Įkraunama...
Įkraunama...

Mama-Ožiaragis, o vaikučiai...?Kokių zodiakų

As- vezys, tetis- svarstykles, o busimas kiskutis bus dvynys g.gif
su vyru sutariame gerai, nors pagal zodiaku prognozes visiskai nesutampame lotuliukas.gif o kaip bus su lelium nezinau, nelabai susidurusi su dvyniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2010 10 08, 12:44)
As oziarage o manoji mergaiciuke jautis + jaucio metais gimusi cool.gif na ragai su ragais susiremia  biggrin.gif

Aha biggrin.gif As oziarage, dukryte jautis, nelengva mums bendrauti, Sunus zuvys, bendraut lengviau smile.gif
Atsakyti
As Oziarage, sunus irgi. Oj abu kietai uzsispyre, tai buna visokiu sudetingu momentu, bet siaip tai sutariam gerai.
Atsakyti
As oziarage, vaikutis avinukas,na jis dar maziukas, bet matosi, kad charakteri stipru tures, tad ne karta teks ragiukus suremti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
As oziaragis, dukryte- saulys. Kolkas sunku kazka pasakyti, nes dar visai mazyte smile.gif
Atsakyti
Ožiaragės mamos dukra - svarstyklės... biggrin.gif
Kartais man, ūmiai ir ryžtingai, būna keistas dukrytės neapsisprendimas, ilgas dvejojimas...
Atsakyti
Aš Ožiaragė, sūnus- Mergelė. Esam labai panašūs, daugeliu aspektų. Gal kad abu žemės ženklai.
Kartais žiūriu į sūnų, ir matau save , savo poelgius, net situacijas panašias, kaip vaikystėje aš elgdavausi.
Kaip sutariame?- dažniausiai puikiai. ax.gif Kartai kliudo tai, kad abu esame kategoriški ir užsispyrę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 22 gruodžio 2012 - 22:42
mama ožiaragis, o aš žuvys, tai....absoliučiai skirtingos. ji labai valdinga, nori viską laikyti savo geležiniame kumštyje, o aš negaliu išvis pakęsti reguliavimo. bet ką padarysi, tėvų ir giminių nepasirinski, tenka laviruoti, mažinti bendravimą iki minumumo.
Atsakyti
as oziaragis, sukryte vandenis dar tik 5metuku, bet sutariame gana puikiai wink.gif
Atsakyti
Aš ožiaragis. Vyras liūtas. Vaikai- ožiaragis ir vėžys.
Sutariam pakankamai visi gerai, papildom vieni kitus.
Atsakyti
as oziarage, vyrras jautis, sunus - dvyniai. kadangi dar kleckiukas maziukas, negaliu pasakyti del bendravimo tongue.gif
Atsakyti
Aš ožiaragis, vyras vėžys doh.gif sūnus šaulys, dukrytė vėžys biggrin.gif su sūnum viskas aišku, per barnius bendrą kalbą randam tik mes abu, o vat kaip bus su vėžiuke g.gif kūdikystėj ji tik su manim, o vyras viliasi, kad ji bus jo palaikymo komandoj biggrin.gif
Atsakyti