Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 23, 16:52)
Jeigu ir toliau giliniesi i tai, apie ka su tavim kalbejom, tai cia busimos tavo kortos wub.gif Neispazįstant Wiccos tradiciju, su jom nera kas veikti...

wub.gif Manau, būsimos ax.gif
Kokia pas mus liūtis.... Jeigu ne vakai, pasileisčiau dabar basom per balas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 23 liepos 2010 - 17:06
QUOTE(Gusha @ 2010 07 23, 16:57)
Ji chiromante  mirksiukas.gif

Nezinau tokios, gal viskas ten gerai, kodel gi ne.... ale as pasitikeciau tik trim chiro ant LT bigsmile.gif Kuriame mieste reikia?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 23, 18:00)
Nezinau tokios, gal viskas ten gerai, kodel gi ne.... ale as pasitikeciau tik trim chiro ant LT  bigsmile.gif  Kuriame mieste reikia?

Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 23, 10:25)
Šiandien turiu įdomią užduotį, paklausiu kortų ką reikškia mudviejų su vyru sapnas. Abu analogišką sapną sapnavom blink.gif . Ryte pradėjom pasakoti, abiems dejavu gavosi doh.gif

bigsmile.gif Geras,neysivaizduoju,kad galeciau su vyru ta pati sapna sapnuoti bigsmile.gif

QUOTE(Sublime @ 2010 07 23, 10:28)
IX arkanas yra Atsiskyrėlis, V arkanas - Žynys  ax.gif

Taip,sorry,susimaisiau,mintyje Atsiskyreli ir turejau,bet kazkodel parasiau kitaip 4u.gif

QUOTE(tobula @ 2010 07 23, 13:40)
Mano dienos korta- Kalavijų penkakė.....
Dar Egipte perku tikrąsias cinamono lazdeles wub.gif . Turguje.

lotuliukas.gif

QUOTE(Gusha @ 2010 07 23, 18:12)
Kaip jums sitos kortytes?

Aha,tikrai fainos ax.gif

Sveikos.Nuo ryto bludinau po LT,ieskojau geru vietu seminarui ir poilsiui tuo paciu,radom fantastiska vieta rolleyes.gif

Viena raganaite bus daugiau-sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,gal galite parasyti perversto Tauriu Riterio reiksme?Turiu omeny,ka jis reiskia?As vis su savo uzsieniu,paklausiau ar man pavyks ten uzsidirbti,tai istraukiau sia korta.Kiek su google verteju transleitinausi,tai kazkokios apgavystes,kerstai,dvimainystes?..
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
mano šios dienos korta-XIII Mirtis. Traukiau paaiškinamąją -kurioje srity? -XIV -Susilaikymas. Kadangi vistiek buvo neaišku, klausiau Į ką turėčiau atkreipti dėmesį? -I Magas. Na tai dabar prašau pagalbos- sakykit kaip aš čia nusišnekėjau...
Man Mirtis- kažko tai pabaiga, naujo geresnio pradžia. Susilaikymas- apibūdina žmogų, filosofiškai žiūrintį į gyvenimą,kalba apie žinojimo transformavimo jėgą.Magas- aukštas sąmonės potencialas, aktyvus kūrybiškumas.
Kuriasi kažkas naujo ir geresnio. Transformacijos procesas prasidėjęs, tik reikia laiko kad tai išryškėtų realiam pasauly. Būti aktyviai ir sąmoningai tame procese.
Na mano mintys būtų tokios. Kaip jūs traktuotumėt? O tai kažko per rimtai man čia išeina....
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 23, 17:56)
Sveikos, mergaitės.
mano šios dienos korta-XIII Mirtis. Traukiau paaiškinamąją -kurioje srity? -XIV -Susilaikymas. Kadangi vistiek buvo neaišku, klausiau Į ką turėčiau atkreipti dėmesį? -I Magas. Na tai dabar prašau pagalbos- sakykit kaip aš čia nusišnekėjau...
Man Mirtis- kažko tai pabaiga, naujo geresnio pradžia. Susilaikymas- apibūdina žmogų, filosofiškai žiūrintį į gyvenimą,kalba apie žinojimo transformavimo jėgą.Magas- aukštas sąmonės potencialas, aktyvus kūrybiškumas.
Kuriasi kažkas naujo ir geresnio. Transformacijos procesas prasidėjęs, tik reikia laiko kad tai išryškėtų realiam pasauly. Būti aktyviai ir sąmoningai tame procese.
Na mano mintys būtų tokios. Kaip jūs traktuotumėt? O tai kažko per rimtai man čia išeina....

O tu tik DA naudoji? Dienos kortom gal per stipru.... mirksiukas.gif Traukiant is visos kalades, jei krenta DA (kaip tobulai), tai viskas aisku - ivykiai, turesiantys itakos tolimesniam gyvenimui...bet daznai ir DA reiskia ka nors labai paprasto ir buitisko biggrin.gif Tavo Mirtis gali rodyti kokios nors eilines situacijos pabaiga (pvz. baigei taisytis dantus bigsmile.gif ), o po tos situacijos pasibaigimo tiesiog tapai rami ir susibalansavus, arba i kazka sugebejai paziureti objektyviai, gal darbe prasidejo ramybes periodas (Saikingumas) bigsmile.gif O Magas gali sakyti, kad deka tavo iniciatyvos, nutiko tai, ka rode anos dvi kortos....Taip kaip Vezimas (VII) gali reiksti elementaru automobili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 23, 18:19)
O tu tik DA naudoji? Dienos kortom gal per stipru.... mirksiukas.gif Traukiant is visos kalades, jei krenta DA (kaip tobulai), tai viskas aisku - ivykiai, turesiantys itakos tolimesniam gyvenimui...bet daznai ir DA reiskia ka nors labai paprasto ir buitisko  biggrin.gif Tavo Mirtis gali rodyti kokios nors eilines situacijos pabaiga (pvz. baigei taisytis dantus bigsmile.gif ), o po tos situacijos pasibaigimo tiesiog tapai rami ir susibalansavus, arba i kazka sugebejai paziureti objektyviai, gal darbe prasidejo ramybes periodas (Saikingumas) bigsmile.gif O Magas gali sakyti, kad deka tavo iniciatyvos, nutiko tai, ka rode anos dvi kortos....Taip kaip Vezimas (VII) gali reiksti elementaru automobili  biggrin.gif

