Sveikutes,
o pas mane kazkaip keistas ziedas prasiskleide, ziedas ziede
o pas mane kazkaip keistas ziedas prasiskleide, ziedas ziede
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 28, 13:12)
Ir pas mane taip zydi juodoji vienas ziedas
Nusprendziau ir as noriu kaliju,kitais metais jau ir as galesiu pasigirt groziais
Mergaites turiu beda, padekit
Neseniai nusipirkau raudonai zydincia kalija. Zydejo du ziedai, atrode sveika, graziais lapais. Persodinau ja i didesni vazona. Bet saknu nejudinau. Tik su visom zemem perdejau i didesni ir dadejau zemiu. Atrode lygtai viskas gerai. Bet siandien pamaciau, kad abu mano ziedkociai su visais lapais pradejo linkti. Pasiziurejau kas jai darosi ir pamaciau, kad pradejo is pacios apacios puti
. Nuskyniau as jas, nors ten beveik ir nebebuvo ka skinti, nes pati butu nukritusi. Iskasiau gumba ir pamaciau, kad jis toje vietoje puva. Nupjoviau ta puvancia dali ir kadangi is kitos puses dar leido maza ugliuka vel ikisau i zeme. Kaip suprantu as ja perlaisciau
. Ka man dabar toliau daryti? Ar neprades tas gumbas toliau puti? Negi mano gelyte zus?
Neseniai nusipirkau raudonai zydincia kalija. Zydejo du ziedai, atrode sveika, graziais lapais. Persodinau ja i didesni vazona. Bet saknu nejudinau. Tik su visom zemem perdejau i didesni ir dadejau zemiu. Atrode lygtai viskas gerai. Bet siandien pamaciau, kad abu mano ziedkociai su visais lapais pradejo linkti. Pasiziurejau kas jai darosi ir pamaciau, kad pradejo is pacios apacios puti
QUOTE(ingole @ 2010 07 29, 10:59)
Mergaites turiu beda, padekit
Aš daryčiau taip- juk lapų ir žiedų nebeliko- visi nupuvo, tai tiesiog iškasčiau visą gumbą ir palikčiau miegoti sausai drožlėse
Kaži gerai aš čia patariu
[quote=Ice tea,2010 07 29, 11:15]
iškasčiau visą gumbą ir palikčiau miegoti sausai drožlėse
Dekui Ice tea
As irgi taip galvojau is karto padaryti, bet vien del ugliuko isodinau.
O sakyk, ar nuo to gumbo nuskabyti saknis ar leisti pacioms nudziuti?
iškasčiau visą gumbą ir palikčiau miegoti sausai drožlėse
Dekui Ice tea
QUOTE(ingole @ 2010 07 29, 11:32)
Dekui Ice tea
Aš tai prieš migdydama lengvai apskabau šaknis
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 29, 12:48)
Dekui dar karta. As irgi taip padarysiu
Beje, Ice tea, Jus zinote, kad mes cia pas Jus i eile stojam del kaliju vaikiukiu....
QUOTE(ingole @ 2010 07 29, 13:00)
Beje, Ice tea, Jus zinote, kad mes cia pas Jus i eile stojam del kaliju vaikiukiu....

Žinau
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 29, 13:17)
Žinau
Tik kad jie pas mane neregistruoti anksčiau buvo, tai net nežinau kur koks yra 
Man tai tiktu belekoks
Ir vel zydim, ir dar lenda zieduku