Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

Aha, labai grazus darbas...

Labai kaifingai isnaujo apziurineju kortas pirmojoje niekados nuorodoje (ja ir turejau galvoje biggrin.gif ) ir jauciu, kaip arteja psichoze doh.gif Nors jau nebesugalvoju, ko dar galeciau noreti bigsmile.gif
Atsakyti
Man dabar biškį šilis, nes jau tiek užsipirkau, tame tarpe ir nesąmonių, kad jau fantazijos trūksta, ko norėt. Laukiu, kol ką nors įdomaus išleis. Turiu dar keletą norų būsimų. Chiromante, sugalvok ką nors, labai smagu tos psichozės biggrin.gif
Atsakyti
Tobula, o kaip tau sitos? man rodos, kad tau visai tiktu

http://www.albideute...ticelli_13.html
Papildyta:
QUOTE(niekada @ 2010 07 21, 14:17)
Man dabar biškį šilis, nes jau tiek užsipirkau, tame tarpe ir nesąmonių, kad jau fantazijos trūksta, ko norėt. Laukiu, kol ką nors įdomaus išleis. Turiu dar keletą norų būsimų. Chiromante, sugalvok ką nors, labai smagu tos psichozės  biggrin.gif

Zinok, negaliu dabar sau leisti psichozes sia tema biggrin.gif Vyras isveza i Egipta, o as visai nenoriu (babkiu gaila)...Bet labai faina, kai kitos renkasi - pasidziaugsiu kartu su jom bigsmile.gif
Atsakyti
Pateršiu temą. Įkėlaiu savo darbą ir susimąsčiau g.gif . Keisti dalykai: visada buvau arši, vieša kortų, būrėjų, aiškiaregių, chiromantų ir pan. priešininkė blush2.gif . Net rėkdavau - kokia nesamonė, koks absurdas. Tačiau.... išvažiavusi į kitus kraštus visų pirma pažinidindavausi su vietine religija, ieškodavau ( nesąmoningai) amuletų ( kuo niekuomet netikėjau, tiesiog piktybiškai neprileisdavau tokių minčių). Jei pirkdavau perlus, tai neįkalbindavo joks "super duper kalbininkas", kad man tinka šitie, rinkdavausi kurie man ne prie veido, o prie "dūšios" g.gif , jei lankydavom vienuolynus, labai keista, bet vienuoliai, labai kreipdavo dėmesį į mane ax.gif , gaudavau dovanų, ką kiti turi pirkti g.gif g.gif . Visose šalyse radau nuostabių, nuoširdžių žmonių. Net visiškai necivilizuotose, kur nei aš jų kalbos mokėjau, nei jie bent jau angliškai. Mano kambariai būdavo išpuošti gulbėmis, rožėmis ( taip yra daug kur), bet aš turiu omeny visiškai necivilizuotus kraštus, kur niekas nelaukia atlygio.....draugai pamatę vos iš koto neišvirsdavo blink.gif : kodėl tau taip, o mums paprastai? lotuliukas.gif
Ir dabar peržiūriu savo senas 5 metų foto, jetus, kiek daug- magiškų blush2.gif g.gif . Na, tokių, kurios su tuometinėm mano pažiūrom, turėjo būti nepriimtinos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 21, 14:26)
Ir dabar peržiūriu savo senas 5 metų foto, jetus, kiek daug- magiškų blush2.gif  g.gif . Na, tokių, kurios su tuometinėm mano pažiūrom, turėjo būti nepriimtinos blink.gif

Kas tos paziuros irnesakyk.gif Daznai tai ismokytas, ikaltas, iteigtas reikalas...Tikrosios duotybes anksciau ar veliau islenda...Tai dazniausiai atsitinka po kokiu nors dideliu sukretimu, nelaimiu.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 21, 15:21)
Tobula, o kaip tau sitos? man rodos, kad tau visai tiktu

http://www.albideute...ticelli_13.html

Tik patvirtinai savo aiškiaregiškumą doh.gif doh.gif . Taip tai mano paveikslai, mano matymas. Bet!!!!!!! Aš bėgu nuo savo depresijos, noriu matyti ne niūrias išraiškas, noriu spalvų, gerų emocijų rolleyes.gif . O tu vėl grąžini mane ten kur aš stoviu.... Gal aš save apgaudinėju, bet man tai smagu- tie infantilūs paveikslėliai, net velnias mano kortose- gražus biggrin.gif . O jei ne apie magija, tai taip. Tos kortos idealiai atitinka mano skonį: spalvos, emocijos, išraiškos, net figūros
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 21, 15:31)
Kas tos paziuros  irnesakyk.gif Daznai tai ismokytas, ikaltas, iteigtas reikalas...Tikrosios duotybes anksciau ar veliau islenda...Tai dazniausiai atsitinka po kokiu nors dideliu sukretimu, nelaimiu.....

