Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Aš ryt išvažiuoju ir čia aplankysiu tik po 2 savaičių.
Tikiuosi,kad išvysiu gerų žinių čia per šitą laiką.. smile.gif
Garbane26-nenuvilk smile.gif ir Irute1984...
Tada visos kartu draugiškai keliausim į nestuke.gif skyrelį...
Tai gi, nesinervuokit ir visos mėgaukitės vasara ir sulaukit II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 23, 13:46)
as ikeliu koja i naujus namucius, ir grisiu tik sekmadieni jei viskas ok smile.gif
Irute, kur NT biggrin.gif

ryte dariausi buno neigiamas, tik nepazimejau grafike. Sian buvau SPC tai daktaras apziurejo echoskopiskai tai pasake kad jau atkeliauja mmm, nes iskyru pasimate raudonu, nors kolkas iki siol taip nieko ir neprasidejo. Pazymejau tepliojima bet ant popierio tik po echo jos te ir maciau kolkas. Manau su tokiu BT tai tik ryt tos pasirodys su tokiu aukstu dar nekarto nebuvo mm kiek jau matuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 07 23, 12:58)
Na, matuotoju sekta, greitai paaiskinkit, kas cia per sokinejimai  mano grafike  bigsmile.gif

user posted image

Nieko nereiškia tie šokinėjimai antroj fazėj. Esmė yra mmm dieną kokia BT. Jei nekrenta gali NT gadinti, o jei nukrito.. lauki mmm ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės kol kas registruojuos ir aš 4u.gif Šiandien po piet pasidariau dar vieną NT, nes radau užsilikusį
user posted image
Gal sakau kam nors toks virusiuko skleidimas padės mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip noreciau kad virusiukas ir man priliptu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, as pabudau ankstokai, nes i wc labai nrejau. Nutariau pasimatuot BT ir tadum ja nikstukus aplankyt. Nu bet tai uzkilau doh.gif kazkokia nesamone unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 24, 05:40)
Labas rytas, as pabudau ankstokai, nes i wc labai nrejau. Nutariau pasimatuot BT ir tadum ja nikstukus aplankyt. Nu bet tai uzkilau doh.gif kazkokia nesamone unsure.gif

ar tik ovuliacija nebus ankstyva g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif O man ko tai nelabai kokia šiandien savijauta blink.gif gal nuo karščio g.gif naktį ir išskyros negražios pasirodę buvo, bet dabar kaip ir vėl nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 24, 08:18)
ar tik ovuliacija nebus ankstyva  g.gif

va ir as taip pagalvojau g.gif bet kadlyg ir nera taip bve

QUOTE(valiusiuke @ 2010 07 24, 09:08)
Labas rytas  4u.gif  O man ko tai nelabai kokia šiandien savijauta  blink.gif  gal nuo karščio  g.gif  naktį ir išskyros negražios pasirodę buvo, bet dabar kaip ir vėl nieko  doh.gif

laikykis mergyt, gal del karscio
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 24, 08:10)
va ir as taip pagalvojau g.gif bet kadlyg ir nera taip bve
laikykis mergyt, gal del karscio

mano praeitas ciklas irgi taip pat subludijo, ovuliacija is 22 cd nusikele i 11cd.
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 24, 06:40)

as sian irgi dviem valandom anksciau matavausi, del tokiu paciu priezasciu ale BT tokia pati. smile.gif jau kilt turetu pradet unsure.gif

o ciklai nuo karsciu gali grybauti. va si menesi ne vienai podruskei mmm neatejo laiku - visoms 2-3 dienom anksciau blink.gif ir paciai sutrumpejo ciklas 2 dienom. tai dabar neaisku kaip ir su ovuliacija turi buti g.gif
Atsakyti
va va as ir galvoju kad kalti karsciai, dar plius vakar su MB susipykom. Man tik keista kad tempa veliau pakrito g.gif nes po nikstuku aplankymo nebemiegojau. Bet ir tai vistiek aukstoka. Kazkod turiu itarima, kad ir man sis ciklas subludys. Na ND atlikinejam tai turetu buti viskas gerai. Tk keista kazkaip ziuret i grafikei
Atsakyti