Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Etama @ 2010 10 28, 07:47)
Net sudvejojau g.gif
Is anksciau dar turiu BXM nemokamu pudros meginuku. siandien prispaude reikalas, issitraukiau "Light" sp., tai atrodo tokio svytejimo lengvo turi, galvoju, kad efektas man gal net labiau nei LL patinka g.gif

aš apie šią spalvą galvoju. Ar neturi ji ryškaus geltonumo, kaip apibūdintum šią spalvą, ir su kuo sulygint galėtum?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 28, 06:47)
Net sudvejojau g.gif
Is anksciau dar turiu BXM nemokamu pudros meginuku. siandien prispaude reikalas, issitraukiau "Light" sp., tai atrodo tokio svytejimo lengvo turi, galvoju, kad efektas man gal net labiau nei LL patinka g.gif

Aš BMX light naudoju rolleyes.gif Negaliu lyginti su jokiom kitom, nes tai pirmoji mano mineralinė ir biri pudra ax.gif Rinkausi iš įvairių ilgokai, skaičiau atsiliepimus, svarsčiau ir išsirinkau būtent šią. Ir tikrai esu labai patenkinta, tiek jos maskavimu, tiek laikymusi ir spalva man labai atitiko thumbup.gif. Kažkuri rašė, kad blizga kaip kalėdinė eglutė,tai nežinau , aš ir taip žiūrėjau ir kitaip man ji tikrai neblizga schmoll.gif .Veidas atrodo labai natūraliai. Nežinau ar norėsiu dar kažko ieškoti geriau, kai rodos geriau nebereikia. smile.gif
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 28, 12:39)
aš apie šią spalvą galvoju. Ar neturi ji ryškaus geltonumo, kaip apibūdintum šią spalvą, ir su kuo sulygint galėtum?

Nenorėčiau nieko suklaidinti, nes kiekvienos odos atspalviai skiriasi ir vienai vienokia spalva labai gražiai atrodo, kitai kitokia, bet mano nuomone light tikrai ne geltona. Ji kiek ryškesnė už Fair light (ši tiktų labai šviesiai odai), bet skirtumas tarp jų nežymus. Vat honey medium jau geltona. mirksiukas.gif
Geriausia vis tik būtų užsisakyti mėginukus, nes kol neturėjau mėginukų, tai galvojau, kad man tiks kitokia spalva. Kai pasitepiau ji pasirodė per tamsi unsure.gif Iš mėginukų išsirinkau tinkamą spalvą, o likusias tamsesnes spalvas sunaudosiu skruostams pagyvinti irnesakyk.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, bet susimaisau visikai doh.gif
Gal gali kas nors palyginti LilyLolo ir magic minerals pudras?Kuri geriau maskuoja, ilgiau issiaiko? Sudetys kaip suprantu abieju geros?

i 
Skelbimam jungtis, pirkti, parduoti yra Skelbimų lenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 spalio 2010 - 17:03
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 28, 10:20)
Jo BxM su svytejimu, man irgi graziau nei LL, bet ant veido ji man nesilaike kazkaip  g.gif
kaip tik atejau parasyti to paties, po visos dienos tik dabar grizau namo, pasidaziau apie 6-7h ryto. Nors ir nedaug pudros naudojau (kiek buvo tame nemokam. meginelyje), bet vistiek matosi, kad visa 'nuejus'.
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 28, 13:39)
Pusiau uzmerktom akim daziausi, tai dabar bus sunku atgaminti jos tikslia spalva g.gif siaip nepasakycioau, kad i geltonuma, del rezultato-uzsitepus tikrai neatrodziau kaip negyvele (kaip po LL warm peach pvz.), tokia gryna pudrine spalvte, i abrikosine gal kiek g.gif zodziu, nepapasakosiu tiksliai, nes tikrai visa ryta miegodama vaiksciojau dar, tik efekta pastebejau, nes pudra isdaziau be didelio entuziazmo, nesitikejau, kad patiks.
paziurejus maiselyje i Fair light ir Light, emiau light, pasirode tinkamesne, fair light jau per sviesi ir pirmo zvilgsnio. bet bandysiu ir ja kuria diena.
Po BXM pudra siandien naudojau LL nude maskuokli paakiams ir LL zalia maskuokli zandams, tai del BXM maskavimo sunku ka pasakyti. ryskiai patebejau tik tai, kad veidas spindejo ir atrode gyvesnis. bet, kaip ir minejau-neatlaike dienos BXM schmoll.gif as tau AZ dar parasysiu
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 28, 15:45)
Kažkuri rašė, kad blizga kaip kalėdinė eglutė,tai  nežinau , aš ir taip žiūrėjau ir kitaip man ji tikrai neblizga schmoll.gif .Veidas atrodo labai natūraliai. Nežinau ar norėsiu dar kažko ieškoti geriau, kai rodos geriau nebereikia. smile.gif