baik tu mane bauginti doh.gif . Aš net parūkyti nebegaliu eiti, negalvodama ar tu matai doh.gif lotuliukas.gif . Taip. Mirė mano tėvelis. Po to aš apsiverčiau tiesiog atbulai blink.gif . Aš buvau tėčio kopija, tėvelio mylimukas, tik jis jausdavo ko man reikia, net pirmas mėnesines ( kai aš pamačiusi tualete nualpau) jis man paaiškino. Mama- su sese smile.gif . O aš likau be savo geriausio draugo
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 21, 14:35)
Tik patvirtinai savo aiškiaregiškumą doh.gif  doh.gif . Taip tai mano paveikslai, mano matymas. Bet!!!!!!! Aš bėgu nuo savo depresijos, noriu matyti ne niūrias išraiškas, noriu spalvų, gerų emocijų rolleyes.gif . O tu vėl grąžini mane ten kur aš stoviu.... Gal aš save apgaudinėju, bet man tai smagu- tie infantilūs paveikslėliai, net velnias mano kortose- gražus biggrin.gif . O jei ne apie magija, tai taip. Tos kortos idealiai atitinka mano skonį: spalvos, emocijos, išraiškos, net figūros
Papildyta:

Tada pasiziurek Magical Forest - esu tikra, kad juoksies biggrin.gif As jas pirkau...Jos visai ne vaikiskos, o kaip tik labai mistiskos ir turi kazka nepaaiskinamai traukiancio...Beje, jos yra Waito klonas, todel patogios mokytis bigsmile.gif Atkreipk demesi i XIII ir IX lotuliukas.gif
Atsakyti
chiromante, nežinau ar esi buvusi Egipte. Bet aš labai už- kad važiuotum. Nežinau intuicija kužda. Man tarkim Egiptas padėjo ( primytyviai) aišku susireguliuoti intymius santykius su vyru blush2.gif blush2.gif . Tik Egipte jis suprato kad turi nepaprastą moterį,o gražuolę blush2.gif , na, platinos toną ax.gif . Už mane siūlė velniai žino kiek kupranugarių lotuliukas.gif , gavau dovanų ( iš egiptiečių!!!!!! tai nerealu) 3 senovinius papirusus ir originalų šilko paveikslą bigsmile.gif. O kasminutiniai komplimentai....na, ką čia ir bekalbėti biggrin.gif Vyrukui mano daėjo, kad savo pusę privalo saugoti kaip deimantą ax.gif . Ir šiaip...pasikroviau geros energijos. Tik dabar perspėsiu dėl nardymo. Man nutiko nemalonus atvejis, kuomet labai manim susižavėjęs gidas nuplukdino pas ryklį ir ėmė grabalioti mane doh.gif . Išsisukau. Bet atsargiai ten su tais nardymo gidais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 21 liepos 2010 - 14:51
Va mano megstamos kiaules wub.gif Magical Fores

http://www.albideute...cal_forest.html
Papildyta:

O del to Egipto - tai as namie turiu Egipta wub.gif Ypac, kai toks karstis bigsmile.gif Vaziuoju ėsti ir guleti prie juros - tikrai niekur neisiu ir nieko neveiksiu, todel man turbut niekas negresia...O su vyru siemet svesim 21 metu santuokos jubilieju ir dar nera buve jokio rimtesnio konflikto...Pabandytu jis man bigsmile.gif Gi zino su kuo gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 21 liepos 2010 - 14:57
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 21, 15:41)
Tada pasiziurek Magical Forest - esu tikra, kad juoksies  biggrin.gif  As jas pirkau...Jos visai ne vaikiskos, o kaip tik labai mistiskos ir turi kazka nepaaiskinamai traukiancio...Beje, jos yra Waito klonas, todel patogios mokytis  bigsmile.gif  Atkreipk demesi i XIII ir IX  lotuliukas.gif

kiek galiu kartoti, jog neturiu logikos, nesigaudau žemėlapiuose ir turiu nulinę atmintį doh.gif . Nesugebu rasti Magical Forest sad.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 21, 14:56)
kiek galiu kartoti, jog neturiu logikos, nesigaudau žemėlapiuose ir turiu nulinę atmintį doh.gif . Nesugebu rasti Magical Forest sad.gif  wacko.gif

Idejau nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 21, 15:54)
Pabandytu jis man  bigsmile.gif  Gi zino su kuo gyvena  lotuliukas.gif

thumbup.gif maniškis irgi. O kai Taro susidomėjau, tai sako: ei, biškį jau bijau tavęs lotuliukas.gif
Kartelį bandė.....daugiau, įtariu, nenorėtų pajusti jėgos iš mano "švelnios" sielos lotuliukas.gif . Atsikando, nebebando biggrin.gif . Beje, pagal numerologiją, jis nabagas- mano donoras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 21, 15:57)
Idejau nuoroda  bigsmile.gif

bet prieš tai, man rodė vieną kortą. O dabar daug blink.gif
YES!!!!!!!! Noriu. Šaržiniai paveikslėliai mano silpnybė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vistik, keista...visų labiausiai noriu tų erotinių kortų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 21 liepos 2010 - 15:07