Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

QUOTE(Domogintare @ 2010 08 04, 10:55)
Nu labai reikia stogdiangiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

***** pamiršau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 04, 11:11)
***** pamiršau  doh.gif

Nieko tokio tongue.gif Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
kaip čia man gavus prisijungimą prie namu foto? idomu būtu ir kitų pažiūret ir savo jūsų kritikai išstatyt:) Senai jau skaitineju čia, tik nelabai parašau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 04, 08:45)
Na pagal jusu parasytas kainas merginos, tai monolitas tada mums tikrai turetu pigiau gautis...  Kiek tiksliai isejo parasysiu kita savaite.. gal jau busim pabaige sita darba smile.gif
Papildyta:
o pas jus dare ta monolitini zieda ant sienu ar ne??

o gal kas gali placiau, kada tas ziedas reikalingas o kada ne.. kazkaip pasimeciau.

pas mus nedare ziedo,na kaip musu technikas aiskino,dedant plokstes ziedas butinas,na o liejant monolitine perdanga,jo kaip ir nereikia...nes (tiksliai nzn kaip parasyt,)kazkaip kai liesis pats monolitas,dar reiks uzleist per viena blokeli ,ta betona..ir automatiskai issilies tas ziedas... smile.gif nzn ar tiksliai paaiskinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 04, 11:03)
Pas mus juodgrindžių nėra.Vyras sako kėkvienas atvejis išskirtinis.Jeigu hidroizoliacija blogai padaryta ,tai gali betoną lieti ir kelis kartus,bet drėgmė bus.Pas mus nereikėjo,nes buvo privežta žvyro ir beveik porą metų atviri buvo pamatai,pastovėjo,žodžiu trombavosi.Jis taip tingi man atsakinėti,bijo,kad ne taip perrašysiu,o jis gi statybininkas,tai jam viskas idividualu  doh.gif
Prikėliau naujų nuotraukų į albumą,ir tas lenteles ir balkius ,kur kažkas prašė  biggrin.gif
Langai vėluoja,tiesiai ant atostogų atkeliaus.Jau su dažytojais sutarėm.Visas namas kainuos su dažais apie trisdešimt tūkst.
Papildyta:

mano vyras dengia,bet dabar porą mėnesių užimtas  doh.gif ,o kur dar mūsų namas  doh.gif .bet jeigu reikia galiu paklausti gal ką žino,parašyk į AŽ jeigu reikia dar smile.gif .

Na mums ir reikes ant rudens, nes ryt tik murinti pradeda, tai kazkur nuo menesio iki pusantro ruosiasi murinti, bet is anksto norim susitarti, ruduo gi stogu metas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 04, 11:32)
Na mums ir reikes ant rudens, nes ryt tik murinti pradeda, tai kazkur nuo menesio iki pusantro ruosiasi murinti, bet is anksto norim susitarti, ruduo gi stogu metas  ax.gif

Nu užklausiu smile.gif ir parašysiu,jeigu kas į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 04, 11:37)
Nu užklausiu  smile.gif ir parašysiu,jeigu kas į AŽ.

ACIU IS ANKSTO VISOMS BESIRUPINANCIOMS MANO STOGU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 04, 10:55)
Nu labai reikia stogdiangiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sweikute 4u.gif vakar snekejau su savo stogdengiu sake darbo turi iki rugsejo galo jeigu labai neskubu galesiu duoti kontaktus mirksiukas.gif veiksmas PRIeNAI
Atsakyti
na aš paskaitau ir vis nesiterpiu, man viskas kaip dar toli sad.gif
Dar vis su žeme pirmoj sadijoj užstrigę doh.gif
gal, kad vasara viskas stringa, kad apskričių reforma, o ne dėl kitų rimtesnių bėdų

Dabar gilinuosi kūdrose, kasim ko gero ją pirmą, kol susitvarkys popierizmas bent ką nors nuveiksim
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2010 08 04, 11:29)
kaip čia man gavus prisijungimą prie namu foto?  idomu būtu ir kitų pažiūret ir savo jūsų  kritikai išstatyt:) Senai jau skaitineju čia, tik nelabai parašau g.gif

Taip as tave pamenu is seniau, nes lyg ir konsultavai mane apie spraustinius polius...jei siek tiek vel pabendrausi, merginos tikrai duos slaptazodi, jusu namukas turbut jau i pabaiga (bent jau dezute).
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 04, 10:03)
Prikėliau naujų nuotraukų į albumą,ir tas lenteles ir balkius ,kur kažkas prašė  biggrin.gif

Greisi Jusu virtuve jauciu bus mano skonio... smile.gif koks grozis... ir as taip noriu bigsmile.gif o tai ten ta saldytuvo viena taiksliai ismatom kaip sakant 60cm ir ciki ciki palikot?? kaip via taip visas tas grozis su praktine dalim suderinamas tai man neaisku...

juk jei nors kiek per daug irgi bus negrazu tusti tartai, o jei per mazas neikisi...
Atsakyti
Pas mus perdangos plokštės, žiedą liejom prieš perdangą ir viršuj, prieš murloto dėjimą.
Dėl grindų aukščio - 0 yra grindys, o ne pamatas. Pas mus 0 yra 20cm virš pamato. Smėlis nelipa virš pamato, nes yra apšiltinimo sluoksnis ir juodgrindės. Be to, mergina05, kažkaip daugokai ten tų centimetrų priskaičiavai grindų sumuštinyje - dės plėvelę ir lies 8cm betono, - OK , tada šiltinimas 10 cm - OK, gali būti ir daugiau , tada šildomos grindys ~5cm, tada betono apie 6cm sluoksnis - manau iš viso apie 7cm , tada kažkoks grindų dangalas apie 2cm, tada grindys dar apie 2cm - grindų danga 2cm
Atsakyti