QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 08:52)
estik dėkui už info, linkiu kad tau ta operacija atneštų sėkme,aš tai pas Jurį važinėju
man jis tai patinka ,labai aiškiai bendravome ,linkiu ,kad taptum 
Kuo toliau, tuo daugiau vilčių, kad pavyks
QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 09:20)
estik ,ar vežeis prieš operacija kraujo tyrimus?Lyg menu kad sakė pasidaryti
o gal ka maišau, sėkmės ir sveikatėlės 
Man susakė, ką pasidaryt, bet aš ne viską supratau, bet žinojau, ką Lietuvoj darosi, tai daugiau nieko neprireikė. Sąrašiukas:
- plaučių nuotrauka;
- bendras kraujo tyrimas;
- kraujo grupė ir rezusas (aš nežinojau, tai dariausi);
- šlapimo tyrimas;
- kardiograma.
Viską atidaviau anistiazologui, dar reikėjo užpildyti tokią anketą su nemažai klausimų, nes labai atsargiai su narkoze ten elgiasi.
QUOTE(injuoz @ 2010 08 10, 08:52)
oi su navigacija drasiai rasit
tik ten ant pastatu kazkaip sunumeravimas keistai, tai kai pamatysi 4, tai 4b neieskok, statykit masina ir eikit
ir 4 b savaime issoks
(atrodo, kad adrsesas ten buvo 4b )
Aciu
QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 18:06)
Tikrai nuostabus gydytojas
Sveikos, mergaitės,
Esu naujokė, norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio
Šio mėnesio gale planuoju važiuoti pirmai konsultacijai į Embrions. Nejaugi niekas, išskyrus estik, nebuvo šią savaitę klinikoje? Pasidalinkite įspūdžiais
Esu naujokė, norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio
Šio mėnesio gale planuoju važiuoti pirmai konsultacijai į Embrions. Nejaugi niekas, išskyrus estik, nebuvo šią savaitę klinikoje? Pasidalinkite įspūdžiais
Sveikos mergaites
,buvau trumpam atitrukusi nuo jusu nes turejau atostogas
.Estik aciu uz info,nors as laproskopija dariausi LT,bet ka gali zinoti ko gali dar prireikti,tfiu tfiu tfiu.Labai tikiuosi, kad tau tai pades ir gezultatai bus
.,ErikaMas o, tau jau greitai pirmas vizitas,butinai pranesk kaip jums pasiseke.Alia ot velnias,as pasiskaiciavau ,kad kaip tik per vizita bus MM,bet,kad pasikeisti nera kaip nes kaip tik ta sav,turim atostogas ir atvaziuojam spec. tam.Bet manau,kad per pirma vizita susirinksiu visa informacija is gyd.,nes man sudetingiau,as negalesiu privazineti i klinika,man reikia prasytis is darbo kokiam men. ar dviem(kiek viskas uztruks neisivaizduoju),nes siuo metu gyvenu UK.O kaip kitom merginom sekasi, gal jau kas turit geru rezultatu
,pasidalinkite informacija
QUOTE(sonny27 @ 2010 08 12, 17:58)
Sveikos mergaites
,buvau trumpam atitrukusi nuo jusu nes turejau atostogas
.Estik aciu uz info,nors as laproskopija dariausi LT,bet ka gali zinoti ko gali dar prireikti,tfiu tfiu tfiu.Labai tikiuosi, kad tau tai pades ir gezultatai bus
.,ErikaMas o, tau jau greitai pirmas vizitas,butinai pranesk kaip jums pasiseke.Alia ot velnias,as pasiskaiciavau ,kad kaip tik per vizita bus MM,bet,kad pasikeisti nera kaip nes kaip tik ta sav,turim atostogas ir atvaziuojam spec. tam.Bet manau,kad per pirma vizita susirinksiu visa informacija is gyd.,nes man sudetingiau,as negalesiu privazineti i klinika,man reikia prasytis is darbo kokiam men. ar dviem(kiek viskas uztruks neisivaizduoju),nes siuo metu gyvenu UK.O kaip kitom merginom sekasi, gal jau kas turit geru rezultatu
,pasidalinkite informacija 
Butina papasakosiu su visomis smulkmenomis
QUOTE(erikaMas @ 2010 08 18, 13:45)
Merginos, klausimelis: kas pastaruoju metu vaziavote i embrions, kokia suma pinigu vezetes?
As tai dar nebuvau,manes tik laukia susitikimas, bet manau,pasiziurek kiek ten pas juos konsultacija pirma kainuoja,tai mazdaug bent zinosi,o jei nera info apie kainas ,gal paimk ir pasiskambink jiems tai tiksliai susizinosi.Beje dideles tau SEKMES
QUOTE(sonny27 @ 2010 08 18, 17:49)
As tai dar nebuvau,manes tik laukia susitikimas, bet manau,pasiziurek kiek ten pas juos konsultacija pirma kainuoja,tai mazdaug bent zinosi,o jei nera info apie kainas ,gal paimk ir pasiskambink jiems tai tiksliai susizinosi.Beje dideles tau SEKMES 
O kada laukia susitikimas?
QUOTE(egk @ 2010 08 18, 16:09)
O kada laukia susitikimas?
As uzsiregistravau 04.10,nes turesiu atostogas tokiu laiku tai bus patogu atvaziuoti,(siuo metu gyvenu UK),oi kiek dar laukti