QUOTE(cijunske @ 2011 02 10, 20:20)
tas tiesa,nei surises nei surakines nelaiko.reiks tas rekomenduotas knygas paskaityti.o dar manau kad pas manew kantrybes yra kad nieko nedarau,nekeiciu.vat man del vaiko tai skaudu.noriu kad jis uzaugtu geras ir protingas
Jus gi puikiai zinote, kad vaikai dazniausiai perima tevu parodyta seimos modeli. Arba, duok Dieve jusu atveju stengiasi ji apversti 180 laipsniu kampu.
Siaip nuosirdziai, nesuprantu, kaip jus iskenciate. Girtas, smirda, kabinejasi, nesamones daro, nusikalba, negrizta, isduoda... Mazdaug viena pachmielinga atgaila rytojaus diena ir vel viskas gerai, myliu negaliu?
Is tiesu dazna situacija ant LT. Ypac kai seima sukuriama ankstyvoj jaunystej, gerai nepazinus partnerio, daznai "is reikalo". Daznai tokia moteris, kuri leidziasi skriaudziama pati buna is nepilnos, nedarnios semos ir turejo prasta, nesirupinanti ja teva, ypac jeigu jis gerdavo. Pasamonej nuo vaikystes susiformuoja kompleksai, kurie veliau, sukurus seima islenda visu groziu. Bandoma bet kuria kaina buti gera vyrui, viska atleisti, buti pakankamai gera, kad tave myletu. O myleti turi ne uz tai kad gera, kad barscius skanius verdi ir kad viska dovanoji, visada nusileidi ir viska nutyli. Pagarba seimoj PRIVALO buti. Abipuse. Labai uzjauciu Inga28, linkiu padaryti isvadas ir imtis priemoniu. Jo nebepakeisi, pasikeisti gali tik pati ir pamatysi, situacija aplink tave taip pat pasikeis. Rasau is savo patirties. Sekmes.
QUOTE(ptashka @ 2011 02 10, 22:56)
Jus gi puikiai zinote, kad vaikai dazniausiai perima tevu parodyta seimos modeli. Arba, duok Dieve jusu atveju stengiasi ji apversti 180 laipsniu kampu.
Siaip nuosirdziai, nesuprantu, kaip jus iskenciate. Girtas, smirda, kabinejasi, nesamones daro, nusikalba, negrizta, isduoda... Mazdaug viena pachmielinga atgaila rytojaus diena ir vel viskas gerai, myliu negaliu?
nei jis atsipraso nei myliu nei noriu nei negaliu.tiesiog tokia gyvenimo dalis.kenciu,tikiu viliuosi kad pasikeis.na taip mano seimoje taip pat tevai geriantys,bet kodel as kodel as negeriu m?kodel as noriu gyvent graziai ir
QUOTE(cijunske @ 2011 02 13, 15:28)
nei jis atsipraso nei myliu nei noriu nei negaliu.tiesiog tokia gyvenimo dalis.kenciu,tikiu viliuosi kad pasikeis.na taip mano seimoje taip pat tevai geriantys,bet kodel as kodel as negeriu m?kodel as noriu gyvent graziai ir
ramiai
O gyvenat graziai? Kiek toliau jus pazenget nuo tevu modelio? Tik tiek, kad pati negeriat. Bet vaikai mato ta pati - alkoholi ir smurta.
QUOTE(ptashka @ 2011 02 13, 22:02)
O gyvenat graziai? Kiek toliau jus pazenget nuo tevu modelio? Tik tiek, kad pati negeriat. Bet vaikai mato ta pati - alkoholi ir smurta.
nu jau tikrai pazengiau.pas mane namuose cia nevyksta jokiu baliu.vyras kitur geria.aisku kencia vaikas,bet cia nera taip paprasta kaip palikti iseiti ir t.t.iseiti kur?pas tevus?ten baisu.pas sese?ten mane nervina.nu zodziu AS TIKRAI TIKIUOS KAD VISKAS BENT DALIS PASIKEIS.Nes mano vyras dar labai jaunas.o bus kaip bus
QUOTE(cijunske @ 2011 02 15, 14:58)
nu jau tikrai pazengiau.pas mane namuose cia nevyksta jokiu baliu.vyras kitur geria.aisku kencia vaikas,bet cia nera taip paprasta kaip palikti iseiti ir t.t.iseiti kur?pas tevus?ten baisu.pas sese?ten mane nervina.nu zodziu AS TIKRAI TIKIUOS KAD VISKAS BENT DALIS PASIKEIS.Nes mano vyras dar labai jaunas.o bus kaip bus
Ar tikrai? XXI amziuje manau moteris privalo tureti siekiamybe - iseiti su savimi pacia. O jei visas gyvenimas sukoncentruotas tik i vyra, tai zinoma, niekada nebus KUR iseiti. Sekmes jums, diskusija tuscia. Sios temos tikslas jums - ne pagalba, o tik issiverkimas.
