Įkraunama...
Įkraunama...

krūtys pilnos, speneliai kieti, plius vis įtrūksta

QUOTE(rucike555 @ 2010 07 22, 13:05)
l. l. jum ačiū už pagalbą. Greičiausiai ir man speneliai susitvarkys per porą mėnesių, nes yra l. jautrūs. Taip manau, nes pasidalinus patirtim su draugėm, paaiškėjo kad kitom visai jie netrūkinęjo.

dvi savaitėlės tai mažai, susitvarkys tik po gero mėnesio ar po dviejų.

QUOTE(Linulee @ 2010 07 23, 13:14)
tai tik 2 savaites tepraejo 4u.gif  pries maitinima nutraukit siek tiek pienelio,vaikas turbut mazai suvalgo ir pienelio vis daugeja ir daugeja, o pasiula dar neatitinka paklausos. As nutraukdavau ir daugiau jei reikedavo,nelaukiau kol pasidarys akmenine krutine schmoll.gif  dejau ne leda,o kopusto lapus,labai padejo. Man tie balti spuogeliai isnyko tada kai mazei pradejau duoti Daktarino (nuo pienliges),apziurekit burnyte,gal yra baltu demeliu ant zanduku, prie lupu.. tik sudavus daktarino,kita diena beveik nebuvo jokiu spenelio skausmu ir dingo spuogeliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  masazuokit,kad nesusidrytu guzai,mastitas,siulykit dazniau  vaikui papa.

man irgi padeda tai, kad prieš maitinimą truputį nutraukiu pieną kol atsipalaiduoja krūtys ir tada mažylė lengviau žinda. Ir ne taip traumuoja spenelių. MULTIMAMO KOMPRESUS VARTOJU.
QUOTE(rucike555 @ 2010 07 29, 16:39)
l. ačiū visoms už patarimus, nieko nėra geriau už realią patirtį.
o šiaip krūtų karštis jau praėjęs, dabar dar liko krūtų sunkumas, greičiausiai dar per mažai lelius pienuko ištraukia, o prisipildo daug. o ir speneliai laaaaabai dar skauda kai tik įkišu į burnytę, bet kai jau kiek pažinda, spenelis suminkštėja ir tas didelis skausmas sumažėja, jaučiu tada tik šiokį tokį dilgčiojimą.

VISKAS BUS GERAI. smile.gif
Atsakyti
situacija gerėja, tiesiog reikia išlaukti smile.gif
Atsakyti