Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(neirida @ 2010 08 05, 07:46)
Sveika Garbane mirksiukas.gif  aga pagaliau ovuliavau. O sakykit gali buti jog BT rodo jog ivyko  O, bet realiai O nebuvo g.gif  nes zinau kad jei BT rodo kad nevyko, tai vistiek merginos pastoja, tai man kilo toks klausimas  biggrin.gif

neturetu, juk ir buna anovuliaciniai ciklai, nors kaip ir visur visada buna isimciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 05, 08:46)
Sveika Garbane mirksiukas.gif  aga pagaliau ovuliavau. O sakykit gali buti jog BT rodo jog ivyko  O, bet realiai O nebuvo g.gif  nes zinau kad jei BT rodo kad nevyko, tai vistiek merginos pastoja, tai man kilo toks klausimas  biggrin.gif

o man buvo toks variantas: ir OT buvo teigiamas ir FF breze kad O ivyko, nes buvo tas tempos suolis per 0,2 laipsnio bet auksciau 36,7 nepakilo. pasidarius Prg tyrimus paaiskejo jog O nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 05, 09:02)
o man buvo toks variantas: ir OT buvo teigiamas ir FF breze kad O ivyko, nes buvo tas tempos suolis per 0,2 laipsnio bet auksciau 36,7 nepakilo. pasidarius Prg tyrimus paaiskejo jog O nebuvo  doh.gif

tai gal ir man visgi reikia ji pasidaryti... o atsakymai greitai buna sio tyrimo?
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif

Mano BT vel suoliuoja doh.gif
Ziuresim kaip toliau bus... g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

user posted image

na idomiai tie mano ciklai, si vasara iskraipe viska kaip tik galejo doh.gif Niekad tokiu trumpu ir tokiu ilgu (kaip buvo pries kelis menesius) ciklu neturejau, kaip sia vasara biggrin.gif Laukiu rudens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 05, 08:34)
Sveikutes  4u.gif

user posted image

na idomiai tie mano ciklai, si vasara iskraipe viska kaip tik galejo  doh.gif Niekad tokiu trumpu ir tokiu ilgu (kaip buvo pries kelis menesius) ciklu neturejau, kaip sia vasara  biggrin.gif Laukiu rudens  biggrin.gif

Mano manymu graziai ir uztikrintai kyli mirksiukas.gif Gal ir nereikes rudens laukti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 05 rugpjūčio 2010 - 08:36
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 05, 10:35)
Mano manymu graziai ir uztikrintai kyli  mirksiukas.gif  Gal ir nereikes rudens  laukti 4u.gif

labas rytas smile.gif ir as idedu savo bt,nu gal jau ryt nubres ir man linija. tik jei O linija bres 15 cd,tai kazin ar pataikem gerai su ND ,nes vakar jau nebuvo galimybes, nebent siand jeigu dar bus veiksminga smile.gif ka manot? g.gif http://www.babyplan.ru/profile/58300 ir FF rodo ta pati
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 05, 08:45)
labas rytas smile.gif  ir as idedu savo bt,nu gal jau ryt nubres ir man linija. tik jei O linija bres 15 cd,tai kazin ar pataikem gerai su ND  ,nes vakar jau nebuvo galimybes, nebent siand jeigu dar bus veiksminga smile.gif  ka manot? g.gif  http://www.babyplan.ru/profile/58300  ir FF rodo ta pati

su ND viskas puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 05, 08:45)
labas rytas smile.gif  ir as idedu savo bt,nu gal jau ryt nubres ir man linija. tik jei O linija bres 15 cd,tai kazin ar pataikem gerai su ND  ,nes vakar jau nebuvo galimybes, nebent siand jeigu dar bus veiksminga smile.gif  ka manot? g.gif   http://www.babyplan.ru/profile/58300  ir FF rodo ta pati

As sakyciau - pabandykit, - gi blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif

O gal dar ir uztaikysit 4u.gif

O mes su MB tai bent jau kol kas esam pasiryze si menesi pradedant nuo kitos savaites "atidirbti". Pabandysim ND daryti kasdien, - kad nepraziopsot O kaip kad bijau praeita cikla buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 05 rugpjūčio 2010 - 08:56
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 05, 10:48)
su ND viskas puiku mirksiukas.gif

tai tada thumbup.gif ,lauksim rezultatu,kai nubres O linija,tada pradesiu gerti DUPH ziuresim kaip bus
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 05, 08:55)
tai tada  thumbup.gif  ,lauksim rezultatu,kai nubres O linija,tada pradesiu gerti DUPH  ziuresim kaip bus

O kodel ta DUPH gersit? Cia savo nuoziura ar gydytoja prirasiusi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 05, 10:54)
As sakyciau - pabandykit, - gi blogiau tikrai nebus  mirksiukas.gif

O gal dar ir uztaikysit 4u.gif
O mes su MB tai bent jau kol kas esam pasiryze si menesi pradedant nuo kitos savaites  "atidirbti". Pabandysim ND daryti kasdien, - kad nepraziopsot O kaip kad bijau praeita cikla buvo  ax.gif

mes praeita cikla bandem kasdien ir jutau kad galejo bandyti kabintis,bet mmm prasidejo anksciau ir dar tooooks kresulys iskrito blink.gif ,ir krutine dar skaudejo jau susirgus,ko niekada man nebudavo,tikriausiai pabego zirniukas verysad.gif
Atsakyti