku, kada punkcija
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 07, 20:17)
tai punkcija buvo gegužės 8d.?
nu bet 36 kiaušialastės  blink.gif oho  4u.gif šaunuolė  4u.gif

dėl punkcijos matai kaip įdomiai, aš VK po punkcijos po kokios maximum valandos iškarto lėkdavau į kavinę valgyti  biggrin.gif man sakė, kad galima  smile.gif
o čia kaip ir po rimtų operacijų, yra tam tikras laikas, na bet čia jau smulkmena, iškęsti nevalgius  biggrin.gif
ir VK bent pas mus taip būdavo, kad mane atveda į palatą po punkcijos, aš drimbu į lovą, nes man šalta,tik tada vyras gamina turtą, tai vyrui ten visai neįdomu turbūt būna, jo žmona ten kažkokia biškį apsvaigus guli, man visada ir skaudėdavo labai, o vyras ten eina kur į toletą atlikti savo darbą doh.gif
na aš važiuoju penktadienį, jau bus aišku, kada punkcija

o siaube!!!! schmoll.gif nerealiai nesiskaitymas!! man eiti nereikejo - mane parveze i palata, jokiu vaiksciojimu, prabudus ant pilvo radau ledo kasete, o rankoj lasejo lasine.. vyras prie sono, uz rankos laiko ir skausmas mazesnis... ir isleido ne anksciau 13 val., is pradziu liepe pavaiksciot pabandyt... iki wc nueit... praktiskai daugiau nei 3 val pragulejau po punkcijos...
o vyras turtui "pagaminti" ejo i spec. izoliuota kambariuka (su zurnalais, spec. muzika, instrukcija,kaip ka daryti, kriaukle... tik zmonos truksta...\ rolleyes.gif )
taip, punkcija buvo geguzes 8... o ka? buvai gal ten tuo metu? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 07 rugsėjo 2010 - 20:24
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 07, 20:23)
o siaube!!!!  schmoll.gif  nerealiai nesiskaitymas!!
taip, punkcija buvo geguzes 8... o ka? buvai gal ten tuo metu? cool.gif

na skaitymasis yra, bet sąlygos prastesnės, po puncijos prabusdavau tame kabinete kur punkcija buvo daroma, šlepetes uždeda, chalatą ir nuveda į palatą, nelabai kaip suprantu yra sąlygų vežti VK

o dėl geg.8, ne nebuvau, tiesiog bandžiau išskaičiuoti dienas 4u.gif , tai šeštadienis gaunasi geg.8, norėjau pažiūrėti kiek stimuliavaisi, kada cetrotide,ovitele kelintą stimuliacijos dieną, nes viskas vyksta pas mus panašiai, kiekis vaistų, stimuliacijos dienų skaičius, tikiuosi ir rezultatas toks kaip tavo bus bigsmile.gif
ačiū Tau už info 4u.gif
gražaus pirmojo susitikimo su leliuku (leliukais), kurie dabar pas tave pilvelyje "šiltuose pataluose" gyvena
Atsakyti

Šiandien pasiskambinau Treisui, susitarėm konsultacijai ciklo viduryje - 20 d.
Gal dar kuri mergaitė važiuos tą dieną?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 07, 21:11)
gražaus pirmojo susitikimo su leliuku (leliukais), kurie dabar pas tave pilvelyje "šiltuose pataluose" gyvena

tau irgi sekmes dideliausios!! kad tik butu teigiamas rezultatas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 07, 21:20)
tau irgi sekmes dideliausios!! kad tik butu teigiamas rezultatas  thumbup.gif

mes rugsejo 14 vaziuojam...
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 07, 22:27)
Papildyta:

mes 15 d. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Man tai buvo taip, kad sesute vedesi mus kartu su vyru is palatos. Vyra i kambariuka ta ivede, o mane iskart punkcijai. Prabudau palatoj, pastate lasaline. Labai faina, kad viena sesute lietuviskai sneka smile.gif Palatoj pragulejau kazkur 2 val. Is pradziu mane labai purte drebulys, net juokinga buvo, nei salta nei ka, o taip purto, kaip prie elektros buciau pajungta lotuliukas.gif Bet siaip jauciausi tikrai gerai, nei man buvo bloga, nei ka. Atsimenu ta kosmara, kai pabudau po laparoskopijos, tai taip bloga buvo... Tai va, daktarelis atejo pas mane kazkur tik praejus porai val po punkcijos, susake ten viska ir viskas, iskart isvaziavom, nes norejau tik namo ir i savo lova rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 07 rugsėjo 2010 - 23:22
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 07, 21:27)
Papildyta:

