Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Molė @ 2006 08 10, 13:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir Koalamama sako, kad jeigu kada sugalvos arba vaikai paprašys, tai tada ir tuoksis. Juokas ima. Nu jeigu jum taip priimtina gyventi, tai kam tuoktis senatvėje?
g.gif

Kas sakė, kad senatvėj, kas sakė, kad tuokiasi, aš dar nesiruošiu nes man kol kas ir taip gerai. O jei kada tektų tikrai nebus LT ir tikrai nebus "zagso" O jųs kam tuokiaties tokioj jaunystėj? Kad užsitikrint finansinę ateitį? Kad vaikai tėvą turėtų? Kas kada norės tas tada tuoksis arba ne,bet tai priklauso tik nuo mūsų su vyru. Ir dar pasikartosiu ne dėl papročių ar dėl šventės sau ar kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 08 10, 13:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ........ nu tema super....
1. tuoktis prasmes nemato - taciau tuoksis jau kitais metais
2. dokumentai nieko nekeicia jausmu nepriduoda - taciau juos vis delto tvarkysis
3. zmoniu vestuvese nenori taciau vakariene organizuoja
4. aplinkiniu poziuris nei vienam nesvarbus - taciau tuokiasi kad "KAD JIS NENORI IR NELEIS, KAD KAS NORS APIE MANE TAIP GALVOTU AR KALBETU"
5. formalumu islaikymas nieko neduoda - taciau vis tiek ju laikysis.....
niekada man santuoka nebuvo gyvenimo tikslu, bet niekada garsiai nerekiau kad man to nereikia.... na teka viskas sava vaga ir tiek.... tai kam aiskinti apie beprasmybe kai pats ketini zengti i ta pacia beprasmybe kurioje mes esame dabar  g.gif kam visus tikinti santuokos bereiksmiskumu ketinant susituokti..... g.gif  g.gif

gal reikejo mazdaug nuo pradziu diskusija paskaityti ar ka? g.gif
man nesvarbus poziuris aplinkiniu.
cia parasiau del to, kad visos beveik teigia, kad jis svarbus merginom ir jos siekia teketi, o vyrams vestuves nereikalingos.
tai norejau paaiskinti kad buna kiek kitaip. man kitu poziuris nesvarbus, o mano vyras sako, kaip jau parasiau anksciau. nes matyt jam teko girdeti tokiu pasisakymu kaip nekuriu cia forume, todel pasake, kad nenori, kad apie mane kas nors taip pasakytu ir pagalvotu.
cia svarbu jam ne man, nes man tai atrodo, kad tokie galvojantis ir pasisakantys arba be reikalo komentuoja ko negali suprasti, arba kartais ir savo pykti lieja, del to kad teketi nori mirksiukas.gif
todel papasakojau istorija, noredama iliustruoti tokia situocija, kai vyrams vestuves rupi, ne moteriai mirksiukas.gif
as manau, kad formalumai nieko neduoda, giliai isitikinus tongue.gif
o kadangi jau susiforminsim, tai tevus grazu nusivest ir restorana, ania? ax.gif bent jau musu santykiai su tevais tokie. bet jokios minios n+tos eiles giminaiciu, pries kuriuos prisiekiniesiu man nereikalingi.
beje neskaiciau cia niekur, kad santuoka beprasmybe, skaiciau tik kad formalumai ne visiems prasmes turi doh.gif gal cia as ka praleidau g.gif
apie tai jau irgi buvo.
siaip rasant komentara, patartina kazkiek tema perzvelgti nuo pradziu, nes kai kas jau buna aptarta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2006 08 10, 14:23)
O kas yra vestuves? Priesaikos, pasikeitimas ziedais, o jei reikia tik popieriu uztenka nueiti ir susirasyti be priesaiku, be ziedu.

ax.gif
tai as butent apie tai. nuo to laiko mes seima, musu akimis, ir tai svarbiausia. o popieriai prasmingumo neprides mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

