Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai - 4

Sveiki,
organizuoju Naujųjų metų vakarą tema "Kino žvaigždžių vakaras" smile.gif
Dėl aprangos dar niekaip neapsisprendžiu: būti kapų plėšike, raganaitė iš Hario Poterio filmo, ar tapti heroja iš Indianos Džounso? Šiaip man žavi herojė iš Ostino Pauerso, kuri buvo apsirengusi sidabriniu aptempiančiu blizgančiu kostiumu, ilgais batais ir šautuvu, tačiau vargu, ar man pavyks kažką panašaus rasti.
Dėl dekoracijų irgi maždaug jau aišku. Svarbiausią akcentą: raudoną kilimą, kuris bus patiestas lauke, nuo vartelių iki durų (apie 10m), jau susiveikia. Žadu išklijuoti sieną tapetu ar lapais su užrašu "Kino žvaigždžių vakaras 2011" arba "Movie stars night 2011" - čia vyks fotosesijos. Kambaryje pakabinsiu disko kamuolį, ta pat žadu padaryti dekoracijas su Oskaro statulėlėmis, senovinėmis video kameromis ir... pritrūkstu idėjų doh.gif Gal kas galite pasidalinti savo mintimis, kaip įsivaizduojate dekoruotą kambarį šią tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martana: 14 gruodžio 2010 - 16:47
Mergaites, jungiuosi prie jusu 4u.gif

as taip pat ruosiuosi naujuosius sutikti tarp persirengeliu..

tema: DISCO

turit gal minciu aprangai? smile.gif
Atsakyti
http://www.google.lt...=...q=&gs_rfai=
http://www.google.lt.....o accessories

Visagalis google gali padeti ieskant kostiumu visiems gyvenimo atvejams (arba bent jau ieskant idejos), nuorodose - disco style.
Peruku galima isigyt kad ir toj pacioj maksimoj, kostiuma labai lengva pasisiuti, arba paieskoti padevetu rubu parduotuvese, ten tokio disco style rubu tikrai visada rast galima.
Plius dar akiniai kokie idomus tiktu, bizuterija, atitinkamas makiazas.
Atsakyti
labai aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,as irgi jungiuosi prie jusu.Musu vakarelio tema gal kiek ir pabodusi "Piratai",bet daugelis pageidavo tai dabar kuriu planeli,ka ir kaip padarius.Gal kas geletu pasiulyti,kokiu minciu kvietimo tekstui? g.gif Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, preitais metais dariau Italijos Mafijos vakareli. Pavyko super. Visi labai pasiruose ir vakarelis visus metus isliko atmintyje. siais metais nesinori nuleisti karteles zemiau, tad kreipiuosi i jus. Nenoriu jokiu rusisku vakareliu, cigonu ar pasaku. Norisi taip pat kokios nors aukstuomenes temos ir nesumastau kokia ji galetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2010 12 16, 18:47)
Sveikutes, preitais metais dariau Italijos Mafijos vakareli. Pavyko super. Visi labai pasiruose ir vakarelis visus metus isliko atmintyje. siais metais nesinori nuleisti karteles zemiau, tad kreipiuosi i jus. Nenoriu jokiu rusisku vakareliu, cigonu ar pasaku. Norisi taip pat kokios nors aukstuomenes temos ir nesumastau kokia ji galetu buti  4u.gif


Labai rimta ir auksto lygio butu mokslininku susirinkimas biggrin.gif arba Nobelio premijos iteikimai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif arba ten kokie isradingumu apdovanomimai biggrin.gif nominacijos paprastos: metu fraze, metu atradimas (pvz, gal kas is draugu pradejo reikstis naujoje sferoje, gal koki nauja hobi atrado, o gal kompanijoj naujas zmogus atsirado ir.t.t)
Atsakyti
sveikos,
esu daugiau pasyvi sios temos skaitytoja. prisiskaiciau iki soties visokiu naudingu patarimu ir ne viena panaudojau. aciu jums labai uz tai.
siemet rengiame naujametini vakareli HARAJUKU tema. tokios iki siol niekur daugiau nebuvau girdejusi, todel ir nusprendizau pasidalinti ir su jumis, gal kam bus naudinga. harajuku tai japanese street style. ivedus i google ir paziurejus paveikslelius, tikrai susidarysite platesne nuomone. kadangi apie japonijos jaunimo mada buvau skaiciusi siek tiek anksciau, man tai siek tiek pazystama. kaip zinia, japonijoje suauge zmones daug dirba, ir turi mazai laisvo laiko, todel jaunimas kol gali naudojasi savo laisve ir neistatymu i remus. is to gaunasi tokia spalvinga,ekstravagantiska ir lyg europieciui atrodytu nesuderinama apranga. mazdaug dziaukis ir reikskis kol gali. kaip minejau, pasiziurejus google vaizdu, susidaro is ties puikus vaizdas kaip butu galima apsirengti. sunkiau galeciau patarti kaip visa tai apipavidalinti. kadangi tai yra daugiau jaunimo mados, tai is maisto gal tiktu kokie coffe inn puodeliai su gerimais, galima ir sushi, picos ir visa kita kas susije su jainimu. beje, ju aprangos stilius turi ir emo atributu, kaip pvz sporbatukai-inkariukai, rozine, juoda spalva, juodai apvestos ir padazytos akys. zodziu jaunatviska ekstravagansija. man si tema labai patiko, tikiuosi puikiai atsvesime naujus.
be to nzn ar kas cia minejo anksciau, pernai sventeme kico tema. cia irgi pilna vietos fantazijai. jeio kils klausimu rasykite, jei tik perkirsiu kaip cia viskuoi naudotis, butinai atrasysiu. sekmes
Papildyta:
ai dar prisiminiau. esame dare ir tradicini spalvu vakareli. buvo liepta apasirengti is 4 variantu- raudona, geltona, zalia melyna. kambariai buvo atitinkamos spalvos, ir visuose grojo skirtingu stiliu muzika, kad viesiems itiktu ir pasirinktu kam kas labiau patinka. aisku jei atejai raudonai apsirenges, nebutinai turejai buti raudonajame kambaryje. be to kiekvienas turejo atsinesti ka nors valgomo ar geriamo is zalios spalvos. tai buvo visko:siemkiu zaliam pakelyje, zaliu devyneriu, kazkokio papigiai vyno zaliam butely ir pan. cia buvo vakarelis is studentisku laiku, kur 5 kambariuose tilpo apie 40 zmoniu. ech gera buvo.
taip pat dareme vakareli is P raides. visi turejo ateiti apsirenge kuom nors kas prasideda is P raides. tai buvo piratu, playboju, pugaciova, prostitute, pulinys, pepe ilgakojine, Petriukas ir pan.
kita gimtadienio tema tortas. tai buvo zmones apsirenge cukrumi, miltais, roze, zvakute, sokoladu ir pan. kai suzinojau tema, maniau nu jau cia neimanoma ka nors apsirengti, bet is bet kokios temos galima ka nors isspausti ir gudraus sugalvoti. taigi sekmes didziausios jums
Papildyta:
QUOTE(Anglis @ 2010 12 14, 21:21)
Mergaites, jungiuosi prie jusu  4u.gif

