Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 23 tema

Labutis visom konditerėm. Dažnokai čia užsuku, bet vis neparašau.
Nu kokios jūs šaunuolės, kai kurios tikros profesionalės. Man tai toks klausimas pasistojo blush2.gif --- kodėl pyragus reikia kepti tokioj aukštoj temperatūroje?
Kažkaip aš vis tiek kepu 180 C, o pas visas dažniausiai nurodyta 200 C.

Ar taip geriau iškyla, ar kaip čia yra?

Tiesa, daug ką kepiau iš jūsų receptų ir viskas man kuo puikiausiai pavyko, tik nelabai aš mėgstu tuos saldumynus, o va be mėsytės tai nė dienos negaliu išgyventi biggrin.gif , na bet šeima valgo, tai kepu.
Ačiū kas nepatingės atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2010 09 29, 15:16)
CITRININIS SAUSAINIŲ TORTAS



Dėkui 4u.gif

Kadangi grietinėles neturėjau...tai aš taip banaliai panaudojau sviestą..Bet buvo skanu 4u.gif Tik galėjau citrinos padauginti...nes man buvo labai jau saldu gardu biggrin.gif



user posted image


QUOTE(laurilija @ 2010 09 29, 21:35)
Dariau seimynai savaitgali toki torciuka,cia viskas ka pavyko nupaparacint biggrin.gif



Bus išbandytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 09 30, 12:31)
Kažkaip aš vis tiek kepu 180 C, o pas visas dažniausiai nurodyta 200 C.


Šiaip paprastas biskvitas turėtų būti kepamas 180 temperatūroje. Jei, tarkim dedama daugiau riebalų, tm kad jie įdėjus gaminį kept neišsilydytų, nepradėtų bėgt, kartais naudojama aukštesnė temperatūra, kad greičiau įkaistų gaminys.
Šiaiap biskvitam, kad gerai iškiltų turėtų būti naudojama 180 temp. Bent aš taip visada kepu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 09 30, 12:31)
Labutis visom konditerėm. Dažnokai čia užsuku, bet vis neparašau.
Nu kokios jūs šaunuolės, kai kurios tikros profesionalės. Man tai toks klausimas pasistojo blush2.gif --- kodėl pyragus reikia kepti tokioj aukštoj temperatūroje?
Kažkaip aš vis tiek kepu 180 C, o pas visas dažniausiai nurodyta 200 C.

Ar taip geriau iškyla, ar kaip čia yra?



As nieko, isskyrus mesa, nekepu 200 C, nes paprasciausiai sudegs. Bent jau su mano orkaite. Yra isimciu, pvz plikyti sausainiai. Bet ir tai po kiek laiko mazinu temperatura, nes svyla. Gal senesnes orkaites nera tokios karstos?, nes mano nauja ir 200 C tai tikrai ne pyragams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 30, 12:38)
[color=darkviolet]
Dėkui  4u.gif

Kadangi grietinėles neturėjau...tai aš taip banaliai panaudojau sviestą..Bet buvo skanu  4u.gif Tik galėjau citrinos padauginti...nes man buvo labai jau saldu gardu  biggrin.gif 

[

Negerai, kad naudojote sviestą, čia ne tas pats, ir įtariu nesigavo tortas, nepermirko sausainiai, bet kad patiko - smagu.
Atsakyti
[quote=Marijka,2010 09 29, 16:16]
CITRININIS SAUSAINIŲ TORTAS
[

klausimas? o be zalatinos, sviesto.. tas kremas sustengsta ar skystas ir lieka, juk nei vieno stengdancio produktio nera, kremas juk ne visas susigeria i sausainius ? keistai kazkaip tai ... kaip jis pjaunas, nebus košeliena
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 09 24, 20:48)
vakariniam pasisedejimui mano Buchteln  4u.gif


Aguonele taip senai ziuriu jusu sias bandeles jusu nuostabiame blog'e, bet nedrystu kepti. Noriu paklausti, ar dzema dedate pirktini? Nes jis jau taip skaniai ir zaviai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamyzaz @ 2010 09 30, 13:46)
Aguonele taip senai ziuriu jusu sias bandeles jusu nuostabiame blog'e, bet nedrystu kepti. Noriu paklausti, ar dzema dedate pirktini? Nes jis jau taip skaniai ir zaviai  atrodo  wub.gif

aciu uz komplimentus visu pirma 4u.gif
o dzema sykart dejau pirktini, bet aisku galima deti ir savo gaminta. As siais metais neprisiruosiau jo pasidaryti, nes slyvu dzemo gamyba uztrunka apie 9 val doh.gif galima deti pvz ir kepiniu uogienes ar nutella. Cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif bandeles gerai pakyla, delto nereikia bijoti kad isbegs mirksiukas.gif sekmes isbandant, nes jos tikrai lengvai pasiadro.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 09 30, 15:22)
aciu uz komplimentus visu pirma  4u.gif


Na komplimenatu tikrai nusipelnot 4u.gif 4u.gif Jusu blog'as vienas megstamiausiu wub.gif
Oooo super variantas, desiu nutella thumbup.gif Aciu 4u.gif O jusu blog'e gal yra slyvu dzemo receptas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamyzaz: 30 rugsėjo 2010 - 14:52
QUOTE(Marijka @ 2010 09 29, 14:16)
CITRININIS SAUSAINIŲ TORTAS

kaip skaniai atrodo, o nuotraukos kokios grazios wub.gif thumbup.gif

QUOTE(laurilija @ 2010 09 29, 20:35)
Dariau seimynai savaitgali toki torciuka,cia viskas ka pavyko nupaparacint biggrin.gif

turejo buti labai skanu su plikytais pyragaiciais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 09 24, 11:43)
ar pavyko rasti DRĖGNĄ pyragą? bigsmile.gif  koks pačiai labiausiai vykęs iš drėgnųjų?  rolleyes.gif

mūsų šeimyna labiausiai pamėgo Rugiagele26 Negriuką (keksas ten, bet nežmoniškai skanus), taip pat iš pyragų labai patiko Sonatinos Ispaniškas obuolių pyragas. Bet pačiai norėtųs paprasto obuolių pyrago, kuris būtų drėgnas, man visai tinka tas paprastutis pyragas (miltai manai cukrus ir obuoliai, bet Mb jo nepripažįsta) tad ieškau kažko tokio ką vaikystėj mama kepdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Kepu obuoliu pyraga pusnyje,tai nezinau kas ten gausis,nes labai issipute baltymai ir po desimties minuciu pavirsius apskrudo,bet su mediniu pagaliuku pradurus virsu visi baltymai sviecia lyg dar butu neiskepes verysad.gif lauksiu dabar kol atves ir bus matyt ar imanoma valgyti smile.gif
Atsakyti