Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

estik ,ar vežeis prieš operacija kraujo tyrimus?Lyg menu kad sakė pasidaryti blush2.gif o gal ka maišau, sėkmės ir sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 08:52)
estik dėkui už info, linkiu kad tau ta operacija atneštų sėkme,aš tai pas Jurį važinėju smile.gif man jis tai patinka ,labai aiškiai bendravome ,linkiu ,kad taptum nestuke.gif

Kuo toliau, tuo daugiau vilčių, kad pavyks blush2.gif O Juri - tai Vitols ar dar kitas daktariukas?
QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 09:20)
estik ,ar vežeis  prieš operacija kraujo tyrimus?Lyg menu kad sakė pasidaryti blush2.gif o gal ka maišau, sėkmės ir sveikatėlės  4u.gif

Man susakė, ką pasidaryt, bet aš ne viską supratau, bet žinojau, ką Lietuvoj darosi, tai daugiau nieko neprireikė. Sąrašiukas:
- plaučių nuotrauka;
- bendras kraujo tyrimas;
- kraujo grupė ir rezusas (aš nežinojau, tai dariausi);
- šlapimo tyrimas;
- kardiograma.
Viską atidaviau anistiazologui, dar reikėjo užpildyti tokią anketą su nemažai klausimų, nes labai atsargiai su narkoze ten elgiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estik: 10 rugpjūčio 2010 - 15:27
Dėkui estik,taip taip tai Vitols Juris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2010 08 10, 08:52)
oi su navigacija drasiai rasit wink.gif tik ten ant pastatu kazkaip sunumeravimas keistai, tai kai pamatysi 4, tai 4b neieskok, statykit masina ir eikit wink.gif ir 4 b savaime issoks smile.gif (atrodo, kad adrsesas ten buvo 4b )

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 18:06)
Dėkui estik,taip taip tai Vitols Juris ax.gif

Tikrai nuostabus gydytojas thumbup.gif Dideliausios tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
Esu naujokė, norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio
Šio mėnesio gale planuoju važiuoti pirmai konsultacijai į Embrions. Nejaugi niekas, išskyrus estik, nebuvo šią savaitę klinikoje? Pasidalinkite įspūdžiais
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,buvau trumpam atitrukusi nuo jusu nes turejau atostogas thumbup.gif .Estik aciu uz info,nors as laproskopija dariausi LT,bet ka gali zinoti ko gali dar prireikti,tfiu tfiu tfiu.Labai tikiuosi, kad tau tai pades ir gezultatai bus nestuke.gif .,ErikaMas o, tau jau greitai pirmas vizitas,butinai pranesk kaip jums pasiseke.Alia ot velnias,as pasiskaiciavau ,kad kaip tik per vizita bus MM,bet,kad pasikeisti nera kaip nes kaip tik ta sav,turim atostogas ir atvaziuojam spec. tam.Bet manau,kad per pirma vizita susirinksiu visa informacija is gyd.,nes man sudetingiau,as negalesiu privazineti i klinika,man reikia prasytis is darbo kokiam men. ar dviem(kiek viskas uztruks neisivaizduoju),nes siuo metu gyvenu UK.O kaip kitom merginom sekasi, gal jau kas turit geru rezultatu nestuke.gif ,pasidalinkite informacija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2010 08 12, 17:58)
Sveikos mergaites 4u.gif ,buvau trumpam atitrukusi nuo jusu nes turejau atostogas thumbup.gif .Estik aciu uz info,nors as laproskopija dariausi LT,bet ka gali zinoti ko gali dar prireikti,tfiu tfiu tfiu.Labai tikiuosi, kad tau tai pades ir gezultatai bus  nestuke.gif .,ErikaMas o, tau jau greitai pirmas vizitas,butinai pranesk kaip jums pasiseke.Alia ot velnias,as pasiskaiciavau ,kad kaip tik per vizita bus MM,bet,kad pasikeisti nera kaip nes kaip tik ta sav,turim atostogas ir atvaziuojam spec. tam.Bet manau,kad per pirma vizita susirinksiu visa informacija is gyd.,nes man sudetingiau,as negalesiu privazineti i klinika,man reikia prasytis is darbo kokiam men. ar dviem(kiek viskas uztruks neisivaizduoju),nes siuo metu gyvenu UK.O kaip kitom merginom sekasi, gal jau kas turit geru rezultatu nestuke.gif ,pasidalinkite informacija wub.gif

Butina papasakosiu su visomis smulkmenomis mirksiukas.gif , dabar vis uzsirasineju kad ko svarbaus nepamirs pasakyt smile.gif
Atsakyti
Merginos, klausimelis: kas pastaruoju metu vaziavote i embrions, kokia suma pinigu vezetes?
Atsakyti
QUOTE(erikaMas @ 2010 08 18, 13:45)
Merginos, klausimelis: kas pastaruoju metu vaziavote i embrions, kokia suma pinigu vezetes?

As tai dar nebuvau,manes tik laukia susitikimas, bet manau,pasiziurek kiek ten pas juos konsultacija pirma kainuoja,tai mazdaug bent zinosi,o jei nera info apie kainas ,gal paimk ir pasiskambink jiems tai tiksliai susizinosi.Beje dideles tau SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2010 08 18, 17:49)
As tai dar nebuvau,manes tik laukia susitikimas, bet manau,pasiziurek kiek ten pas juos konsultacija pirma kainuoja,tai mazdaug bent zinosi,o jei nera info apie kainas ,gal paimk ir pasiskambink jiems tai tiksliai susizinosi.Beje dideles tau SEKMES 4u.gif

O kada laukia susitikimas?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 08 18, 16:09)
O kada laukia susitikimas?

As uzsiregistravau 04.10,nes turesiu atostogas tokiu laiku tai bus patogu atvaziuoti,(siuo metu gyvenu UK),oi kiek dar laukti verysad.gif
Atsakyti