aš kolkas bandau susipažinti su DA. nedrįstu pulti iškart į visą jūrą nepažįstamų man kortų. o DA- jie visur labai jau rimti, nieko buitiško nesako. nors- mano gyvenime jokių įvykių apskitai ir nebūna- darbas- namai, darbas-namai. ir taip visada, kasdien.
Vakar buvau ištraukusi XI Jėga. Na ką, eilinė darbo diena, absoliučiai beveidė, jei neskaitysim fakto, kad einant namo įkando nežinia iš kur atsiradusi širšė.
Tai kaip man suprasti, ką kortytės nori man pasakyti?
Papildyta:
na va, ištraukiau vieną kortytę iš MA, paprašiau man kvailai pasakyti aiškiau ką sako dienos kortos -Lazdų 4. Lyg ir tą patį ką ir DA. Bent mano protu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 23 liepos 2010 - 18:57
QUOTE(dera1 @ 2010 07 23, 18:50)
nieko buitiško nesako. nors- mano gyvenime jokių įvykių apskitai ir nebūna- darbas- namai, darbas-namai. ir taip visada, kasdien.
Vakar buvau ištraukusi XI Jėga. Na ką, eilinė darbo diena, absoliučiai beveidė, jei neskaitysim fakto, kad einant namo įkando nežinia iš kur atsiradusi širšė.
Tai kaip man suprasti, ką kortytės nori man pasakyti?

lotuliukas.gif Nu tai tada viskas kaip pirstu i aki...Cia kaip chirologijog pasibaigusi (ne nutrukusi) gyvenimo linija arba likimo linijos nebuvimas - daug kam baisu (kaip ir iskritus mirties kortai), taciau zmogus gyvas sveikas, bet jis tik egzistuoja....O apie ka kalba tavo Saikingumas (XIV) ?...paziurek i paveiksliuka - i tuos asocius...pila vandeni ir pila...darbas - namai - darbas - namai...Na ir Magas is tos pacios serijos - gal gerai gamini, gal siuni, gal tapai, gal mezgi, gal geles augini.... bigsmile.gif Na ir lazdu 4 panasiai...stabilūs buities remai....bet ten visai gerai, saugu, iprasta....
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 23, 18:15)
1/Geras,neysivaizduoju,kad galeciau su vyru ta pati sapna sapnuoti bigsmile.gif
2/:lotuliukas:

1/ aha , manau, nenorėtum, jei žinotum ką sapnavom. Ir mums pirmą kartą toks nuotykis: tas pats veiksmas, tie patys personažai ir sapno pabaiga ta pati unsure.gif
2/ Ko juokiesi? Iš penkakės? Ne taip vadinasi? bigsmile.gif

Mano šios dienos kortos buvo tragiškos, net neberašiau kokias vėliau traukdavau pasitikslinti doh.gif . Tačiau diena tokia normali, na gal tik aš šiek tiek irzli buvau, bei bliuvė, na dar žaibas į anteną pataikė ir neturėjau kompo smile.gif , bet TV, dar vaikai susimušė ir verkė, o vėliau visi išvykom į futbolo rungtynes, labai fainai pabuvome, kas svarbiausia suspėjau įamžinti abu įvarčius, na ir mūsų komandai net labai puikiai sekėsi. Tai dabar visai fain nuotaika 4u.gif . Tfu tfu tfu dėl visą ko

Oi,, tiesa, dar sukūriau tokį darbuką blush2.gif ( čia ne tarologė, o tiesiog modelis, taigi jokios reklamos, tiesiog foto "Pokalbis su Taro") smile.gif

( tik necituokite nuotraukos, neužilgo ištrinsiu)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 23 liepos 2010 - 20:27
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 23, 19:30)
lotuliukas.gif Nu tai tada viskas kaip pirstu i aki...Cia kaip chirologijog pasibaigusi (ne nutrukusi) gyvenimo linija arba likimo linijos nebuvimas - daug kam baisu (kaip ir iskritus mirties kortai), taciau zmogus gyvas sveikas, bet jis tik egzistuoja....O  apie ka kalba tavo Saikingumas (XIV) ?...paziurek i paveiksliuka - i tuos asocius...pila vandeni ir pila...darbas - namai - darbas - namai...Na ir Magas is tos pacios serijos - gal gerai gamini, gal siuni, gal tapai, gal mezgi, gal geles augini.... bigsmile.gif  Na ir lazdu 4 panasiai...stabilūs buities remai....bet ten visai gerai, saugu, iprasta....

kad juos kur galai tuos stabilius buities rėmus. šunimi kaukt norisi nuo to egzistavimo.
Aha, na Magas tai ne iš tos serijos- nėra nieko, ką daryčiau tikrai gerai, tiksliau beveik nieko iš išvardintų buities darbų išvis nedarau,-nemėgstu. schmoll.gif

tobula, nuotarukytė tokia....mmmmm..... wub.gif taro-iška....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 23 liepos 2010 - 20:27
Chiromante,

Vilniuje ieskau zmogaus 4u.gif
Atsakyti