as taip pat ruosiuosi naujuosius sutikti tarp persirengeliu..

tema: DISCO

turit gal minciu aprangai? smile.gif

esu sventusi naujus disco stiliumi. tai cia tikrai labai lengva. prie savo juodu kelniu prisisiuvau bordines blizgancios spalvos kliosus. humanoj pirkau bliuska ir sukarpiau. maximoje peruka irgi bordini gavau ir turejau tokia bordine bliuska. siaip visokoiu apyrankiu ir karoliu. draugui ant dzinsu irgi blizgancius kliosus prisiuvau9bliuska irgi is humanos sukarpyta) ir taip pat humanoje nupirkau tokia dryzuota ryskios spalvos maike su didele iskirpte. iki nupirkau kelis disko kamuolius nelabai didelius ant stalu padejome, paemiau ploksteliu, kompaktiniu disku ir buvo kaip papuosimas.
Atsakyti
QUOTE(Stikliuke @ 2010 12 04, 22:52)
Merginos padekit !!!!
Kaip apsirengti einant i vakareli kurio tema EMO , o dar esu sviesiaplauke ...  doh.gif

ivesk i google emo ir pasiziurek paveikslelius. emo tai jaunimo subkultura atkeliavusi is amerikoos. atributai - juodi inkariukai, siauri siauri dzinai aptempiantys kojas, koks dzemperis, maikute, juodai padazytos akys. turi ir sukuosena. bet aisku gi nesikirpsi vienam vakarui. siaip daug akcentu turetu buti su kaukolytem pvz dzemperis
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2010 11 20, 23:36)
Smagu kad pagyvino tema.
Mano ziniomis venecijos karnavalas buvo tam uzmanytas kad tike turciai tiek ubagai galetu kuniskai pasismaginti.

O jau kaip gausis tai jau musus reikalas, prasom organizuokite nuo A iki Z ir parodykit mums neispruseliams koks turi buti teminis vakarelis. ir kaip galia pasidaryti svente su nedidele pinigu suma.

O del stalo, sales puosybos bei muzikos tai tikrai didelis galvos skausmas. bet zmones mes isradingi sumastysim  tongue.gif

venecijos karnavalas is tiesu tai is viduramziu kilusi pasilebavimo svente. kaukes budavo naudojamos, kad zmones neatpazintu, kas su kuo i kaire suka. is tiesu per karnavala tarnai ir paprastesni zmones galedavo persirengti ponais, ir nors kelioms dienoms( tiksliau 2 savaitems) pasijausti pranasesni uz savo ponus. dar pries viduramzius si svente buvo siejama su gavenios pradzia. per sia svente zmones linksmindavosi, sociai valgydavo, garbindavo savo dievus(pagonybes istakos), o prasidejus gaveniai budavo susikaupimo periodas. kokia paskirtis venecijpos karnavalo yra siais laikais, tiksliai nezinau, tik girdejau kad tai labai sukomercinta svente(kaip ir dauguma dalyku deja).
Atsakyti
laba, reikia pagalbos. naujiems metams tema- ZUIKIAI. ieskau internete, nerandu beveik nieko...
kaip apsirengti vyrams ir moterims ( gyvenu ne lt), kaip padaryti ta uodegyte,jei nezinau kur vilnos gauti? kaip padaryti kaklairaisiti- morka? kokios atributikos dar galima ???kaip papuoseti namus???? tikiuosi padesite...aciu!!!!
Atsakyti
Labas rytas. Norėčiau patarimo 4u.gif Teks sudalyvauti tokiam vakarėlyje, kuriame liepė kažkuo apsirengti neprisirišant prie konkrečios temos doh.gif man tai sudėtinga, visų pirma dėl to, jog žinau kad tikrai ne visi ateis pasiruošę g.gif tai kažkaip per daug ruoštis, stengtis, kad paskui nekaip jaustumeisi irgi nesinori ax.gif
Gal patartumėt kuo patapt kad nesijaust nesmagiai ir pritapt prie visų? doh.gif Tokia kvaila situacija..
Atsakyti