trumpai tariant diskusija beprasmiska...... kaip ir santuoka ruosiantis teketi bei formalumai, kurie visai nieko nekeicia, bet kuriuos ruosiates tvarkyti........ del kitu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje butent tokia santuoka ir baisiausia kai tuokiamasi del kitu del to "ka aplinkiniai pasakys" ..... va taip teketi tikrai nenoreciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 10 rugpjūčio 2006 - 14:45
2. dokumentai nieko nekeicia jausmu nepriduoda - taciau juos vis delto tvarkysis
4. aplinkiniu poziuris nei vienam nesvarbus - taciau tuokiasi kad "KAD JIS NENORI IR NELEIS, KAD KAS NORS APIE MANE TAIP GALVOTU AR KALBETU"
niekada man santuoka nebuvo gyvenimo tikslu, bet niekada garsiai nerekiau kad man to nereikia.... na teka viskas sava vaga ir tiek.... tai kam aiskinti apie beprasmybe kai pats ketini zengti i ta pacia beprasmybe kurioje mes esame dabar  g.gif kam visus tikinti santuokos bereiksmiskumu ketinant susituokti..... g.gif  g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif gerai pavarei
thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2006 08 10, 14:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir Koalamama sako, kad jeigu kada sugalvos arba vaikai paprašys, tai tada ir tuoksis. Juokas ima. Nu jeigu jum taip priimtina gyventi, tai kam tuoktis senatvėje?
g.gif

Koalamama turbūt anūkų prašys, kad jos nuometą neštų, o proanukiai gėles barstys nuotakos taku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 08 10, 18:14)
Koalamama turbūt anūkų prašys, kad jos nuometą neštų, o proanukiai gėles barstys nuotakos taku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne turbūt, o tiksliai tu čia pataikei kaip pirštu į ... Vat tada tai tikrai bus MŪSŲ ŠEIMOS šventė. mirksiukas.gif
Atsakyti

clap_1.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif nei pridursi, nei atimsi first.gif
Papildyta:
QUOTE(sicilija @ 2006 08 10, 19:14)
Koalamama turbūt anūkų prašys, kad jos nuometą neštų, o proanukiai gėles barstys nuotakos taku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(koalamama @ 2006 08 10, 19:31)
Ne turbūt, o tiksliai tu čia pataikei kaip pirštu į ... Vat tada tai tikrai bus MŪSŲ ŠEIMOS šventė. mirksiukas.gif

O tada kaip bus sakoma "seniukams protas pasimaise" hihihi.gif
Kaip ten sakei visuomene visko sugalvoja, kad galetu pateisinti biggrin.gif
Tokia rimta tema pavertem juokos objektu lotuliukas.gif , matomai kitaip jos neuzbaigsim mirksiukas.gif Svarbiausia, kad papykusiu nebutu smile.gif
Atsakyti
jo svarbiausia, kad nei viena neįsižeistų ir neužsirauktų user posted image

ir bus tos user posted image user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 08 10, 15:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

trumpai tariant diskusija beprasmiska...... kaip ir santuoka ruosiantis teketi bei formalumai, kurie visai nieko nekeicia, bet kuriuos ruosiates tvarkyti........ del kitu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

beje butent tokia santuoka ir baisiausia kai tuokiamasi del kitu del to "ka aplinkiniai pasakys" ..... va taip teketi tikrai nenoreciau...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip diskusija yra tema apie tai kad daugeja vyru, kurie mano, kad vestuves nereikalingos. (tema reik paskaityt)
as apie tai ir diskutuoju, rasydama, kad egzistuoja atvirkstiniu variantu, t.y. kad tikrai yra vyru, kurie labiau negu moteris mano kad vestuviu reik.
jei tingima pasekti visa diskusija ir siek tiek isigilint i ja, tada ji tikrai bereikalinga drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 08 09, 17:47)
Tai kaip rasiau savo partneriui buvau apie tai pora kartu uzsiminusi, bet deja tai nedave jokiu vaisiu, bent matomu, tai ar verta zirsti, kol ispildys ta mano svajone, kaip sake jis ir to noretu, bet nera laiko, netinkamos aplinkybes ir t.t. O gal cia tik pasiteisinimas  g.gif  Gal istiesu verta pradeti mastyti, kad tai neman skirtas zmogus  blink.gif
Baisiausia, kad is jo seimos (turi dar broli ir seseri, jis vyriausias) jis liks vienintelis nevedes, jo brolis veda rugseji, o as net bijau dalyvauti vestuvese, nes visi giminaiciai zinau jog uzsipuls su tuo paciu klausimu, "kada jusu vestuves, dabar jusu eile", o ka man, vel reiks meluoti sau, bei aplinkiniam, jog "kam mums tos vestuves"  doh.gif

