Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(Beža @ 2011 08 26, 15:45)

Subtilu, gražu. Bet Žvagulis ir vaiko krikštatėvis nebūtų per valandą pasismaugę, jei ryšėtų kaklaraištį.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 08 26, 17:08)
Subtilu, gražu. Bet Žvagulis ir vaiko krikštatėvis nebūtų per valandą pasismaugę, jei ryšėtų kaklaraištį.

Kad vaiko krikštatėvis buvo su kaklaraiščiu rolleyes.gif o man užkliuvo Starošaitės šukuosena,na,bent man tokios labai negražu,bet čia jau jos reikalas bigsmile.gif ir man visai nemaišo Žvagulis be kaklaraiščio g.gif
Atsakyti
Krikštatėvis su kaklaraiščiu, bet jį stipriai atlaisvinęs. Turiu durną madą - man vyras, vilkintis šventinį kostiumą privalo ryšėti kaklaraištį.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 08 27, 18:49)
Krikštatėvis su kaklaraiščiu, bet jį stipriai atlaisvinęs. Turiu durną madą - man vyras, vilkintis šventinį kostiumą privalo ryšėti kaklaraištį.

na bet juk ne visi turi laikytis jūsų durnos mados mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziauriai grazi Milisandra.. saunuole, kad taip graziai sukudo.. buvo tikrai daug priaugus per nestuma, tikiu,kad sunku buvo numest.. neeilinio ji man grozio wub.gif Starosaite irgi saunuolle!! man super atrode.. ir sukuosena labai patiko
Atsakyti
Milisandra grazi moteris labai - ir makiazas ir suknele ir ta karieta patiko. Krikstatevio kaklaraistis doh.gif - jei rysi kaklaraisti, jis turi buti iki galo uztrauktas, o jei nori laisvesnio stiliaus, tada is viso jo nereikia. Starosaites sukuosena klaiki
Atsakyti
Dar dvejos vestuvės bigsmile.gif Vokietijos kaizerio Vilhermo II proprovaikaitis ir Formulės I savininko dukra
Atsakyti
Gal kas internete mate klaipedos, jei neklystu, kazkokio verslininko vestuviu foto "James Bond 007" stiliumi. Maciau zmones zurnale foto, bet man reikia internete rasti, nes nezmoniskai patiko jaunosios suknele ir mirk atsikelk reikia man pavyzdzio smile.gif Jei kas rasite pagelbekit. aciu uz pagalba
Atsakyti
Vestuvių varpai suskambo naftos magnato dukrai R.Paleičikaitei ir verslininkui J.Polujanskui
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 04, 07:31)
Vestuvių varpai suskambo naftos magnato dukrai R.Paleičikaitei ir verslininkui J.Polujanskui

nuotraukos
Atsakyti
Vis ta mada eiti prie altoriaus vedinai tėvo.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 09 04, 23:29)
Vis ta mada eiti prie altoriaus vedinai tėvo.. blush2.gif  doh.gif

Ir manau ta mada ilgai dar nepraeis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti