Įkraunama...
Įkraunama...

Važiuojam į Siciliją :)

Mes kai keliaujam nieko nerezervuojam iš anksto, kad neprisiririšt prie laiko.
Dėl kelto tai problemų nėra, labai panašus persikėlimas kaip iš Klaipėdos į Smiltynę, tik atstumas gal dvigubai didesnis, keltai kursuoja kas 40min, mes mokėjom 58 eurus.
Jei į Siciliją keliesi tik 4 dienom, kainuoja 30 euru. Tas 58, skaitosi trim menesiam.
Mes kėlėmės su šita firma http://www.caronteto..._us/stretto.mvd
čia surašyti visi grafikai ir kainos.
Beje galimybė yra keltis į Siciliją ir iš Salerno (pravažiavus iš karto Amalfi pakrantę)

Iš dar vertų pamatyti vietų nepaminėjau, Stroblolio (su veikiančiu ugnikalniu), Vulkano ir Lipario salų, taip pat turint laiko ir noro yra keltai į Maltą.
Turint kelionei mėnesį galima visur suspėt, 15 dienų kurias keliavom užteko bendram vaizdui susidaryt, kur galima grįžt ir skirt dagiau laiko, o kur užtenka užsidėt pliusiuką smile.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif

QUOTE(_|ingute|_ @ 2011 01 02, 16:11)
Turint kelionei mėnesį galima visur suspėt, 15 dienų kurias keliavom užteko bendram vaizdui susidaryt, kur galima grįžt ir skirt dagiau laiko, o kur užtenka užsidėt pliusiuką  smile.gif


Na tik nesakykit, kad per šią kelionę tik bendrą vaizdą susidarėt lotuliukas.gif Tikrai nepanašu schmoll.gif Mano draugai irgi kartais truputį pajuokauja, kad aš kai kur tik pliusiukus užsidedu, bet tikrai nieko panašaus nėra - ką noriu pamatyt pamatau, kas nedomina atsisakau schmoll.gif Ką mums daryt, jei nesam mėgėjai pasyvaus poilsio (aišku jo irgi truputį reikia, bet tikrai nevažiuočiau į kokį viešbutį kur viskas įskaičiuota pagulėt savaitę ar dvi pleže schmoll.gif ) Mums tokios intensyvios kelionės pats tas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 02 sausio 2011 - 15:55
Prašom, prašom 4u.gif
Nu mes vienais metais darom tokia intensyvią kelionę, kitais tokią mažesnio tempo.
Pirma mūsų kelionė automobiliu po Europą, buvo iki Barcelonos, pro Žydrają, pakrantę.
Antra buvo skirta labiau isigilint į regioną: Pvz 5 nakvynės prie Gardos važinėjant po miestelius, skirta Šiaurinei Italijai pažinti.
Trečia buvo planuota Austrija, Sveicarija, Prancūzija, t.y tyrinėt Alpėm, bei Prancūzijos pilim. Dėl oro teko persiorientuot į exprontu į labiau skirtą tam tikram regionui pažint, be to buvo ne tie patys kompanionai, tai dėl interesų komfliktų, teko stabdyt tempą.
Nu o šiemet ta pati laiko patikrinta kompanija, kadangi pernai gavos palyginus rami tai šiemet užplanavom tokią. Kelionė pavyko nors grįžtant buvo nemažai streso.
Atsakyti
Malonu buvo skaityti, puiki kelionė, puikus ir reportažas. Galima tik pavydėti. ax.gif
Atsakyti