Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Garbane, as priziriu tave laikykis ir nekrisk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 07 26, 08:02)
Labas rytas visoms  4u.gif ,
Kagi pasidariau siandien ryte testuka ir ka as matau, ogi rysku vaiduokli  bigsmile.gif , tempteratura dar sik tiek pakilo, taigi as  nestuke.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  4u.gif , vaje, kokia as laiminga  biggrin.gif .
Ikeliu savo grafikeli ir visoms po kruva virusiuku .......................... rinkites, tikrai bus laimingi  4u.gif
user posted image

wub.gif sveikinimai didziausi wub.gif vakar paziurejau tavo BT, taip ir pamaniau, kad nestuke.gif garantuotas
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 26, 07:53)
Garbane, as priziriu tave laikykis ir nekrisk  mirksiukas.gif  4u.gif

kazkaip nezinau smile.gif negaliu pazadeti smile.gif
Atsakyti
Kagi pasidariau siandien ryte testuka ir ka as matau, ogi rysku vaiduokli  bigsmile.gif , tempteratura dar sik tiek pakilo, taigi as  nestuke.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  4u.gif , vaje, kokia as laiminga  biggrin.gif .

Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Griebiu ir aš virusiuką wub.gif
Atsakyti
Ikeliu savo grafikeli ir visoms po kruva virusiuku .......................... rinkites, tikrai bus laimingi  4u.gif
user posted image

Nuosirdziai sveikinu friends.gif
Atsakyti

kuo didziausi sveikinimai nestuke.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 07 26, 08:10)

dideliausi sveikinimai nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(irute1984 @ 2010 07 25, 22:16)
na ka tai mm taip kolkas ir nesulaukiau sestadieni vakare ir sian ryte iski patepliojo sviesiu krajuku ir nieko po pietu sian vel cremy isskyras pastebejau. Nezinau kas man ia darosi penktadieni NT buvo neigiamas o mm taip ir nesuaukiau g.gif siau jau buvo jausmas kad jau jau prapliups uejus i WC pamaciau tik Cremy isskyras g.gif  neisivaizduoju kas man cia darosi. Gerai kad ketvirtadieni uzsirasius pas giu tai jis man bent paaiskins kas nutiko ax.gif nes tikrai netykiu kad  nestuke.gif

Galėjo ir O vėliau įvykti (kai nematavai sunku tiksliai pasakyti), bet aišku geriau būtų kad testas tiesiog dar neparodė biggrin.gif Kodėl nematuoji BT? g.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 07 25, 23:06)
O aš šiandien baimės aptūrėjau galvojau kad jau pas jus teks sugrįžt, bet nuvažiavau į priėmimą viskas pasirodo gerai, mačiau plakančią širdutę  wub.gif ,

wub.gif Saugok save

QUOTE(Gintatute @ 2010 07 25, 23:19)
Sveikinu valiusiuke  4u.gif
Merginos ar galetumet pakomentuot,kaip jums atrodo kada galejo vykt O?  4u.gif
user posted image

Pas mane mmm labai negausios,jau prisigalvoju visko,kad gal delto ir neuzkimba?  g.gif
Ir kaip su tom eggwhite,ar gali but kad pasibaigia diena pries O  g.gif

O galėjo būti 15 cd. Uždėk 18 cd 36,6 - nurėtų nubrėžti programa mirksiukas.gif
Dėl negausių mmm tai gali būti - parodo nedidelę gleivinę. O kiek laiko nepavyksta jau pastot?
O įvyksta kai pasibaigia eggwhite.

Kagi pasidariau siandien ryte testuka ir ka as matau, ogi rysku vaiduokli  bigsmile.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 26 liepos 2010 - 09:11
Dalinu ir toliau virusiukus nestuke.gif , o rytoj jau lekiu pas gine ax.gif , reikia patvirtinti, ir rekomendacijas isklausyti, nes pries 4 men buvo nesivystantis, tai manau bus daugiau apribojimu smile.gif .
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 07 26, 09:34)
Dalinu ir toliau virusiukus  nestuke.gif , o rytoj jau lekiu pas gine  ax.gif , reikia patvirtinti, ir rekomendacijas isklausyti, nes pries 4 men buvo nesivystantis, tai manau bus daugiau apribojimu  smile.gif .
4u.gif

taip anksti nieko nematys dar 4u.gif patariu neskubeti. Jei netyre, kas issauke nesivystanti, nieko kitaip nepatars 4u.gif Tiesiog ramiai lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 07 25, 22:16)
Sveikutes  smile.gif

na ka tai mm taip kolkas ir nesulaukiau sestadieni vakare ir sian ryte iski patepliojo sviesiu krajuku ir nieko po pietu sian vel cremy isskyras pastebejau. Nezinau kas man ia darosi penktadieni NT buvo neigiamas o mm taip ir nesuaukiau g.gif siau jau buvo jausmas kad jau jau prapliups uejus i WC pamaciau tik Cremy isskyras g.gif  neisivaizduoju kas man cia darosi. Gerai kad ketvirtadieni uzsirasius pas giu tai jis man bent paaiskins kas nutiko ax.gif nes tikrai netykiu kad  nestuke.gif

man taip irgi buvo su pirmu pastojimu 4u.gif taip kad gali truputi ir tiketis, juk to cia visos susirinkom biggrin.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir be abejo priglaudziam viena virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 26, 09:39)
taip anksti nieko nematys dar 4u.gif patariu neskubeti. Jei netyre, kas issauke nesivystanti, nieko kitaip nepatars 4u.gif Tiesiog ramiai lauk smile.gif

zinau,kad nematys, bet gine manes laukia, nes "kartu" planuojam nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 07 25, 21:19)

Merginos ar galetumet pakomentuot,kaip jums atrodo kada galejo vykt O?

Manau 15CD

QUOTE(Mamukas30 @ 2010 07 26, 06:02)

Sveikinimai 4u.gif Gal nuotraukele? rolleyes.gif
Atsakyti