Įkraunama...
Įkraunama...

taupančiųjų savaitės meniu-5

QUOTE(raganiuke52 @ 2010 11 16, 17:45)
lazanija, greita pigu ir laabai skanu thumbup.gif . Vaikinas net pav. sugalvojo garfildo lazanija.  smile.gif

O tu dar pabandyk Lazanija su lavašu Aš, aišku, ir lavašą pati darau, tai man dar pigiau išeina
QUOTE(MERENGE @ 2010 11 16, 21:59)
oi priminei tu man seną gerą laiko patikrintą silkę "pad šūbai" thumbup.gif buvau visai pamiršus, reiks įtraukti į meniu

Darau pagal šitą receptą- mhmmm
silkė pataluose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarūnė: 17 lapkričio 2010 - 08:55
QUOTE(raganiuke52 @ 2010 11 16, 17:45)
o kiek nauju ideju o jau kamuoliukai tai isvis super duper, juolab, kad norfoje akcija bemieliai teslai, tik 1,99lt. Butinai isbandysiu, dar superinis geris kuri vakar atradau lazanija, greita pigu ir laabai skanu thumbup.gif . Vaikinas net pav. sugalvojo garfildo lazanija.  smile.gif

musu Norfoj, rugsejo men. buvo tesla po 1.99lt,dabar nepastebejau g.gif reiks patikrint bigsmile.gif
Man toks klausimas kilo, gal dar ankstoka, bet kaip zadat taupyt per sventes,m ta prasme sventiniam stalui ? ar netaupysit? g.gif man dar plius vaiko gimtadienis doh.gif
tai jau pradedu mastyt ka butu galima pasiruosti skanaus,sventisko ir tuo paciu nebrangaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2010 11 17, 09:09)
musu Norfoj, rugsejo men. buvo tesla po 1.99lt,dabar nepastebejau  g.gif  reiks patikrint  bigsmile.gif
Man toks klausimas kilo, gal dar ankstoka, bet kaip zadat taupyt per sventes,m ta prasme sventiniam stalui ? ar netaupysit?  g.gif man dar plius vaiko gimtadienis  doh.gif
tai jau pradedu mastyt ka butu galima pasiruosti skanaus,sventisko ir tuo paciu nebrangaus  g.gif

Meniu dar negalvojau, nes neaišku, kur per šventes būsim, o ir giminė labai siaura pas mus, neprireikia n patiekalų smile.gif Bet taupysiu jau vien tuo, kad naudosiu kai ką iš šaldiklio atsargų: vyro sužvejotą didelį karpį, virtus šaldytus grybus, džiovintus grybus, šaldytas uogas. Kalėdoms kažkokį kepsnį kepsiu, norėčiau kalakuto, bet kas jį tokį didžiulį suvalgys. Dar žadu šiom dienom kept Kalėdinį džiovintų vaisių pyragą, jį reikia kept prieš pora mėnesių, bet užpernai kepiau prieš mėnesį ir užteko. Tai jau turėsiu vieną saldėsį iš anksto pagamintą.
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2010 11 17, 10:09)
Man toks klausimas kilo, gal dar ankstoka, bet kaip zadat taupyt per sventes,m ta prasme sventiniam stalui ? ar netaupysit?  g.gif man dar plius vaiko gimtadienis  doh.gif
tai jau pradedu mastyt ka butu galima pasiruosti skanaus,sventisko ir tuo paciu nebrangaus  g.gif

Be abejo, taupysim ax.gif Aš irgi dar nesugalvojau, ką gaminsiu, bet tikrai nesišvaistysiu pinigais schmoll.gif Dar šiemet automatiškai mažiau išsileis šventėms, nes nebus pusės savaitės laisvos, o eilinis savaitgalis biggrin.gif Mažiau dienų namie sėdėsim, mažiau ir suėsim hihihi.gif
Atsakyti
daug skanėstų pridėjot. šaunios visos labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2010 11 16, 20:31)
Vėjūna, smagių idėjų pamėtėjai  thumbup.gif ačiū 4u.gif tik gal dar gali papasakoti apie kremines kepenėles? 4u.gif

Labai prasom, kad tik padetu 4u.gif biggrin.gif

Kepeneles apkepu ant aliejaus - sviesto misinio, tada dedu ziedeliais pjaustyto svoguno nemazai ir grybu, tokiu kokiu turiu, dabar dar turiu uzsisaldzius, veliau perku pievagrybius. Kai jau viskas beveik iskepa (uztrunka neilgai, nes kepeneliu svarbiausia neperkepti), uzpilu misiniu , kuri maisau mazdaug tokiu santykiu 150 g grietines, 1,5 v. s. sojos padazo, 1,5 v. s. cili padazo, maltų juodųjų pipirų, druskos pagal skoni. Pakaitinam iki uzvirimo.

Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2010 11 17, 09:54)
O tu dar pabandyk Lazanija su lavašu Aš, aišku, ir lavašą pati darau, tai man dar pigiau išeina

Darau pagal šitą receptą- mhmmm
silkė pataluose

aš darau pagal mano mamos receptą, tai skaniau man dar niekur neteko valgyti. TAvo nurodytą receptą jau bandžiau anksčiau smile.gif

QUOTE(Donatella @ 2010 11 17, 10:09)

man tai ramu, nes švesim arba pas anytą, arba pas mano mamą, tai maistu rūpinsis jos, aš nebent kokį pyragą pakepsiu ar sausainiukų blush2.gif
Atsakyti
mes taip pat kucias ir kaledas svenciam pas tevus ax.gif man kainuoja tik koks pyragas, ar sampanas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2010 11 17, 11:43)
Labai prasom, kad tik padetu 4u.gif  biggrin.gif

Kepeneles apkepu ant aliejaus  - sviesto misinio, tada dedu ziedeliais pjaustyto svoguno nemazai ir grybu, tokiu kokiu turiu, dabar dar turiu uzsisaldzius, veliau perku pievagrybius. Kai jau viskas beveik iskepa (uztrunka neilgai, nes kepeneliu svarbiausia neperkepti), uzpilu misiniu , kuri maisau mazdaug tokiu santykiu 150 g grietines, 1,5 v. s. sojos padazo, 1,5 v. s. cili padazo, maltų juodųjų pipirų, druskos pagal skoni. Pakaitinam iki uzvirimo.

dėkui 4u.gif kaip supratau, tu jų netrini - valgot ne kaip kreminę sriubą, o kaip mėsytę su padažu?
Atsakyti
Mes irgi sventes pas tevu ir uosviu sutiksim, tai rupinsiuosi, tik saldumynais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2010 11 17, 17:02)
mes taip pat kucias ir kaledas svenciam pas tevus  ax.gif  man kainuoja tik koks pyragas, ar sampanas  ax.gif

Man, kad ir pas tevus, tai nelabai patogu tik su kokiu pyragu ateit. Stengiuos kazka daugiau atsinest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2010 11 17, 14:42)
aš darau pagal mano mamos receptą, tai skaniau man dar niekur neteko valgyti.

Pasakok receptą bigsmile.gif
Jau verdu daržoves, bus ir pas mus šiandien silkė pataluose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.Jurgita: 18 lapkričio 2010 - 09:59