Nenorėčiau nieko suklaidinti, nes kiekvienos odos atspalviai skiriasi ir vienai vienokia spalva labai gražiai atrodo, kitai kitokia, bet mano nuomone light tikrai ne geltona. Ji kiek ryškesnė už Fair light (ši tiktų labai šviesiai odai), bet skirtumas tarp jų nežymus. Vat honey medium jau geltona. mirksiukas.gif

Geriausia vis tik būtų užsisakyti mėginukus,
Gal l. daug tepant, labai ir spindi. man tas svytejimas toks subtilus, kaip net ne su highliteriu, o is vidaus oda spindetu. oda pasidazius atrodo naturaliai, pritariu drinks_cheers.gif uzsiemusi buvau, nezvilgciojau i veidrodi, bet iki pietu dar normaliai atrodziau. vakarop pasiziurejau-viskas nuplauke buvo.

Del spalvu apibudinimo drinks_cheers.gif

Nebera man rodos tu nemokamu meginuku. po musu bumo isimta is prekybos. siaip man ta Light gal tokia universalesne sp. atrodo g.gif baltoms, bet ne perbalusioms smile.gif
Atsakyti
Benaršydama interneto platybėse užtaikiau puslapį http://www.sassyminerals.com/ ir jau visai knieti užsisakyti doh.gif Kainos tikrai labai patrauklios, siuntimas į Lietuva nebrangus, tik va kažin kaip kokybė. Gal kas skaitėt atsiliepimų arba net išbandėte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 10 28, 22:17)
Benaršydama interneto platybėse užtaikiau puslapį http://www.sassyminerals.com/  ir jau visai knieti užsisakyti  doh.gif Kainos tikrai labai patrauklios, siuntimas į Lietuva nebrangus, tik va kažin kaip kokybė. Gal kas skaitėt atsiliepimų arba net išbandėte  bigsmile.gif

kaip supratau tai ji visiškai matinė?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ka esat bandziusiu is baigiamuju pudru is LL arba EM? Mano oda sviesi, naudoju LL blondie pudra, bet noretusi dar ant virsaus ko nors pagyvinimui bigsmile.gif
Atsakyti
mane labai domina mineraline kosmetika bet vis kazkaip tik skaitineju bet nedristu nieko rinktis.
tad siandiena pasiryzau ir nusipirkau megineliu tiek is barexminerals tiek is magic minerals, nes net neisivaizduoju koks man turetu tikri atspalvis.

kiek suprantu is atsiliepimu tai bare x minerals turi svytejimo o magic minerals matine ???

kai gausiu butinai parasysiu atsiliepimus.
Gal kas pirkote is parisa.lt mineralines pudrytes?

Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 10 29, 20:09)
Sveikos  4u.gif

Ka esat bandziusiu is baigiamuju pudru is LL arba EM? Mano oda sviesi, naudoju LL blondie pudra, bet noretusi dar ant virsaus ko nors pagyvinimui bigsmile.gif

Bandžiau iš EM daug baigiamųjų pudrų, labiausiai patiko Luminizing Sunlight Powder, priduoda veidui ne tik matiškumo, bet ir švytėjimo, nebūna ir to "miltuoto veido" efekto, kaip kad nuo Kaolin serijos arba Finishing Dust. Na kaip jų puslapyje rašo tai 3in1 tikrai bigsmile.gif Nors vistiek geresnės baigiamosios pudros už CoastalScents Diva Defence Primer dar neatradau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 11 02, 00:19)
Nors vistiek geresnės baigiamosios pudros už CoastalScents Diva Defence Primer dar neatradau... rolleyes.gif

o butent kuo ji gera? kaip dengias, ka veidui suteikia?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 01, 23:48)
o butent kuo ji gera? kaip dengias, ka veidui suteikia?

Visų pirma, tai tikrai gerai laiko matiškumą, bet tuo pačiu nepadaro miltuoto veido, be to suteikia net švytėjimo truputį. Dengiasi labai gerai, puikai tinka užtvirtinti makiažą, palygina truputį odą. smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , o as noreciau isbandyt nauja mineraline g.gif , jau n dezuciu sunaudojau EM, bet man ji lyg per stiprios koncentracijos, ant veido matosi, o ir miltuoto veido efekto as neisvengiu net ir su baigiamosiomis pudromis (na bet vis delto sunaudojau ne maziau 5 dezutes, noriu kazka kita pabandyt ax.gif )
BXM pasidazius tai man super, bet, kad as nematau, kad buvo prisiliesta prie veido jau po kokiu triju valandu, tai sis variantas atpuola, nes makiazo nemegstu taisinetis ir is vis apie ji galvot, pasidaziau ryte ir viskas rolleyes.gif
Tai vat mielosios/ieji, gal galit ka patart? Gal su siomis pudromis yra bandziuziu i.d.escentuals minerals, ji brangoka, kad viet tik uzsisakyt ir padet blush2.gif . LL manes nesuzavejo cia rasanciu mergaiciu atsiliepimai.
Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti