Iškasiau šiandien kalijas ir sudėjau į dėžutę

QUOTE(zebrina @ 2010 10 10, 12:07)
Na nieko panasaus
Rauk lauk,su visais lapais guldyk(jie patys nudzius ir lengvai nusiims) i dezute.Kai nudzius lapai,bulves isuk truputi i popieriu ,ir nesk i rusi..po to pavasari kai pamatysi lendancius zalsvus daigelius -sodink i vazona ,ir po truputi pradek liet
sekmes 

Rauk lauk,su visais lapais guldyk(jie patys nudzius ir lengvai nusiims) i dezute.Kai nudzius lapai,bulves isuk truputi i popieriu ,ir nesk i rusi..po to pavasari kai pamatysi lendancius zalsvus daigelius -sodink i vazona ,ir po truputi pradek liet

Pamirsau savo kalijas balkone. Rytoj reikes nesti vidun ir migdyti

Jeigu dar nenusalo...

QUOTE(ingole @ 2010 10 13, 22:08)

Pamirsau savo kalijas balkone. Rytoj reikes nesti vidun ir migdyti

Jeigu dar nenusalo...

Jei vazonuose ir žemėje - tikrai nesušalo

QUOTE(zebrina @ 2010 10 10, 12:07)
Na nieko panasaus
sekmes 

Tai tikrai raunat is vazono su visais lapais?

As tai laukiu kol lapai nugels

QUOTE(agnir @ 2010 10 14, 08:04)
Tai tikrai raunat is vazono su visais lapais?
Ar nebus cia prievartinis uzmigdymas
Ar nesupyksta kitais metais gelytes?

Tikrai nepyksta

Juk amariliai irgi lygiai taip pat migdomi..jokia cia naujiena

o jei buciau laukus kol lapai patys nugels ,tai jie gal iki salnu butu zaliave lysvej,taip galima ir bulves supudyt,nes gi ruduo salta ir dregna

QUOTE(zebrina @ 2010 10 14, 09:09)
Tikrai nepyksta
ne pirmi metai taip darau-visada ziedu sulaukiu
o jei buciau laukus kol lapai patys nugels ,tai jie gal iki salnu butu zaliave lysvej,taip galima ir bulves supudyt,nes gi ruduo salta ir dregna

Na taip

QUOTE(jediara @ 2010 10 13, 22:51)
Tai jau taip, vazonuose

QUOTE(ingole @ 2010 10 14, 10:20)
Tai jau taip, vazonuose
, bet lapai gerokai apsalo. Na, tikiuosi, kad viskas bus ok. 

Tikėkimės, kad bus nepašalę gumbai (saviškes tik savaitgalį iškasiau

QUOTE(agnir @ 2010 10 14, 09:19)
bet vazonuose esanciuose kambaryje?
Aš asmeniškai saviškes laikau vazonuose kol nugelsta lapai

QUOTE(Ice tea @ 2010 10 14, 09:16)
Aš asmeniškai saviškes laikau vazonuose kol nugelsta lapai
Nežinau, ar gerai darau 

Manau kad gerai.(kadangi pas mane visi kvietkai lysvej vasaroja ,tai nori nenori turiu priverstinai raut- priklausoma nuo oru esu

QUOTE(zebrina @ 2010 10 15, 11:38)
Aš iškasu iš žemių ir sudedu į dėžutę su popieriaus skuteliais, nes neturiu vietos vazonikams