Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

QUOTE(giintariuke @ 2010 08 02, 06:35)
Sakykit ar jus dejot konventorius prie vitrinu, jei nedejot ar nerasoja langai Mes dabar neuzilgo darysim sildomas grindis ir galvojam ar galim apseiti be konvektoriu prie vitrininiu langu, ar nebus ziema salta, ar nerasos langai? Galvojam ant pamato deti 5 cm. ekstrudinio polistirolo ir grindinini sildyma isvedzioti iki pat lango.

Praėjusią žiemą dar tik įrenginėjom ir po tinkavimo ne rasojo, o "plaukė" viskas. Mūsų atveju šildomos grindys netgi nedavestos iki vitrinų. Tik toje vietoje eina atskiru vamzduku karščiausias vanduo ir papildomai sutankintas vamzdukas.
Ar nerasoja pamatysiu kitą žiemą.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 02, 08:36)
Mes tai savo naujajam name nesusiprojektavom ne vieno vitrininio lango.. man kazkaip jie gal ir grazu.. bet brangu ir kazkaip nematau jau tokios butinybes jiems...

Labai išmintingas sprendimas. Kur buvo mano galva kai mano namą projektavo - pas mus 2 balkonai, 4 išėjimo durys į balkonus-terasas ir dar papildomos dvi vitrinos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 08 02, 08:53)
Praėjusią žiemą dar tik įrenginėjom ir po tinkavimo ne rasojo, o "plaukė" viskas. Mūsų atveju šildomos grindys netgi nedavestos iki vitrinų. Tik toje vietoje eina atskiru vamzduku karščiausias vanduo ir papildomai sutankintas vamzdukas.
Ar nerasoja pamatysiu kitą žiemą.
Labai išmintingas sprendimas. Kur buvo mano galva kai mano namą projektavo - pas mus 2 balkonai, 4 išėjimo durys į balkonus-terasas ir dar papildomos dvi vitrinos  doh.gif

Cia turbut kol nepatiri tol nezinai, kad ju nereikia biggrin.gif

pas mane dabar kambaryje langas iki zemes, tai ne ka pastatysi, nei normaliai palikti nakciai praverta (baisu kazkaip), nepasidaziau jokio balkono tai iseiti isvalyti vapse neimanoma..nu vnz tikrai nereikalinga mano galva smile.gif geriau jau siauresni ir ilgesni blush2.gif
Atsakyti
pas mane ir 2dideles vitrinos,viena iki pat zemes su isejimu i teras a,kita tokia pati tik pakelta per 2 blokelius,turiu klausima ar per plaukiojancias grindis siluma grindinis sildymas gerai atiduoda ar ne,nezinau ka daryti,gal tam kambaryje deti radiatoriu g.gif .
sendien mums jau stoga dengti pradeda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleja: 02 rugpjūčio 2010 - 11:14
sveikos... 4u.gif pas mus irgi 2 vitrininiai langai svetaineje...vienas is ju bus varstomas i terasa ,kitas tiesiog vitrina...kad vaizdas neissikraipytu palikom abu vieno aukscio... g.gif tad nzn ,gal ta vitrinini nevarsoma,reik per kokia plyta pakelti g.gif net sudvejojau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 08 01, 18:56)
čia merginos visos diskutavot apie savo stogų kvadratūras, turiu klausima, pas mus gegnes pagal projekta sudėtos , kas 1,20 cm. stogo danga eternit,ismatavimai  5*18 (ar ne plačiai  g.gif ) o kaip pas jus

pas mus gegnės kas 60cm, pagal vatos plotį
Atsakyti
Pas mane vitrina 3x2,2 du langai 1,5x2,2, pakelti nuo grindų per 30cm, nevarstomi, o įšejimas į terasą - atskiros durys... Tiesa išėjimą į terasą turėsiu ir iš vonios ir iš miegamajo (na ten bus langas, bet iš bėdos ir išeit bus galima biggrin.gif) norėjau, kad stovint terasoj visi langai durys būtų vienodų aukščių (apačia ir viršus).
Atsakyti
Sveikos,

gal zinot kur gauti gruzo, tiek naktim lija, kad pas mane nieks ivaziuoti negali... verysad.gif Kazkuri kristina pamenu rase, kad vezesi, idomu is kur ir kiek mazdaus kainavo?
o gal pas bebaigiancias statyti yra prisikaupe gruzo???
Atsakyti
Vartydama mokvezos leidinuką užmačiau, kad ši menesi 25 proc. nuolaida kaminam. Atrodo kažkuri šioje temoje klausė dėl kamino neperseniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 08 02, 13:33)
Sveikos,

gal zinot kur gauti gruzo, tiek naktim lija, kad pas mane nieks ivaziuoti negali... verysad.gif Kazkuri kristina pamenu rase, kad vezesi, idomu is kur ir kiek mazdaus kainavo?
o gal pas bebaigiancias statyti yra prisikaupe gruzo???

mes taip ir neradom gruzo, per brangi kaina buvo, zvyras pigiau isejo.

Kristina_x uzsipyle kelia, tikekimes tau kuo nors pagelbes..

AS irgi bijau, kad kai reikes pilti perdanga autobetonmaise neivaziuos ... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as i jusu buri... 4u.gif
Ir is kart su klausimu... blush2.gif Gal galit pasakyti kaip vadinasi tie lubiniai sviestuvai kur buna su medziaga g.gif Gal zinote kur ju galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 08 02, 12:34)

ale darbeliai pas jus sustojo, meistrai pabėgo?
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 08 02, 13:34)

kokie gegnių ismatavimai, nuolydis ,kokia danga, nu ***** reiks turbut tankinti, kažkaip man kas 1,20 cm per retai g.gif
Atsakyti