su vyru sutariame gerai, nors pagal zodiaku prognozes visiskai nesutampame
As- vezys, tetis- svarstykles, o busimas kiskutis bus dvynys
o kaip bus su lelium nezinau, nelabai susidurusi su dvyniais
QUOTE(*amira* @ 2010 10 08, 12:44)
As oziarage o manoji mergaiciuke jautis + jaucio metais gimusi
na ragai su ragais susiremia 
Aha
As oziarage, vaikutis avinukas,na jis dar maziukas, bet matosi, kad charakteri stipru tures, tad ne karta teks ragiukus suremti
As oziaragis, dukryte- saulys. Kolkas sunku kazka pasakyti, nes dar visai mazyte
Ožiaragės mamos dukra - svarstyklės...
Kartais man, ūmiai ir ryžtingai, būna keistas dukrytės neapsisprendimas, ilgas dvejojimas...
Kartais man, ūmiai ir ryžtingai, būna keistas dukrytės neapsisprendimas, ilgas dvejojimas...
Aš Ožiaragė, sūnus- Mergelė. Esam labai panašūs, daugeliu aspektų. Gal kad abu žemės ženklai.
Kartais žiūriu į sūnų, ir matau save , savo poelgius, net situacijas panašias, kaip vaikystėje aš elgdavausi.
Kaip sutariame?- dažniausiai puikiai.
Kartai kliudo tai, kad abu esame kategoriški ir užsispyrę.
Kartais žiūriu į sūnų, ir matau save , savo poelgius, net situacijas panašias, kaip vaikystėje aš elgdavausi.
Kaip sutariame?- dažniausiai puikiai.
mama ožiaragis, o aš žuvys, tai....absoliučiai skirtingos. ji labai valdinga, nori viską laikyti savo geležiniame kumštyje, o aš negaliu išvis pakęsti reguliavimo. bet ką padarysi, tėvų ir giminių nepasirinski, tenka laviruoti, mažinti bendravimą iki minumumo.
as oziaragis, sukryte vandenis dar tik 5metuku, bet sutariame gana puikiai
Aš ožiaragis. Vyras liūtas. Vaikai- ožiaragis ir vėžys.
Sutariam pakankamai visi gerai, papildom vieni kitus.
Sutariam pakankamai visi gerai, papildom vieni kitus.
as oziarage, vyrras jautis, sunus - dvyniai. kadangi dar kleckiukas maziukas, negaliu pasakyti del bendravimo
Aš ožiaragis, vyras vėžys
sūnus šaulys, dukrytė vėžys
su sūnum viskas aišku, per barnius bendrą kalbą randam tik mes abu, o vat kaip bus su vėžiuke
kūdikystėj ji tik su manim, o vyras viliasi, kad ji bus jo palaikymo komandoj