Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

laureta, tai nėra normalu, todėl ir džiaugiuos, kad MB gerbia mane ir nešneka nesamonių. Tačiau manau, kad jei taip nutiktų, tai mažiausiai ką jis galėtų padaryti tai atsiprašyti.
Atsakyti
Mielos Moterys ir Merginos ,

Jei skaitėte dar knygynuose esančią
R.Norwood knygą "Moterys, kurios myli per stipriai" ir bent keliose vietose atpažinote save, arba jei teko vartyti
S.Forward knygą "Vyrai, kurie nekenčia moterų, ir moterys, kurios juos myli" ir ten atpažinote save arba savo tėvų šeimos užkulisius - JŪS, ko gero, IRGI MYLITE PER STIPRIAI...

Mielosios, jei Jūs:
* mylite ir nesate laimingos, o kenčiate;
* bijote būti paliktos ir nereikalingos;
* manote, kad be jo neišgyvensite;
* manote, kad jūs jį galite ir turite išgelbėti;
* manote, kad meilę reikia užsitarnauti;
* darote viską, kad tik santykiai nenutrūktų atiduodamos visą save;
* jus įžeidinėja ir skaudina, o jūs vis tiek mylite ir tikitės, kad tai vieną kart pasibaigs;
* jus paliko, o jūs vis dar svajojate, kad jis sugrįžtų;
* ....
* ir dar daug, daug visokių gal...
tai greičiausiai jūs MYLITE PER STIPRIAI...

Jums ir tik jums Vilniuje organizuojama Moterų pagalbos grupė "Moterys, kurios myli per stipriai", kurios tikslas - išmokti mylėti teisingai ir būti mylimai, t.y. mylėti ir meilėje džiaugtis, o ne kentėti!

Grupės dydis - tik 8-10 moterų, susitikimai vyks privačioje teritorijoje, grupė mokama (10 užsiėmimų), planuojama pradžia - birželio 28d. (pabaiga - rugpjūčio 30d.), visi susitikimai vyks pirmadieniais 18val. trukmė - 1,5-2val.
Dėl išankstinės registracijos ir papildomos informacijos prašau kreipkitės el.p.: mokausimyleti@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 08, 20:22)
atjungiu interneta ir laida paslepiu, zodziu,
REAGUOJU lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nuo manes slepdavo distancini TV
Atsakyti
Netenku kalbos dovanos (undineles sindromas), jauciuosi bjauriai, vengdama skandalo nutyliu, pasidedu giliai. Cia seniau. Dabar mokausi aiskintis, paklausiu pas ji: kaip tureciau i tai reaguoti? kaip jam atrodo. Nes nutyleti yra pats prasciausias variantas, jautiesi kaip dykuma, kurioje joks daigelis neprasikals. verysad.gif
Atsakyti
jai jsi mane pavadina tada ir as ji pavadinu as bjauri lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei jau taip nutinka, tai nieko nesakau, kad pats save isgirstu, ka pasake ir kaip tai "Zemas lygis" atrodo. Suveikia, tasa pasikartoja reciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2010 07 02, 23:11)
Jei jau taip nutinka, tai nieko nesakau, kad pats save isgirstu, ka pasake ir kaip tai "Zemas lygis" atrodo. Suveikia, tasa pasikartoja reciau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as ir taip pat ax.gif
Atsakyti
Aš tai nutylu ir tyliu,kol neateina ir neapkabina...(o tas labai greit įvyksta) paskui ramiu tonu pasakau,kad labai skaudu kai taip pasako ir viskas tuo baigta.. toks tik vienas kartas man ir tebuvo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 06 14, 16:44)
Netenku kalbos dovanos (undineles sindromas), jauciuosi bjauriai, vengdama skandalo nutyliu, pasidedu giliai. Cia seniau. Dabar mokausi aiskintis, paklausiu pas ji: kaip tureciau i tai reaguoti? kaip jam atrodo. Nes nutyleti yra pats prasciausias variantas, jautiesi kaip dykuma, kurioje joks daigelis neprasikals. verysad.gif

Dabartine situacija tokia pati, netyliu bet atsakau taip: -" ka tavo manymu tureciau dabar tau atsakyti?! g.gif Ir jis susigesta, nutyla...Bet stengiuosi neprovokuoti jo zodziu,bet butinai parodau kad man tai nepatinka.Pati vadovaujuosi posakiu,nedaryk to kitam ko pats nenoretum patirti...Na rodos susikalbam lietuviskai biggrin.gif (Anksciau tyledavau,dabar jau nebemoku to daryti tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2010 07 02, 23:11)

gera taktika drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2004 05 20, 13:43)
tai ir kovoju!! kiek liezuvis ir atmintis tarptautiniams zodziams apsivercia... biggrin.gif
o siaip inteligentas tai dar nereiskia kad nezino keiksmazodziu. Pvz kai paaugle buvau niekad tevai nera girdeje manes besikeikiant, jei ka mintyse pavarydavau keturauksciais, kuo as ne inteligente?
Vienintele mane nervuojanti vyro yda ir yra kad jis super keikunas o as nelieku skolinga ...bet tai nera nutaikyta i asmeni o tik i situacija ...Del vaiko tenka daug ka uzgniauzti...Nu bet nezinau kas dar be keiksmu galetu parodyti mano blogas emocijas?asareles, isejimas kazkur?(tik 6 men kaip turim daugiau nei 1 kambari)...aisku nuolat sukam galva kaip cia elgtis kad vaikas negirdetu ...galimi variantai- rasyti popieriuje(neprisiversciau) sakyti i ausi(nebandziau nes tik dabar sove tokia mintis). Vienas is pvz kaip mes pasiunciam vienas kita kai daknisam juodai ginco kokio metu: sakom eik tu i kelione pesciomis su sekso elementais biggrin.gif ....cia tas pats kas ir ant triju raidziu bet inteligentiskai. wink.gif
Tiesa ka dar norejau parasyti, vyrai keikiasi taip baisiai nes kolektyve tarpusavy kaip jie varo baisu klausyti, bet...yra kuo praturtinti savo zodyna wink.gif

/kmkdfafsss abrtea
Atsakyti
Mes vieno kito niekada neizeidinejame (kartu jau 6metai, is ju 1,5 metu gyvenam kartu). Jei susipykstam tai niekada vienas kito neapvardziuojam,snekam graziai mirksiukas.gif O siaip i man nepatikancius dalykus as reaguoju tiesiog tyla. Mes niekada nerekiam ir nesipykstam kaip kitos poros, tiesiog snekam snekam, kol as visai supykstu ir paskui jau buna keliu valandu ar net dienu (baisiais atvejais) tyla ir ramybe biggrin.gif
Jei nutiktu taip, kad mane izeistu, tikrai supykciau, bet nesibarciau, reaguociau kaip visada- tyleciau blush2.gif
Atsakyti