Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

Susituokė mirksiukas.gif
http://www.lrytas.lt...uotraukomis.htm
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2012 11 26, 10:37)

Gražiai atrodė... bet turint omeny kad jai jau 36 metai, tai ta balta suknelė ir nuometas kažkaip netinka. Gal kažką solidžiau reikėjo... ax.gif
Atsakyti
Man ji begalo graži moteris 4u.gif ir jeigu tai jos pirmosios vestuvės, tai nesvarbu koks tas amžius, juk noras būti nuotaka neišnyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2012 11 26, 11:37)

na zinant ja, tai per vestuves gan graziai, kulturingai ir padoriai atrode,,,,maniau atversdama foto bus su pusplikiais papais biggrin.gif matyt vaikas ja pakeite pagaliau i geraja puse thumbup.gif
Atsakyti
Jurgita atrodė labai skoningai, tokia nuotaka, kokia ir turi būti smile.gif.
Atsakyti
nerealios vestuvės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Argent @ 2012 12 01, 00:13)

čai aisšku skonio reikalas, bet man tai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Argent @ 2012 12 01, 00:13)

Nerealiai wub.gif ir jaunikis koks žaviai išprotėjęs biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 11 26, 13:49)
Gražiai atrodė... bet turint omeny kad jai jau 36 metai, tai ta balta suknelė ir nuometas kažkaip netinka. Gal kažką solidžiau reikėjo...  ax.gif

vaje, jau toookia sena... reikejo laidotuviu vainika ant kaklo pasikabint...
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2012 12 01, 18:02)
vaje, jau toookia sena... reikejo laidotuviu vainika ant kaklo pasikabint...

Negaliu pakęsti demagogijos. O jūsų komentaras neišreiškia jokios nuomonės. Aš nesakiau , kad ji sena, atvirkščiai, manau kad tikrai labai gražiai atrodė ir pati moteris labai graži. Bet - balta suknelė ir nuometas, žinant kad ji jau ir sūnelį turi, man kažkaip nelabai tinkamai atrodo. Jeigu jai tiko - puiku. O jei Jums 36 - eri, ir Jūs jaučiatės tokia sena, kad norisi vainiką ant kaklo pasikabinti - tai prašom, niekas Jums netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 12 01, 19:44)
Negaliu pakęsti demagogijos. O jūsų komentaras neišreiškia jokios nuomonės. Aš nesakiau , kad ji sena, atvirkščiai, manau kad tikrai labai gražiai atrodė ir pati moteris labai graži. Bet - balta suknelė ir nuometas, žinant kad ji jau ir sūnelį turi, man kažkaip nelabai tinkamai atrodo. Jeigu jai tiko - puiku. O jei Jums 36  - eri, ir Jūs jaučiatės tokia sena, kad norisi vainiką ant kaklo pasikabinti - tai prašom, niekas Jums netrukdo.

Bet kad trečdalis baltų gulbelių turi vaikus smile.gif Na gal ne trečdalis, tačiau tikrai daug merginų tuokiasi jau turėdamos vaikų, ale vistiek baltos. Žinokit tik nuo savijautos amžius priklauso, ne nuo aplinkinių.
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 12 01, 20:44)
Negaliu pakęsti demagogijos. O jūsų komentaras neišreiškia jokios nuomonės. Aš nesakiau , kad ji sena, atvirkščiai, manau kad tikrai labai gražiai atrodė ir pati moteris labai graži. Bet - balta suknelė ir nuometas, žinant kad ji jau ir sūnelį turi, man kažkaip nelabai tinkamai atrodo. Jeigu jai tiko - puiku. O jei Jums 36  - eri, ir Jūs jaučiatės tokia sena, kad norisi vainiką ant kaklo pasikabinti - tai prašom, niekas Jums netrukdo.

Uzsukau eidama pro sali i sia tema...
demagogija?..
demagògija [gr. dēmagōgia <↗ demagogas], apgaudinėjimas melagingais pažadais, meilikavimu, suktais išvedžiojimais ir sąmoningu faktų iškraipymu. Šaltinis: Tarptautinių žodžių žodynas, © Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985

Balta yra tik spalva, siaip labaaai grazi spalva. smile.gif ir ne visoms nuotakoms tinkanti, bet juk siaip ar anaip 21 amzius jau... smile.gif kam juoda, kam raudona, kam rozine...
Atsakyti