QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 28, 10:20)
Jo BxM su svytejimu, man irgi graziau nei LL, bet ant veido ji man nesilaike kazkaip
kaip tik atejau parasyti to paties, po visos dienos tik dabar grizau namo, pasidaziau apie 6-7h ryto. Nors ir nedaug pudros naudojau (kiek buvo tame nemokam. meginelyje), bet vistiek matosi, kad visa 'nuejus'.
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 28, 13:39)
aš apie šią spalvą galvoju. Ar neturi ji ryškaus geltonumo, kaip apibūdintum šią spalvą, ir su kuo sulygint galėtum?
Pusiau uzmerktom akim daziausi, tai dabar bus sunku atgaminti jos tikslia spalva

siaip nepasakycioau, kad i geltonuma, del rezultato-uzsitepus tikrai neatrodziau kaip negyvele (kaip po LL warm peach pvz.), tokia gryna pudrine spalvte, i abrikosine gal kiek

zodziu, nepapasakosiu tiksliai, nes tikrai visa ryta miegodama vaiksciojau dar, tik efekta pastebejau, nes pudra isdaziau be didelio entuziazmo, nesitikejau, kad patiks.
paziurejus maiselyje i Fair light ir Light, emiau light, pasirode tinkamesne, fair light jau per sviesi ir pirmo zvilgsnio. bet bandysiu ir ja kuria diena.
Po BXM pudra siandien naudojau LL nude maskuokli paakiams ir LL zalia maskuokli zandams, tai del BXM maskavimo sunku ka pasakyti. ryskiai patebejau tik tai, kad veidas spindejo ir atrode gyvesnis. bet, kaip ir minejau-neatlaike dienos BXM
as tau AZ dar parasysiu
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 28, 15:45)
Kažkuri rašė, kad blizga kaip kalėdinė eglutė,tai nežinau , aš ir taip žiūrėjau ir kitaip man ji tikrai neblizga

.Veidas atrodo labai natūraliai. Nežinau ar norėsiu dar kažko ieškoti geriau, kai rodos geriau nebereikia.
Nenorėčiau nieko suklaidinti, nes kiekvienos odos atspalviai skiriasi ir vienai vienokia spalva labai gražiai atrodo, kitai kitokia, bet mano nuomone light tikrai ne geltona. Ji kiek ryškesnė už Fair light (ši tiktų labai šviesiai odai), bet skirtumas tarp jų nežymus. Vat honey medium jau geltona.
Geriausia vis tik būtų užsisakyti mėginukus,
Gal l. daug tepant, labai ir spindi. man tas svytejimas toks subtilus, kaip net ne su highliteriu, o is vidaus oda spindetu. oda pasidazius atrodo naturaliai, pritariu

uzsiemusi buvau, nezvilgciojau i veidrodi, bet iki pietu dar normaliai atrodziau. vakarop pasiziurejau-viskas nuplauke buvo.
Del spalvu apibudinimo
Nebera man rodos tu nemokamu meginuku. po musu bumo isimta is prekybos. siaip man ta Light gal tokia universalesne sp. atrodo

baltoms, bet ne perbalusioms