Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

Laba visoms 4u.gif
QUOTE(Silent night @ 2010 08 05, 15:58)
Pagal kaimynus, tai mes su Kirke tik dviese kiek supratau atstovausim pietryčius, nors mes tik ant žemėlapio netoli, o realiai kaži kaip ar yra per mišką pravažiavimas

primink, kur tu stataisi g.gif

Aš gal irgi sudalyvaučiau, bet negaliu pažadėti. Prisidėčiau agurkiukais ir beveik naminiu kumpiu smile.gif
O pas mus tokios naujienos: jau užsakyti karkasai poliams. Pačius polius turėtų padaryti už savaitės-dviejų. Šiandien buvom sklype, vėl didžiulė bala, tai nusispjovėm ir dabar žvyru keliam sklypą beveik 1,5 m į aukštį.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 05, 18:36)
Laba visoms  4u.gif

Aš gal irgi sudalyvaučiau, bet negaliu pažadėti. Prisidėčiau agurkiukais ir beveik naminiu kumpiu smile.gif
O pas mus tokios naujienos: jau užsakyti karkasai poliams. Pačius polius turėtų padaryti už savaitės-dviejų. Šiandien buvom sklype, vėl didžiulė bala, tai nusispjovėm ir dabar žvyru keliam sklypą beveik 1,5 m į aukštį.

ogho 1,5 metro tikrai nepavydetina... doh.gif
Atsakyti
Na mes siandien pagaliau muro darbus pradejom, del meeto as galiu bet kada, atostogos man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 05, 19:12)

nu man kazkaip ne vienas is situ nepatiko... labai sunku rasti vieno auksto gera projekta... kazkaip neisplanuoti normaliai... siulyciau dar ieskoti.  mirksiukas.gif

QUOTE(Irmama @ 2010 08 05, 19:16)
Taip taip, mergaites mes dar ieskosim mirksiukas.gif kai nuspresim ka issirinkom 100%- duosiu zinia ir parodysiu smile.gif Aciu uz pamastymus 4u.gif Mintys isties geros thumbup.gif

Aš ieškojau 1 aukšto, ir kad nebūtų didelis, sėdėjau prie PC nežinau kiek laiko vartydama kartotinius projektus - na nieko neradau tinkamo. Atrodo projektų pilna kol nepradedi ieškoti

QUOTE(Kirkė @ 2010 08 05, 19:36)

Link Gervėnupio wink.gif
kiek daug keliat, na tikrai pas jus sunki situacija, mes buvom sklype po lietų, sausa gražu - na labai nudžiugau
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 05, 19:58)
Na mes siandien pagaliau muro darbus pradejom, del meeto as galiu bet kada, atostogos man  biggrin.gif

As jau ant maps.lt apsiziurejau kur ta Greisi gyvena.. pasirodo jau ir prudas matosi ir namo stogas sviecia.. biggrin.gif ir salia mano klasioko statosi nameli biggrin.gif butu proga ir ji kartu aplankyti man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 08 05, 18:55)
dėl rekupo, tai kaip tik reikalingas mažam plotui, kad oro apykaita vyktų, nes mažesnej patalpoj jis greičiau isinaudoja, aišku pinigų tai susitaupys, bet galit isivedžioti ortakius , jei matysit kad rekupas reikalingas ji pasistasit, paskui nereiks nieko perdarinėti, mes žadam statyti , pas mus plotas dvigubai mažesnis smile.gif tai žadam statyti, pradžioje ortakius isvedžioti o paskui matysim

dėl reikalingumo drinks_cheers.gif mane labiausiai kabina tai, kad oras namuose bus grynas, šviežias ir neprandama šiluma smile.gif
mes lygiai taip pat darysim, išvedžiosim ortakius, išvedžiosim kondicionierių vamzdukus, o kai atsiras laisvų litukų viską sukabinsim ir pajungsim

kasėm visą vakarą smėlį, ruošiam juodgrindžių betonavimui, turiu jau pūslę ant delno, nors ir su pirštinėm buvau, žodžiu mūsų statybiniai sugebėjimai baigėsi tuo, kad paskambinom ir paprašėm darbininko kuris viską nukastų doh.gif
Atsakyti
klausimas tiems kas daret medinius karkasus langams, ar tarp sienos ir lentos dejot ruberoida ar kokia hidroizoliacija?

kam reikia arko m blokeliu tai parasykit i az, yra like 18-os ir 12-os blokeliu nuo dvieju namu, del kainos suderintumem
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2010 08 05, 21:00)
Link Gervėnupio wink.gif
kiek daug keliat, na tikrai pas jus sunki situacija,  mes buvom sklype po lietų, sausa gražu - na labai nudžiugau

Tai tu pas mane dabar bet kada į svečius gali užsukti. Per mišką net trys keliai link manęs veda rolleyes.gif cool.gif
O dėl to sklypo kėlimo irnesakyk.gif tai, kai paskaičiuojam skirtumą, sklypo pirkimo sumos tarp mūsų ir kitų kaimynų, tai negaila pasidaro ir polinius pamatus pasidaryti, ir sklypą 1,5 m susikelti. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mane čia truputį užjudino su klausimėliais apie namo statybą kelios kauno statybininkės,tai nutariau užsukti pažiūrėti kuom kvėpuojat biggrin.gif
Tuo pačiu ir albumėlį papildžiau nuotraukom,kaip gyvenam šiandien naujuose namuose smile.gif
Mergina05,tai dirbi laisvais vakarais prie namo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2010 08 05, 20:29)
klausimas tiems kas daret medinius karkasus langams, ar tarp sienos ir lentos dejot ruberoida ar kokia hidroizoliacija?

Reikia būtinai dėt,mes dedam dabar ruberoida,ten kur medis glaudžiasi prie mūro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 05 rugpjūčio 2010 - 22:33
QUOTE(LokysL @ 2010 08 05, 22:29)
kam reikia arko m blokeliu tai parasykit i az, yra like 18-os ir 12-os blokeliu nuo dvieju namu, del kainos suderintumem

kabinau langus ant remo, bet atskiros izoliacijos nedariau. siuo metu name jau gyvenam ir kaip tik keli langai dar neaptaisyti. nepastebejau ten nej dregmes nei puvimo kokio. pas mumi polistirolas 5cm storio ant remo uzleistas ~3cm.
pati mediena is kurios dariausi karkasa impregnuota nuo pelesio ir t.t.
Atsakyti
Sveikutes, seniai buvau pas jus, kiek nauju statybininkiu bigsmile.gif Vasara, tai vis neprisedu normaliai prie kompo ax.gif
Reiketu ir man jau imesti savo namuko foto 4u.gif Pasizadu pasitaisyti 4u.gif
Pas mus jau taip letai viskas juda, kad iki kaledu kazi ar isikelsim, o planavom vasaros gale keltis lotuliukas.gif doh.gif Vienaip palnuoji, visai kitaip gaunasi smile.gif Dabar lubas suka, plyteles uzsakytos, laukiam. Rekupa turesim ir mes, jau viskas padaryta, ziuresim gerai jis ar ne, nes kaimynas porina, kad nereikalingas dalykas, kad pradeda per lubas vanduo begti ziemos metu, nieko apie tai nezinau, MB porina, kad tikrai nebegs g.gif

Atsakyti