Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas su vaiku (taipogi maitinant)

QUOTE(Treciadiene @ 2011 03 14, 19:11)
Aš buvau Impulse. Ten pusė treniruotės mamai, o kita pusė vaikui  thumbup.gif Kaina gal didoka, bet verta  smile.gif

O as ka tik netycia aptikau info, kad tokie uzsiemimai su vaikais iki 1metu. Ar tikrai? Nes maniskiui 1 metai ir 3men. jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 03 15, 16:18)
O as ka tik netycia aptikau info, kad tokie uzsiemimai su vaikais iki 1metu. Ar tikrai? Nes maniskiui 1 metai ir 3men. jau  g.gif

Jeigu norit, kad ir vaikas tinkamai pasportuotų, tada tokiai treniruotei jis per didelis, tačiau, jeigu labiau pati, tada thumbup.gif
Atsakyti
Su vaiku sportuoti nelengva. Su savo mazyliu, kol dar tik vos vos ropinejo sugebejau namuose sprotuoti ji laikant ant ranku, pasiguldziusi salimais, visi pratimai tokie, kad vaikas juose 80proc. irgi dalyvauja kaip mamai papildomas svoris. Dabar kai vaikis jau laksto, ant ranku pabuna pirmus du pratimus, nes monotonija vaikuti zudo.
tenka apsispresti, ar sportuoja vaikas, ar sportuoju as.
kai darau jogos pratimus jis stebi mane, bando atkartoti, bet jeigu yra dar vaiku aplink, geriau jau tada, kad auklyte paziuretu, kad kokiu kojos mostu atbegusio vaikucio neuzkliudyciau.

su aerobika jau yra tiap, kad reikia eiti be vaikucio. o jei sportuoti su vaikuciu, tai jis turetu buti itin ramus ir paklusnus, kad 40 min. isbutu kartu su mama.

cia tik mano nuomone ir patirtis. visgi tenka jau rinktis. smagu, kai puse treniruotes numatyta su vaiku, o likusi skirta vaikui. bet na vistiek, kiek is tikruju tas vaikas padaro? ar nebuna grupese tik balaganas ir chaosas?
Atsakyti
mano vaikučiui 2,5 metų. jau dirbu. noriu sportuoti kartu su dukra (kažkaip nekyla rankos palikti vaiką, kai ir taip mažai galiu skirti laiko.) Gal galit parekomenduoti klubą kur sportuojama su vaikais? Man tinka laikas tik po darbo. Miestas Vilnius. Idealu būtų į az, nes temą sunkiai spėsiu sekti. Būčiau laaabai dėkinga..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri žinote, kur vyksta aerobikos užsiėmimai kartu su vaikais blush2.gif turiu omeny kūdikiais blush2.gif nesvarbu gali jiems pratimų ir nebūti, bet kur toleruoja atėjimą su kūdikiu blush2.gif
Atsakyti
Kaune Aleksote su leliukais galima eiti čia

Spalio mėn. akcija - du už vieno kainą. Pasiimat draugę ir einat biggrin.gif
Kas čia minėjo balaganą. Taip, sportuojant su vaikas jis visada būna.
Bet tiesiog renkiesi - arba nori būti su vaiku, ar atskirai.
Jei su vaiku, tada morališkai ir balaganui pasiruoši lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas esate dalyvave mankstose su leliukais? Laukiam atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Mamytes is Kauno, kur su vaikuciais sportuojat Kaune? Gal galit ka parekomenduoti 4u.gif Noriu sportuoti, bet neturiu kam savo maziukes palikti paziureti, tai ieskau, kaip galetume sportuoti kartu. Dukrytei 6 men.
Atsakyti
Mes sportavom Vilniuje Gemmoj iki 8 men., po to Grybo7, kur galima ir su leliukais ir su vyresniais ateiti 4u.gif Gemmoj puse treniruotes skirta mamai, puse kudikiui,
G7 daugiau mamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2011 11 17, 23:22)
Mamytes is Kauno, kur su vaikuciais sportuojat Kaune? Gal galit ka parekomenduoti  4u.gif Noriu sportuoti, bet neturiu kam savo maziukes palikti paziureti, tai ieskau, kaip galetume sportuoti kartu. Dukrytei 6 men.

http://www.kjs.lt/in...t...6&Itemid=25
mirksiukas.gif
Kas su didesniais tai čia:
http://www.boruzeliu...-vaikams-23/lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 22 lapkričio 2011 - 13:12
gal kas galit pasiulyti kur galima sportuotu nebrangiai kartu su vaikuciu nuo 1metuku Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
gal patartumet kur Naujamiesty galima su 8 men kudikiu sportuot ir kokios kainos?
Atsakyti