QUOTE(MataHari @ 2006 05 30, 11:30)
Pirmasis 5k. geso ir niekaip negalėjo pajudėti iš vietos ten, kur reikia įsibėgėt iki 30-35km/h ir sustot prie stop linijos. Mergina kankino variklį bandydama įvažiuoti į garaža, geso 3 kartus, egzaminuotojas net išlipo iš mašinos ir stovėdamas stebėjo, kada ji pagaliau įsipaišys. Ir ką jūs manot? Abu "vairuotojai" iš aikštelės išvažiavo tiesiai į gatvę tęsti egzamino. O aš galvojau, kad po tokių klaidų niekas į gatvę nebeleidžia. Pasirodo, po "pravalo" aikštelėje, galima pasitaisyt gatvėje...
Aš vakar laikiau

Užgesau daug kartų (net nepamenu kiek) prie pat stop linijos, dar ant estakados

Naujas jautrus Golfas pasitaikė, o jaudulys darė savo

Bet kiek žinau, kol nepajudėjai per stop liniją, tai gali gesti kiek nori. Žodžiu, tikrai maniau neišlaikysiu, dar ta estakada. Bet jis sako, na, įvažiuok dar į garažą (90 laipsnių) - įvažiavau lengvai, nes tikrai daug drožiau kaimo pievoje, įsicinkinus buvau neblogai

Tada sako: na, nemažai tu čia klaidų padarei, tai ar dar bandysim į miestą važiuot?

Aš: žinoma

Ir vsio. Mieste nėra kas daryt, išskyrus tai, kad tris kartus reikėjo sukti kairėn

ir dar porąkart gesau

O jis visą laiką tyli, tik stebi, kaip bėgius junginėju, sankabą maigau. O man vis galvoje sukasi mintys: ką jis apie mane galvoja? Idiotė kokia, nemoka neužgesdama pajudėti, o bėgius kaip jungia.

Bet rezultate išlipome iš mašinos, jis nueidamas: eikite į salę ir palaukite kol pakvies. Aš: aha, aha, ačiū

Bet taip ir nesupratau, ar prametė, ar ne. Ateinu ir klausiu tos bobos, tai ką išlaikiau. Ji, nustebusi, kad dar nežinau: taip
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 06 21, 13:22)
Su marsruto planu duoda susipazint, ale ka tu ten suvoksi, kai rankos is baimes dreba...

...
Siaip instruktoriai turi zinoti tuos marsrutus ir pavojingiausiom vietom pravaziuot. Viena pavojingiausiu- tai uz viaduko (is Traku puses vaziuojant i Vilniu) susivokt, per kur nuvaziuot ant kelio, vedancio i Kauna. Dazniausiai visi pravaro pro posuki ir atsiduria degalinej, po ko egzas buna baigtas.
Nieks nedavė man su niekuo susipažint. Kai kurie net neparodo, kaip reiks aikštele pravažiuot.
Be to, mieste juk sako, kur važiuoti, t.y. kur sukti. Gal visiems skirtingai
Sėkmės visom dar tik laikysiančioms. Tik nesijaudinkit