Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 15:51)
čia ką Nidulia yra rašiusi wink.gif Bet gal pati daugiau parašys, kai galės smile.gif

aciuks 4u.gif
bet va kazin kokia nidulia oda turi? 4u.gif
kazin kaip ji laikosi ant misrios odos dienos begy ir kaip istikro ten su maskavimu yra g.gif
nes raso, kad ten maskuoklis viename yra g.gif
o kas naudoja LL pudryte, kazin kokia spalva tiktu sviesiai odai, kad butu ciut su gelsvu atspalviu, kad naturaliai atrodytu g.gif
galvoju miniuka pabandymui uzsisakyt, bet va su tom spalvom perkant internetu kazin kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 24, 16:12)
o kas naudoja LL pudryte, kazin kokia spalva tiktu sviesiai odai, kad butu ciut su gelsvu atspalviu, kad naturaliai atrodytu  g.gif
galvoju miniuka pabandymui uzsisakyt, bet va su tom spalvom perkant internetu kazin kaip g.gif

rinkis is sviesiu kategorijos, warm peach sviesiausias geltonas manau. tai gali daugiau miniuku uzsisakyt, as uz 3 pudras ir 2 maskuoklius apie 25lt sumokejau
Atsakyti
vaizdinė LL informacija:

dideliam inde - LL pagrindas Blondie, mažame - Candy Cane mėginėlis. Fotografuota prieš langą, natūralioje dienos šviesoje:

user posted image

tas pats, tik langas už nugaros. Sakyčiau, taip ir atrodo realybėje:

user posted image

užbaigiamoji pudra Flawless Silk:

user posted image

ir bronzantas South Beach:

user posted image

ant rankos neišėjo nufotografuoti, nes spiginant saulei matosi tik bronzanto dėmė doh.gif

Blondie šviesi, neutrali spalva. Man tiko idealiai. Candy Cane vos tamsesnė, bet irgi man patiko. Ji tokia išėjimui - vakarui, teatrui, bet irgi atrodo natūraliai. Užbaigimo šilkas, nors atrodo rausvas, nesimato ant veido visiškai, bet veidui priduoda gyvumo. Ne spalvos, ne švytėjimo, o būtent gyvumo biggrin.gif

apie bronzantą neloabai ką galiu pasakyti, man jis pasirodė kiek oranžinis, bet gal per daug užkabinau doh.gif
Atsakyti
o sita Blondie, ji truputi i gelsvuma nesa?o jus pati baltaode?seip spalvos tai thumbup.gif atrodo, o ant odos sviesesnes spalvos atrodo smarkiai negu indeli ar mazdaug panasiai? o sita uzbaigiamoji pudra ji skirta kaip ir uztvirtinimui ar tik gyvumo pridavimui ? 4u.gif
Papildyta:
radau jau atsakyma LL temoj blush2.gif
uzsimaniau as dabar abieju pudru ir uzbaigemosios doh.gif
itariu, kad musu panasios spalvos oda, nes as ir tokia baltaode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 23, 18:09)
dar apie sita galvoju gal kas bandet  4u.gif
Origins Multi-Grain™ MakeupFortified with Oats, Vitamins and Minerals SPF14
user posted image
apie sita tai istikro jau senai suku ratus  blush2.gif

Nu kazkodel ji mane labai traukia biggrin.gif Gal yra daugiau naudojusiu biggrin.gif Skaiciau, kad padaro veida labai skaistu, bet kazin ar laikysis ji g.gif
Atsakyti
O kaip yra su LL mėginukų dydžiais? Pamenu, kad buvo kalbėta, jog kažkurios firmos labai mažus juos atsiunčia... Čia apie LL buvo? 4u.gif
Atsakyti
apie bare x minerals. Lily lolo po 0,75g. O tai yra nemažai. Užteks ne vienai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 23:09)
Nu kazkodel ji mane labai traukia biggrin.gif Gal yra daugiau naudojusiu biggrin.gif Skaiciau, kad padaro veida labai skaistu, bet kazin ar laikysis ji  g.gif

Turejau siandien laiko kol ciuckikas grazinosi, tai ejau pagaliau sios pudros apziuret - deja neberadau parduotuves (zinau tik, kad toj gatvej budavo, o tiksliai kurioj vietoj nezinojau, bet praejau visa ir neradau arba pro akis praleidau kai viena ant kitos parduotuves). Zadu rimtu ieskojimu jos uzsiimt ir tada pasidalint forume ispudziais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 26, 00:52)
apie bare x minerals. Lily lolo po 0,75g. O tai yra nemažai. Užteks ne vienai savaitei.

yra ir bare x meginuku po 1gr, kurie kainuoja 21lt
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 26, 11:01)
yra ir bare x meginuku po 1gr, kurie kainuoja 21lt

O čia 0.75 gramo ir kainuoja tik 5lt...
Atsakyti
QUOTE(Sasorisa @ 2010 09 24, 15:00)
Naudoju Sheer Cover mineralinę pudrą,šiaip man visai patinka,gražiai dengiasi,porų atrodo nekemša g.gif Bet tai vienintelė mano naudota mineralinė pudra tai neturiu su kuo lyginti ax.gif Apibendrinant,gera,bet už toookią kainą turbūt galima rasti geresnę smile.gif Norėčiau išbandyti bare x minerals,bet neįsivaizduoju kokią spalvą imti unsure.gif Gal kas iš naudojančių patartų blush2.gif Mano oda vidutinio šviesumo(naudoju Dior 020 atspalvį).Kokia maždaug spalvytė būtų panaši ar truputį šviesesnė ir ne į ružavumą?Ačiū 4u.gif

Medium labai naturali spalva, su neutraliu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 25, 12:55)
vaizdinė LL informacija:

Satura, aciu uz nuotraukas ir aprasymus smile.gif Foto isties perteikia tikrasias spalvas good.gif

as jau irgi gavau savo skaistalus, Barely Buff megini ir Barely Beige maskuoklio megini smile.gif taip pat zadu nufotkint ir idet
Papildyta:
user posted image

beje, norejau paklaust - jei neklystu, turit sita sepeteli (maciau albume) smile.gif ar patinka jis ? nes senai i ji ziuriu ir noriu smile.gif

manau jis turetu but labai panasus i Everyday Minerals Long-handed kabuki brush... gal teko turet abu ?

user posted image
Atsakyti