QUOTE(Burbuliuks @ 2010 07 28, 09:01)
aj dar norėjau paklausti, kur jus langus užsakinėjat? nors man tai dar tolima ateitis, bet norisi pasidomėti jau
dėjom megrame, nes pasiūlė normaliausią kainą ir vadybininkas labiau patiko nei faugoj

Sukalbamesnis dėl kainos buvo
QUOTE(jordan @ 2010 07 28, 09:23)
norejau paklausti kaip jus planuojate apsildinti sienas:putu polistiroliu,vata ar tom purskiamom putom???
akmens vata
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 28, 10:45)
mergos tiks langai žiaurias nuolaidas duoda iki 07.31 mes meistrą išsikvietėm jau.
šnypštas tie tiks langai, jie mus negyvai užkniso su savo pasiūlymais, kurie sumoj buvo brangesni nei faugoj ir megrame

ir dar būtų reikėjo terasinį langą daryt kažkur kitur
QUOTE(megen @ 2010 07 28, 12:08)
mes pirkom osb plokstes,o bruselius domeikavos lenpjuvej(na pasiule geriausias kainas)o osb ,buvo panaudotos pamatam,dar bus panaudotos perdangom,nes lies monolita...na o paskui ziuresim,jei bus geros ir naudojamos parduosim uz puse kainos ,kitiem kas lies pamatus...mes patys klaida padarem,kad pirkom osb naujas,nes realiai jos niekuom nesusigadino...
mediena irgi iš dokmeikavos
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 28, 12:50)
pas mus mūrininkai baigė darbus

prasidės linksmoji dalis stogas, kurio spalvos aš neišsirenku

kaip derinat fasadus? ta prasme derinat stogą, langus, duris, garažo vartus? būtinai vienos spalvos? ***** blemba man tas fasadas visiškas galvos skausmas...
pas mus kaip foto matosi grafito spalvos stogas, kiek šviesesnės sienos, langai balti, pakalimai, aplink langus ir kampai bus balti. toks skandinaviškas kaimo namukas
QUOTE(pingvikas @ 2010 07 28, 15:43)
judėt tai dar vėžlio tempais, nes leidimo dar nėra...
mes be leidimo ir apdailą buvom pradėję

langai, durys, sienos, stogas, požeminiai vamzdžiai

Ai, būtume visus metus praradę

O dabar nuo spalio lygtais įsigalios įstatymas apie nelegalias statybas
QUOTE(nelli @ 2010 07 28, 17:28)
nu ar as tundra visai, sukuriau albumiuka, bet tik savo ir matau..

kokiu ten apsaugu gal prideta.. ne pirma karta ir keliose temose turim albumus fotki.com, bet va pirma karta kazko nesuprantu.
turbūt pasidarei public albumą, mūsų foto private albumuke