Man atrodo, svarbiausia issiaiskinti kokio gyvenimo pati nori. Jeigu nesijauti saugi, rami, patenkinta ir laiminga, reikia kazka keisti. Svarbiausia nebijoti, ieskoti budu ir galimybiu tai padaryti, o ne priezasciu, kodel negali. Iseitis visuomet atsiranda. Dar klausimas ar pati turi iseiti, gal iseiti turetu jis? Gal tavo pajamos per mazos vienai issilaikyti, bet kodel turetum daryti tai viena, tam yra alimentai. O gal isvis skirtis nereikia, gal pakaks pakeisti mastyma, savo elgesi, poziuri ir vyriskis bus priverstas keistis, jeigu nores gyventi kartu? Zodziu, daryti viska, tik jau nesivadovauti logika: kaip bus taip... Linkiu sekmes priimant sprendimus ir juos igyvendinant.
QUOTE(cijunske @ 2011 02 09, 18:56)
as nesutinku
netiesa kad esi su tuo ko esi verta.juk kaip daznai pasitaiko kad tik po kurio laiko pamatai tikraji veida.kodel dabar taip sakai?nesuprantu,as tai pavyzdziui manau kad mano vyras manes nevertas.per gera as jam.gal ir inga28 per gera.ar zmogaus gerumas =kvailumas? 
sakot kad abiejų vyrai buvo minkšti ir pūkuoti ir tik po vestuvių pradėjo gerti ir jus prievartauti? atsiprašau bet netikiu
jūs ne per gera, nei viena. tiesiog neturite savigarbos ir nemylite savęs.
QUOTE(ptashka @ 2011 02 15, 16:36)
Ar tikrai? XXI amziuje manau moteris privalo tureti siekiamybe - iseiti su savimi pacia. O jei visas gyvenimas sukoncentruotas tik i vyra, tai zinoma, niekada nebus KUR iseiti. Sekmes jums, diskusija tuscia. Sios temos tikslas jums - ne pagalba, o tik issiverkimas.
QUOTE(Inga 28 @ 2011 02 06, 13:11)
nezinau ka daryti gal galite kas nors patarti, vakar vyras gere, girtas trecia valanda uzsimane myletis, klausesi garsiai muzikos ir visaip kitaip trugde miegoti, kai pasakiau kad noriu miego, jis atkirto, kad dingciau is namu su vaiku, kad nieko tarp musu nera, eme garsiai rekti ,kad esu duxe, stierva, padla, kad eiciau nx, ziurke, gausi i nosi ir pan, kad meiluze susiras ir pan,galiausiai vengdama jo keliamo triuksmo, vis del to pasimylejau, su juo kad tik nerekautu ir nezadintu vaikucio, bet be meiles be jausmu, buvo slykstu, po to jis nurimo, nuejo miegoti, kai pasakiau kaip jauciuosi, sako eik miegot nebludyk, net neketinu atsiprasyti, paziurek kaip pati elgiesi, man px gali eiti, paskui dar ir kuloku pamojavo, vos nesutrenke tik ranka pristabde, ismiegojau, jauciu kad nenoriu daugiau kesti izeidimu, noriu buti laiminga, o ne kenteti ir verkti, noriu viska pasiimt ir iseiti, zinau kad kai pabus kalbes lyg niekur nieko, gal net sakys atleik, daugiau to nebus, bet jei atleisiu, praeis pora savaiciu ir vel girdesiu izeidimus, taip jis elgiasi su visais zmonemis, mociute kuria myli, draugais, kuo artimesni tuo bjauriau elgiasi, koliotis atgal beprasmiska nes jis nebaigs pirmas, o jei labai ka baisaus pasakysiu gali ir trenkti , kai buna blaivus, niekuomet neizeidineja, tvarkomes einam pasivaikscioti su vaiku ir tikrai buna geras vyras. noriu skirtis gyventi viena, bet taip sunku, juk as ji myliu, mes tik trys metai kartu, turim vaikuti, atrodo taip sunku o ir likti kartu ne ka lengviau
Ar suprantate,kad pries jus buvo naudojama lytine prievarta?Sutuoktinio vertimas uzsiimti seksu-taip pat isprievartavimas.Sunkiai irodomas teisme,bet tai prievarta...Ar turite galimybe kreiptis pas psichologa?
Idomius ir keistus dalykus moterys rasot. Manau, prie to einama po biski ir is leto, iprantama buti engiama, ujama, siunciama nxj ir prievartaujama. Jeigu jus patenkintos, teisinat savo "mylimuosius" ir tikite, kad vaikai tokioj seimoj uzaugs sveiki ir laimingi, tai sekmes aukojantis.