QUOTE(injuoz @ 2010 09 10, 16:13)
17 diena, t. y. kita penktadieni einu su visu krauju
laikau kumščius
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 10, 16:17)
as irgi po rygu...

per asaras kelio namo nemaciau, gerai, kad vyras kartu vaziavo...

abu musu vaikiukai mus paliko...

hcg - maziau nei 2...o dar laborante (kuri nepriklauso Embrions), kai padave lapa su tyrimo atsakymu (padare per 1 val.) tokiu egoistisku balsu pasake: NEGATIVNIJ. tai isejau, ir iskart apsizliumbiau...
ojei...

neturiu žodžių apsakyti, kaip liūdna, kad taip nutiko
o aš vis apie tave pagalvojau, kai rygoje buvau, stebėjau prie embrions, gal kuri iš tų daugelio merginų buvai tu

vaje kaip man liūdna

aš kai dariau su šaldytais, tai visus tris ciklus iš eilės, tik Lt...tai didžiausios jums sėkmės ir gražaus susitikimo su savo snaigiukais, tikiu,kad dar šiemet būsi
gal kuri man atsakysit kur ten punkcijos dieną eiti, man sakė pirmam aukšte registratūroj, o kur ji yra

, gal galit pasakyti, kad neklaidžiočiau, nes man minėjo, kad per kitą įėjimą reikia eiti, ar čia dėl to, kad anksti ryte dar tos paradinės nebūna atidarytos, ar aš kažka netaip supratau
aš šiandien leidžiuosi diferiliną, ne ovitrelį kaip įprastai ir pirmadienį 8val.punkcija, šonus labai daigo, E2 padarė vakar ir sužinojus atsakymą nusprrendė, ką leistis, kiek ir kada punkcija
ar kas leidosi diferiliną prieš punkciją, nes man dėl hiperstimuliacijų vis leistis liepdavo nepilną ovitrele dozę, bet diferilino neteko tokiu metu, žinau tik apie jo poveikį per ilgą schemą...o kaip šiuo atvėju, gal ką pakomentuosit