Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(zebrina @ 2013 03 12, )
(Mango ir geltona mano pačios mylimiausios..kitų gal net atsisakysiu kitais metais..nebetelpam rolleyes.gif )

Aš tai labai žaviuosi Picasso wub.gif Jų dabar belekiek turiu thumbup.gif Sodinsiu į didelį vazoną rolleyes.gif
Atsakyti
Jau Picasso grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, o tai jus kada savo grozius i ta darza sodinat? Kaip supratau perzydi tai jos dabar, namie, o po salnu kur nors darze pasodinat? O dar per vasara kada prazysta lauke? Siemet man viena forumiete atidave gelsvu ir rausvu gumbu, bet kadangi ir pati nebezinojo kur kokia spalva, tai as visus kartu i viena vazona ir sukisau ax.gif. Jau pradejo dygti...
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 03 12, 17:56)
Merginos, o tai jus kada savo grozius i ta darza sodinat??

Atsils ir sodinsiu. Pernai zydejo ir lauke. Daugiau info pirmame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu ir as pabandyt pasodint Sita gelyte. Nusipirkau gumba ir jis be saknu. Iskilo klausimas kaip ji ikist I zemes. Gal patarsit kaip ji man pasodinti?
Atsakyti
QUOTE(zivile85 @ 2013 03 18, 13:57)
Sveikos, noriu ir as pabandyt pasodint Sita gelyte. Nusipirkau gumba ir jis be saknu. Iskilo klausimas kaip ji ikist I zemes. Gal patarsit kaip ji man pasodinti?

Palaikyk siltai- prades leisti ugliukus, tada sodink ugliukais i virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kas nors Kaune uzmatysit RAUDONU kaliju sakykit bigsmile.gif Labai uzsimaniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 04 02, 23:46)
Jei kas nors Kaune uzmatysit RAUDONU kaliju sakykit  bigsmile.gif Labai uzsimaniau  rolleyes.gif

raudona kalija tai cia kokia?

savaitgali is Nojaus seklu pirkau carmin red. bet ji tokia link fuksiju nei link raudonu smile.gif einu ikisiu i vazoneli kad augtu nes gumbelis kietas ir ugliukas matosi.senukuose maciau graziu persikiniu ir siaip pasteliniu. reiks gal nusipirkti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 03 balandžio 2013 - 08:23
QUOTE(Freke @ 2013 04 03, 08:22)
raudona kalija tai cia kokia?

Ką tik Maxėj prigriebiau sodriai riūūūžavą thumbup.gif Bet dar ieškosiu randandonos kaip aguona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 04 03, 20:08)
Ką tik Maxėj prigriebiau sodriai riūūūžavą  thumbup.gif Bet dar ieškosiu randandonos kaip aguona wub.gif

Kodėl viena džiaugiesi žiedais ir mes norime pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 05, 20:08)
Kodėl viena džiaugiesi žiedais ir mes norime pamatyti  mirksiukas.gif

Bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 03 12, 18:56)
Merginos, o tai jus kada savo grozius i ta darza sodinat? Kaip supratau perzydi tai jos dabar, namie, o po salnu kur nors darze pasodinat? O dar per vasara kada prazysta lauke? Siemet man viena forumiete atidave gelsvu ir rausvu gumbu, bet kadangi ir pati nebezinojo kur kokia spalva, tai as visus kartu i viena vazona ir sukisau ax.gif. Jau pradejo dygti...

Kažkur skaičiau, kad skirtingas veisles negerai kartu sodinti, nežydi g.gif
Bent manau man pernai taip buvo.Daugelį susodinau atskirai, tai viskas buvo ok. Bet buvo likę keletas likučių, tai susodinau visus kartu į vieną-tame vazone nė vieno žiedelio nebuvo, vien lapai gražiausi doh.gif
Atsakyti