Pembroksiuke kaip laikaisi mirksiukas.gif Niu ir gerai, kad jis liks vienintelis nevedes, tai jam bus pavyzdys, kad ta santuoka nera jau cia toks baisus dalykas ir visai gal dar pamanys thumbup.gif Cia juk viena forumo dalyve rase, o jos situacija buvo tokia pati kaip tavo, ir vede draugai ji paprotino doh.gif O kai giminaiciai prades klausineti "kada vestuves", tai teisiai ir sviesiai sakyk, kad tegul jo klausia o ne taves ar kazka panasaus. Ne mums gi moterims reikia pirstis ax.gif
Turbut elkis taip kaip ismintis liepia...Paziuresim kaip man dar paciai viskas pasibaigs mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 08 11, 19:35)
Pembroksiuke kaip laikaisi mirksiukas.gif Niu ir gerai, kad jis liks vienintelis nevedes, tai jam bus pavyzdys, kad ta santuoka nera jau cia toks baisus dalykas ir visai gal dar pamanys thumbup.gif Cia juk viena forumo dalyve rase, o jos situacija buvo tokia pati kaip tavo, ir vede draugai ji paprotino doh.gif O kai giminaiciai prades klausineti  "kada vestuves", tai teisiai ir sviesiai sakyk, kad tegul jo klausia o ne taves ar kazka panasaus. Ne mums gi moterims reikia pirstis ax.gif 
Turbut elkis taip kaip ismintis liepia...Paziuresim kaip man dar paciai viskas pasibaigs  mastau.gif

Sveikute, ai ka as zinau, kazkaip paskutinem dienom daug daugiau pradedu galvoti apie skyrybas, o ne pie vestuves doh.gif Zinai pradedu galvoti, po velniu gyvenu devynerius metus su zmogumi ir galim sakyti stoviu vietoj, jokiu perspektyvu,jokiu zingsniu i prieki, pradedu galvoti jog esu vertesne gersenio gyvenimo unsure.gif Ai, o gal cia tik PMS doh.gif
O kaip tau - nesipersa? friends.gif
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 08 12, 15:49)
Sveikute, ai ka as zinau, kazkaip paskutinem dienom daug daugiau pradedu galvoti apie skyrybas, o ne pie vestuves  doh.gif  Zinai pradedu galvoti, po velniu gyvenu devynerius metus su zmogumi ir galim sakyti stoviu vietoj, jokiu perspektyvu,jokiu zingsniu i prieki, pradedu galvoti jog esu vertesne gersenio gyvenimo  unsure.gif  Ai, o gal cia tik PMS  doh.gif
O kaip tau - nesipersa?  friends.gif

Labutis 4u.gif Vyk salin ta PMS gun_bandana.gif, nes jis tik viska pagadina schmoll.gif Svarbiausia niekada neskubeti ir daug, daug... issikalbeti su savo mylimu zmogumi kas neramina. Zinokis man taip palengvejo, kai mes pakalbejom, kazkaip taip netiketai prasidejo viskas nuo to kai jis manes paklause "kas tave neramina". Tad dabar taip apsiraminau, niu bet dar nepasipirso ax.gif Tad ziuresiu ar pagrys savo pasakymus mastau.gif
Zinai as sitame forume radau daug geru minciu, pasisakymu, kas tikrai daug ka leido blaiviai apmastyti g.gif Tad baigsis PMS, dangus nusvis kitom spalvoms ir tada vel viska apmastyk ir pasikalbek dar karta su juo. Juk vaikas seimoje svari priezastis tuoktis ir kurti seima ne tik sirdyje, bet ir teisiskai, bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 08 12, 17:59)
Labutis  4u.gif Vyk salin ta PMS gun_bandana.gif, nes jis tik viska pagadina schmoll.gif  Svarbiausia niekada neskubeti ir daug, daug... issikalbeti su savo mylimu zmogumi kas neramina.  Zinokis man taip palengvejo, kai mes pakalbejom, kazkaip taip netiketai prasidejo viskas nuo to kai jis manes paklause "kas tave neramina". Tad dabar taip apsiraminau, niu bet dar nepasipirso ax.gif Tad ziuresiu ar pagrys savo pasakymus  mastau.gif
Zinai as sitame forume radau daug geru minciu, pasisakymu, kas tikrai daug ka leido blaiviai apmastyti  g.gif Tad baigsis PMS, dangus nusvis kitom spalvoms ir tada vel viska apmastyk ir pasikalbek dar karta su juo. Juk vaikas seimoje svari priezastis tuoktis ir kurti seima ne tik sirdyje, bet ir teisiskai, bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

Sio menesiuko 24d. bus tie nelemti devyni metukai, tai ta proga stengsiuosi uzmegsti pokalbi, apie tai, kad jau daug laiko mes kartu ir pats laikas butu zengti koki lemtinga zingsni- arba vedybos arba skyrybos mastau.gif
Atsakyti