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Aivė @ 2010 09 07, 21:45)
mes 15 d.  ax.gif

o aš 10d.paskui tikriausiai 13 ir 16 4u.gif
o gal dar ir susitiksim smile.gif

QUOTE(pliuske @ 2010 09 07, 23:20)
Is pradziu mane labai purte drebulys, net juokinga buvo, nei salta nei ka, o taip purto, kaip prie elektros buciau pajungta lotuliukas.gif

teko ir man patirti tą įdomų drebulį kai visą kratė, čia kažkokia organizmo reakcija, bet man ji nelabai maloni buvo ir tokia nelabai valdoma situacija
o Jums punkcija iš ryto buvo?kelintą valandą paprastai pas juos punkcijos vyksta?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 08, 09:29)
teko ir man patirti tą įdomų drebulį kai visą kratė, čia kažkokia organizmo reakcija, bet man ji nelabai maloni buvo ir tokia nelabai valdoma situacija
o Jums punkcija iš ryto buvo?kelintą valandą paprastai pas juos punkcijos vyksta?

Jo jo, to drebulio suvaldyti neimanoma buvo, tikrai nevaldoma situacija... unsure.gif
Aha, is ryto buvo. 8 val. jau liepe tam priimamajam pirmam aukste buti, ten pamatuoja temperatura, spaudima paziuri, suraso viska. Tai kazkur apie 9 ir padare punkcija. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gydytoja liepe ruostis IVF+ICSI. Pradejau skaitineti ir galvoti, kur geriau tai daryti: LT ar lekti i LV. Jus jau patyrusios, kaip supratau ne po viena tokia procedura turejusios..., gal patarsite?
Beje, mes su MB abu "nekokie", pas mane uzake kiausintakiai, 2 laparaskopijos su atverimais, o pas ji - oligoastenospermija (tik 1-2 vnt regimajame lauke), tai dabar labai skubiai reikia apsispresti kur mums ruostis tai procedurai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 08, 11:42)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gydytoja liepe ruostis IVF+ICSI. Pradejau skaitineti ir galvoti, kur geriau tai daryti: LT ar lekti i LV. Jus jau patyrusios, kaip supratau ne po viena tokia procedura turejusios..., gal patarsite?
Beje, mes su MB abu "nekokie", pas mane uzake kiausintakiai, 2 laparaskopijos su atverimais, o pas ji - oligoastenospermija (tik 1-2 vnt regimajame lauke), tai dabar labai skubiai reikia apsispresti kur mums ruostis tai procedurai  blink.gif

Na LV patirties turi daugiau, bet kartais nereikia spjauti ir į LT,reikia pasverti visus kriterijus, man pirmąjį leliuką padėjo turėti Vaisingumo Klinika vilniuje
o kokiame mieste gyvenate?
ir ar tikrai pas Jus tik 1-2vnt?nes man atrodo tokiu atvėju reiktų ir TESA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 08 rugsėjo 2010 - 11:58
QUOTE(ailima @ 2010 09 08, 12:56)
Na LV patirties turi daugiau, bet kartais nereikia spjauti ir į LT,reikia pasverti visus kriterijus, man pirmąjį leliuką padėjo turėti Vaisingumo Klinika vilniuje
o kokiame mieste gyvenate?

Mes vilnieciai, ir dabar pradejom bendrauti su gydytoja Odeta, jinai siulo BAK, o as visai pasimetus rolleyes.gif
Ir deja, pas mus tikrai tik 1-2 vnt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 08 rugsėjo 2010 - 12:06