Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 16, 11:08)
Išsitraukiu iš rankinuko sulankstomą kirvį ir nukertu jam galvą biggrin.gif
O jei rimčiau tai užsičiaupiu kaip kapas, ir pati sau nieko negaliu padaryti, bet nebepralemenu tam įžeidusiam žmogui nei žodžio neišleidžiu nei garso. Bėda, reiktų kažkaip ją tvarkyti, bet tai yra už mane stipriau.

aš irgi tyliu ir jei jaučiuosi įskaudinta galiu ilgai tylėti... gal negerai bet tokia esu. mano antrąją pusę tai žudo, sako tu geriau išsirėk apšauk, bet aš nemoku... iš kitos pusės jis jau mane pažysta ir moka atsiprašyti, kad tyla ilgai nesitęstų...
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2012 10 31, 10:21)
aš irgi tyliu ir jei jaučiuosi įskaudinta galiu ilgai tylėti... gal negerai bet tokia esu. mano antrąją pusę tai žudo, sako tu geriau išsirėk apšauk, bet aš nemoku...

man tas pats
ypac jo pastabos del svorio doh.gif
apsimetu kad man px, bet paskui likus viena paverkiu doh.gif
Atsakyti
Ijungiu jam mute lotuliukas.gif
Atsakyti
As valandos begyje islekiu i parduotuve ir nusiperku kvepalu arba drabuzi,man kazkaip padeda kai isizeidziu
Atsakyti
Seniau užsiplėksdavau, dabar kai taip nutinka tiesiog ignoruoju rolleyes.gif
Atsakyti
is tiesu, tai nera smarkiai izeides, ypac specialiai.
bet jeigu kazka ir pasako, tai iskart pasakau, kad iskaudino mane ir turi atsiprasyti. nu ir atsipraso biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nėra manęs kažkaip pavadinęs, čia aš greičiau degtukas esu, įniršusi šaukiu, kas mane skaudina ar nepatinka, tik jokių keiksmažodžių nevartoju ir negaliu jų įsivaizduoti šeimoje schmoll.gif Susipykus neprisipažįsta kažką blogo padaręs ir neatsiprašo, jei aš su juo nekalbu, jis irgi nekalba, ir taip gali tęsti be galo... doh.gif Baigia mane pribaigti tokiu elgesiu, va čia tai skaudžiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 02 07, 01:14)
Niekada nėra manęs kažkaip pavadinęs, čia aš greičiau degtukas esu, įniršusi šaukiu, kas mane skaudina ar nepatinka, tik jokių keiksmažodžių nevartoju ir negaliu jų įsivaizduoti šeimoje schmoll.gif Susipykus neprisipažįsta kažką blogo padaręs ir neatsiprašo, jei aš su juo nekalbu, jis irgi nekalba, ir taip gali tęsti be galo... doh.gif Baigia mane pribaigti tokiu elgesiu, va čia tai skaudžiausia doh.gif

Va va, ir pas mane tas pats. As uzsiplieskiu, kaip degtukas, bet jeigu ko ir prisneku, tai kazkaip kalta pasijauciu, tada prisigerinu. O jis, jeigu ka ir pasako ar padaro, tai teisus jauciasi del savo elgesio.. nesijaucia kaltas ir neatsipraso.. o po kiek laiko lyg niekur nieko kalba toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di Volari: 20 liepos 2013 - 09:36
viska kaupiu savy,nes jei issakau, jam pro viena ausi ieina,pro kita iseina. Jo jumora labai reik suprasti,nes dazniausiai viskas buna jo formoje,bet man to tokio jo jumoro jau per daug, ir vel jis cia nesupranta manes. Tad jei isizeidziu,tai pasipykstu viena pati, ir kaupiu savy...
Atsakyti
Jei įžeidžia dėl to, kad esu kalta aš- patyliu. Bet jeigu iš lempos pradeda, tai jau ir aš užverdu. Tada prasideda.. biggrin.gif , vienas kitą įžeidinėt pradedam, šaukiam, rėkiam. Blogai, kai aš patylėt nemoku, kad ir kaip to norėčiau, man tiesiog neišeina, neprisiverčiu tylėt niekaip. schmoll.gif , abu mes su vyru tokie karštakošiai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 07 27, 18:58)
Jei įžeidžia dėl to, kad esu kalta aš- patyliu. Bet jeigu iš lempos pradeda, tai jau ir aš užverdu. Tada prasideda.. biggrin.gif , vienas kitą įžeidinėt pradedam, šaukiam, rėkiam. Blogai, kai aš patylėt nemoku, kad ir kaip to norėčiau, man tiesiog neišeina, neprisiverčiu tylėt niekaip. schmoll.gif , abu mes su vyru tokie karštakošiai. unsure.gif

Na jei jau įžeidžia, tylėti tikrai nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na taip. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikamamukas: 27 liepos 2013 - 21:48