Kuku, kaip gyvenat??
Kuku. Vis dar kankinuosi vairuodama. Jokio malonumo

QUOTE(susidomejus @ 2015 05 14, 19:29)
Kodel kankiniesi??
QUOTE(simba3 @ 2015 05 14, 18:31)
Kodel kankiniesi??
noriu nedaryt klaidu, bet darau. Gal perfekcionizmas kankina
QUOTE(susidomejus @ 2015 05 14, 20:16)
noriu nedaryt klaidu, bet darau. Gal perfekcionizmas kankina

Tobulu nebuna

QUOTE(simba3 @ 2015 05 14, 19:38)
na noreciau nors priarteti prie to

QUOTE(vaižgantė @ 2015 05 14, 21:21)
Pasipasakok

As tai nelabai

Tai ir verciuos per galva, juk 4 reikia islaikyti

QUOTE(simba3 @ 2015 05 15, 04:48)
Pasipasakok

Kad net nežinau, ką ir pasakoti...Vaikai dideli, jaučiuosi laisva, galiu kur noriu išeiti ar išvažiuoti (ne taip, kai buvo maži), namie ramybė, su darbais viskas gerai... Ir mano sveikata gera (turėjau rūpesčių, nes dėl gaisro mamos namuose buvo išsiderinęs visas organizmas nuo patirto šoko). Va jei dar oras pagaliau atšiltų, tada jau būtų visai gerai

QUOTE(vaižgantė @ 2015 05 15, 10:43)
Kad net nežinau, ką ir pasakoti...Vaikai dideli, jaučiuosi laisva, galiu kur noriu išeiti ar išvažiuoti (ne taip, kai buvo maži), namie ramybė, su darbais viskas gerai... Ir mano sveikata gera (turėjau rūpesčių, nes dėl gaisro mamos namuose buvo išsiderinęs visas organizmas nuo patirto šoko). Va jei dar oras pagaliau atšiltų, tada jau būtų visai gerai 

Tik lieka gyvent ir džiaugtis gyvenimu

O aš pavargau, laukiu atostogų (gal net daugiau atostoginių

Nežinau, kas yra atostogos... Užsakiau savaitgalinę kelionę į Vokietiją, važiuosim su vyru ir vešimės savo studentą. Gal tai ir bus atostogos...O kai kasdien tenka gaminti pietus ir vakarienę, na kokios čia atostogos...
QUOTE(vaižgantė @ 2015 05 15, 17:06)
Nežinau, kas yra atostogos... Užsakiau savaitgalinę kelionę į Vokietiją, važiuosim su vyru ir vešimės savo studentą. Gal tai ir bus atostogos...O kai kasdien tenka gaminti pietus ir vakarienę, na kokios čia atostogos...
o man valgyt daryt patinka, jeigu yra pakankmai laiko. Meditacija tam tikra.
Kaip susiderint issiderinusi orgnizma? Begu begu, kai sustoti nori, ziuri, kad vistiek begi... Kokiom metodikom?