Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Gytarė @ 2010 07 28, 10:25)
Paskaičiau apie dietas ir iškart laiminga pasijutau. 4u.gif  biggrin.gif

Gytare, tavo figura tai Dievo dovana....kaip ir Vitros bigsmile.gif ka cia slepti, tokiuose metuose bigsmile.gif paprastai jau reikia deti daug pastangu....O kai is prigimties lieknumo nera, tai isvis doh.gif Bet ne visiems ir tinka...kai buvau nusikudinusi iki 57, tai net drauges sake su manim nebedraugaus biggrin.gif Atrodziau kaip vilkolakis devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 28 liepos 2010 - 11:24
Man apskritai mistika kaip įmanoma sverti 50 kg, čia ne tai kad dietų reiktų laikytis, bet iš viso tik vieną salotos lapą per dieną tesuvalgyti. lotuliukas.gif

Na taip kitiems kai davė Dievas dovanų tai net dadėjo, ir gražios, ir protingos ir talentingos. thumbup.gif O kitoms kai nedavė tai dar ir tą patį stengiasi atimti. bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 28 liepos 2010 - 11:28
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 28, 13:22)
Gytare, tavo figura tai Dievo dovana....

Na taip... ax.gif Mano svoris nesikeičia nuo 17 m. thumbup.gif Be jokių pastangų. blush2.gif
Atsakyti
Chiromante,

Labai aciu uz geros dietos prirodyma. Matau jau, kad ta Miramanovos dieta man kaip tik, nes raso, kad gali ir nestuke.gif jos laikytis, nes galima valgyti viska, ko tik nori. Dabar reikes tik pasigilinti kaip, kada ir ka ten galima tiksliai, o tada pradesiu mirksiukas.gif Kiek supratau iki 12h galima valgyti ka tik nori ir nereikia net kaloriju skaiciuoti. Na, bet aisku protas visur reikalingas bigsmile.gif Reikes tik del fizinio kruvio su gydytoja pasitarti, ka ji labiau rekomenduotu ar joga ar geriau tiesiog lengvas krosiukas.

Valio!

As iki pirmo sveriau 46 kg verysad.gif Na bet man atrode, kad 50 idealus butu svoris. O dabar jei tik pavyktu iki kokiu 55 kg numesti... Pavyks. Zmones ne tokiu svoriu nusikrato!!! Na bet -15 kg pasiekti irgi ganetinai daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 28, 12:22)
Bet ne visiems ir tinka...kai buvau nusikudinusi iki 57, tai net drauges sake su manim nebedraugaus biggrin.gif Atrodziau kaip vilkolakis  devil.gif

Maniškiui apvalios patinka. O aš po paskutinių vaikų svėriau 49 kg su 170 ūgiu doh.gif , sau atrodžiau labai graži, o vyras iki šiol su siaubu prisimena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 07 28, 12:35)
Na taip... ax.gif  Mano svoris nesikeičia nuo 17 m. thumbup.gif  Be jokių pastangų. blush2.gif

Nebesakykit, bo perpavydesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 28, 13:37)
Nebesakykit, bo perpavydesiu  4u.gif

Nepavydėk. mirksiukas.gif Aš irgi trūkumų turiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 28, 12:27)
Man apskritai mistika kaip įmanoma sverti 50 kg

Gal tiesiog tavo kaulai stambesni, raumenynas sunkesnis. Mano sesė kaulėtesnė už mane, bet visada svėrė 10 kg daugiau nei aš, na, ūgis jos irgi didesnis, 178 cm. O mano kaulai net nenormaliai smulkūs,. gydytojai sako, kad senatvėje bėdų turėsiu dėl tokio smulkumo, pamenu prieš daugybę metų tebuvo standartiniai vestuviniai žiedai, tai 15 dydžio nebuvo bent jau mūsų mieste, važiavome mažinti žiedą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 28 liepos 2010 - 11:41
QUOTE(Gusha @ 2010 07 28, 12:36)

As iki pirmo sveriau 46 kg  verysad.gif  Na bet man atrode, kad 50 idealus butu svoris. O dabar jei tik pavyktu iki kokiu 55 kg numesti... Pavyks. Zmones ne tokiu svoriu nusikrato!!! Na bet -15 kg pasiekti irgi ganetinai daug  g.gif

O tai jūs dabar tik 70 kg sverdama jau rūpinatės, kad ir sveikata dėl to gali šlubuoti. g.gif Kad man neatrodo tai didelis viršsvoris, jog jau sveikata dėl to kentėtų. Aš įsivaizdavau pagal jūsų aprašymą kad gal kokia 80-90 kg sveriat, tada jau tikrai reiktų susirūpinti. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 28, 12:40)
Gal tiesiog tavo kaulai stambesni, raumenynas sunkesnis.

Raumenyno turbūt nerasta pas mane iš viso. lotuliukas.gif Nors reguliariai sportuoju, na bent stengiuosi, bet visada buvau tokia putlutė minkšutė ir 50 kg niekada nesu svėrusi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 28, 13:03)
O tai jūs dabar tik 70 kg sverdama jau rūpinatės, kad ir sveikata dėl to gali šlubuoti.  g.gif  Kad man neatrodo tai didelis viršsvoris, jog jau sveikata dėl to kentėtų. Aš įsivaizdavau pagal jūsų aprašymą kad gal kokia 80-90 kg sveriat, tada jau tikrai reiktų susirūpinti.  rolleyes.gif

Na kai zinau, kad prie tu 70 dar dasides kokiu 15kg, tai nesmagu, nes po gimdymo dings tik kokie 8-10 kg, o dar paskui biski liks, o as noriu kad neliktu nei kg ir kad dargi nestumo metu pamazetu mano kuno svoris, o leliuko augtu. Tai va, noreciau tepriaugti kokius 5 kg, kas reikstu kad mano lasiakai nukrito thumbup.gif

Chiromante,

O kiek veiksminga ta Miramanovos dieta? Cia kaip suprantu reikia jau viso gyvenimo buda keisti ir jos laikytis nuolatos. Taip iseina, kad ta dieta - tai tiesiog valgyti iki 12 sociai, o paskui kuo lengvesni maista.
Reiks is kazkur Mumijo gauti ir nors ir negeriu kavos, bet dabar pirksiu, kad daryti ta pilinga su mumijo mirksiukas.gif

Sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Žiūriu dabar "Valanda su Rūta". Kartojimą. Vaiva sako Zvonkams, kad jiedu puiki pora ir po metų pasigimdys vaikelį. Tai lyg ir nepataikė. Zvonkai juk skiriasi g.gif , o gal čia koks piaras g.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 28, 13:49)
Žiūriu dabar "Valanda su Rūta". Kartojimą. Vaiva sako Zvonkams, kad jiedu puiki pora ir po metų pasigimdys vaikelį. Tai lyg ir nepataikė. Zvonkai juk skiriasi g.gif , o gal čia koks piaras g.gif

Na taip iš tiesų jei yra taip jog jie jau 2 metus negyvena kartu, tada Vaiva netgi labai nepataikė. Per kažkokią kitą laidą irgi man rodos jiems pranašavo gyvenimą kartu ir 2 vaikus. g.gif
Atsakyti